- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Ama sabah ilk idrarla yapsan daha koyu olurdu diyorlar silik milik cikmis sonuctaYa yarın biraz daha fazla cıkar belki ondaniyiki 7.8. Gün test yapmamısm iyiki beklemişim yoksa kesin negatif cıkardı bütün morelim bozulurdu 11. Gün bile silik cıktı yani
Ayyy görünüyorr hadi inşallahKızlar dayanamadım ben bugün test yaptı. Yarın test günüm silik cıktı bat mı sizce ya
Evet ya maşallah kucaklarımıza da alalım inşallahKızlar farkında mısınız bu konu herkese o kadar hayırlı geldi ki birer birer herkes miniğine kavuşuyorrTek tük var negatif çıkan Allahım inşallah onlarda tez zamanda kavuşur ama genel olarak burdaki herkes hamiş Haziran bize uğurlu mu geldi ya da geliyor
Güzel düşün güzel olsun dua et bol bol yarın güzel haber alalım inşallahAy inşallah sağlıkla devam eder rahim içidir ben daha önce 2 dıs gebelik gecirdim ondan da cok korkuyorum Allah ım korusun
Ayyy var inşallah sakin ol kan verirsin güzel sonuçların çıkar inşallahDursukça belirginleşti elim ayapım titriyo
Allah'ım korusun cnm aklina kötüyü getirme, bol dua ile gececek 9 ayın var inşallah boyle düşünAy inşallah sağlıkla devam eder rahim içidir ben daha önce 2 dıs gebelik gecirdim ondan da cok korkuyorum Allah ım korusun
Ben de aynen o durumdayımKızlar ben sanki yıllardır uyumamış gibi uyuyorum ya. Kafamı biyere koysam hop uyuyorum. Herhalde bu ilaç ve iğneden diye düşünüyorum. Var mı benim gibi
Ben de aynen o durumdayım
Bebişlerden dolayı uyuyormuşuzzBen de aynen o durumdayım
Duphalac şurup yazdı doktor bana zararsızmışMerhaba canim ayni korku bende de var icim hic rahat degil surekli yatiyorum sadece tuvslete gidiyorum sanirim ondan oluyor gunde bir kez buyugume cikiyorum gazimi geldikce yapabiliyorum ama bir siskinlik kasiklarimda ara ara agri bazen siddetleniyor bazen hic olmuyor ama gaz sancisi mi rahimden kaynakli sanci mi ayirt edemiyorum tek ayirt ettigim siskinlik var ve cok gergin
Bence de canımAdetteyken böyle olurdu öncesinde hiç kasık ağrısı yaşamazdım iyiye yoralım en iyisi
Canım benim bak bende normal yolla dış gebelik yaşamıştım .Şimdi senin endişelerini çok iyi anlıyorum ama kendini de bebisi de strese sokmaİnşallah güzel Allah bu sefer sağlıkla ilerlersin hayal kırıklığına uğramayayım
Valla insan bi köyü oluo sağ tarafımda ara ara ağrı oluo korkuım hep Allah ım sağlıkla devam ettrsin inşallahCanım benim bak bende normal yolla dış gebelik yaşamıştım .Şimdi senin endişelerini çok iyi anlıyorum ama kendini de bebisi de strese sokma
Progestan salmıştım birde 2 saat mnce idrarda onunda toruları vardı etkiler mi acaba sonucu
Dayanamdm evdeki 2. Testide yaptm o daha belirgin cıktı
Hepinize cok teşekkür ederim canım kızlar doktorumlada konuştum oda pozitif istersen hemn gel kan ver dedi ama ben yarın olsun dedm cok heycanlıyım kimsede bilmiyo ailemizden eşimede süpriz yaptm ikimzde cok duygulandık Rabbim hayırlısıyla devam etmesni nasip etsin inşallah test yanımda hep bakıyorum
Allah razı olsun arkadasım darısı basına inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok sevindim. Tüm mücadeleye değecek sonunda. Benim yarın test günü. Hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?