Ben de hemşireye yazdım. Çarşambaları çalışmıyırlar geç görür sanırım mesajı. Çok fazla olmadığı için ben de kötüye yormak istemiyorumNormaldir doktoruma sormuştum
ben çatlatma iğnesi dışında etkilediğini hiç duymadım bende kullanıyorum günde 4 tane ama etki etmediKızlar progestan fitil yaptığımız gebelik testlerini pozitif olarak etkiler mi???
Çok teşekkürler. O tarz bir yer bulmam daha da kolay olur :) sonuç çıkmadan bayramda da bir yere gitmeyeceğiz zaten eve yakın bir yer bulacağım artık.Küçük klinik veya özel polikliniklerde 2 saatte veriyorlar sonucu bilginiz olsun
evet benimde evimin çok yakınında var onlarda hemen çıkıyor sabahtan verdiğinizde en kötü öğleden sonra öğrenirsiniz bizi de haberdar edin inşallah pozitif olsunÇok teşekkürler. O tarz bir yer bulmam daha da kolay olur :) sonuç çıkmadan bayramda da bir yere gitmeyeceğiz zaten eve yakın bir yer bulacağım artık.
Amin inşallah canım çok teşekkür ederimBence hiç korkma.Transfer tarihinin 20 si olduğunu söylemiştin.On gün sonra test yapıldığını kabul edersek bir gün erkenden bakılmış.Degerinin böyle olması normal.Katlanarak artacaktır,içini ferah tut
Yani bence de etkisi yoktur yaben çatlatma iğnesi dışında etkilediğini hiç duymadım bende kullanıyorum günde 4 tane ama etki etmedi
canım o hamilelik belirtisi baya bence yeni doğum yapmış bir arkadaşım var ilk 3 ay resmen uyudu, senin dediğin gibi kafam düşüyor diyorduKızlar ben sanki yıllardır uyumamış gibi uyuyorum ya. Kafamı biyere koysam hop uyuyorum. Herhalde bu ilaç ve iğneden diye düşünüyorum. Var mı benim gibi
Bilmediğimden ilaçlara bağladım ben de herhalde hamilelikten o zaman, neyse tadını çıkarmak lazım uykusuz günlere geçmeden öncecanım o hamilelik belirtisi baya bence yeni doğum yapmış bir arkadaşım var ilk 3 ay resmen uyudu, senin dediğin gibi kafam düşüyor diyordu
Ay ne güzel bir dua etmişsiniz. AminRabbim gönlümüzdekini hayırla nasip etsin nasip ettiğini de gönlümüze razı eylesin
Yok bence gebelikten o artıkKızlar ben sanki yıllardır uyumamış gibi uyuyorum ya. Kafamı biyere koysam hop uyuyorum. Herhalde bu ilaç ve iğneden diye düşünüyorum. Var mı benim gibi
Beklemek o kadar zor ki inşallah beklediğimiz sonuçları alırız hepimizBeni de gaza getiriyorsunuz ama
Elbette farketmez ama insanın kalbinde bir şey yatıyor olabilir. Sağlıksız olsun demiyoruz, elbette ilk dileğimiz bu, ama kalbimden geçende kız olması. Ruhu ve bedeni ayrı cinsiyette olursada evlat evlattır ona bakarsanız.Ben ise dualarimda hep şöyle derim; Allah'ım saglikli sıhhatli bir hamilelik geçirmeyi nasip eyle ve bana eli ayagi düzgün zihinsel ve fiziksel saglikli uzun ömürlü senin yolunda olacak ve RUHU İLE BEDENİ AYNI CİNSİYETTE OLAN salih yada saliha evlat nasip eyle... Aminnnnerkeği kızı farketmez evlat evlattir
Bende dün trasfer oldum sadece bel agrım varKizlarnbugun transferin ertesi günü ve benim bir sağ kasığım bir sol kasığım ağrıyor. Dün akşama doğru başladı. Erken değil mi kasık ağrısı için. Çok dayanılmaz değil ama var
Bizde eşim erkek ben kız. O yüzden bir taraf sevinecek işin sonundaEn önemlisi evladın sağlıklısı,hayırlısı ama inanın benim ve eşimin de kalbinden hep bir kız çocuğu geçiyor.Yalniz değilsiniz.Ona tütüler giydirmek, süslemek,en büyük istegim.Ama hayırlısı tabiki
Yok cnm benim niyetim oyle degildi yanlis anlamana üzülürüm herkes kalbindekini söylemiş ben de kalbimdekini soyledim o kadar sonucta bir elin bes parmağı bir degil hepimiz farkli yapılarda oluruz bu da gayet normal.. benim de senin gibi duami belirttimElbette farketmez ama insanın kalbinde bir şey yatıyor olabilir. Sağlıksız olsun demiyoruz, elbette ilk dileğimiz bu, ama kalbimden geçende kız olması. Ruhu ve bedeni ayrı cinsiyette olursada evlat evlattır ona bakarsanız.
İnşallah herkesin kalbinden geçen gerçek olsun, duaları tutsunYok cnm benim niyetim oyle degildi yanlis anlamana üzülürüm herkes kalbindekini söylemiş ben de kalbimdekini soyledim o kadar sonucta bir elin bes parmağı bir degil hepimiz farkli yapılarda oluruz bu da gayet normal.. benim de senin gibi duami belirttim
Aynen öyle tadını çıkarBilmediğimden ilaçlara bağladım ben de herhalde hamilelikten o zaman, neyse tadını çıkarmak lazım uykusuz günlere geçmeden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?