kuzucum iyiyim ben çok şükür inşallah tekrarlamaz
Evet simdi eşim geliyorÖylede canım şu an dinlenmen lazım ama
Evet once bir korktum tepki veremedim sonra konustum hemsireyle rahatladım rahatlıkla bir ağlama geldi simdi oda geçti iyice yumusadim uykum geldi iyice gevseyinceseni anlıyorum ama gerçekten çok sık rastlanıyormuş kendini rahatlat ve hep yat ben dinlenince düzeldi çok şükür
Korkma cnm lekelenmedir belki tekrarlamaz büyük ihtimalle o kadar igne kullanıyorsunEvet simdi eşim geliyor
Evet ya deli gibi ilac igne kullaniuoruz artik bunlara ragmen olmayacaksa nasip cidden sadece beni cok uzen acaba işte kendimi yordum mu kısmıKorkma cnm lekelenmedir belki tekrarlamaz büyük ihtimalle o kadar igne kullanıyorsun
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canımAmin cnm cok haklisin, haftaya Çarşamba gidicem kontrole tabi o zamana da acillik olmazsam
Çok şükür canım amin inşallahkuzucum iyiyim ben çok şükür inşallah tekrarlamaz
Hic öyle düşünme kuzum , ne is yapıyorsun bilmiyorum ama fazla ilac kullanimi da etkiliyor belki de ya da bizim hassasligimizdan boyle oluyor cok da yorum yapamiyorum ama kendini asla suclamaEvet ya deli gibi ilac igne kullaniuoruz artik bunlara ragmen olmayacaksa nasip cidden sadece beni cok uzen acaba işte kendimi yordum mu kısmıyorucu bir isim var bitek uzulursem ona üzülürüm israrla rapor almiyorum çünkü
2 gün sonra girdim organic kimyasalsız şampuan kullanıyorum zaten. Duş jeli değil sabun kullandım. Parfüm kullanmayı da bıraktım embryoların kokulu şeylerden hoşlanmadıkları kanıtlanmış durumda (parfümlü şeyler, yumuşatıco kokuları ... vb.)Hayırlı cumalar kızlar transferden kaç gün sonra duşa girdiniz? Şampuan, duş jeli kullandınız mı?
Geçmiş olsun canım ,şimdi gördüm . Lekelenme şeklinde ise korkma . Bol bol dinlen...Evett insallah canim benim yahep diyorlar ya normal bir gebelikten farki yok diye ama bence var iste bunlar umarim hepimiz saglikla atlatiriz su sureci
Öyle maalesef bi tam sevinemiyoruz. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Benim eşim zaten test yapcağımı biliyordu hatta iki gündür daha erken test yapma diye ikna etmeye çalışıyorduBu benim ilk denemem. Bugün o zaman senin 7,benim 6.günüm. Çift çizgiyi gördüm ama sevinemiyorum ki ya kanda çıkmazsa hadi o çıktı ya artmazsa ya kese görünmezse kalp atmazsa gibi sorular hep. Rabbim bu yolda olan herkesin yüzünü güldürsün inşallah. Ben daha eşime birşey demedim test yaptığımı bilmiyor daha muhtemelen kan günü sabah yaparım çift çizgi çıkarsa giderken eşime gösteririm yada beraber yaparız
Canim seninle ayni gun olduk transfer bende de sol kasikta sabit bir sizi var. yatinca da oturuncada varArkadaşlar bugün transferimin 3.günü sabah kalktığımda peçeteye bulaşan kahverengi bir akıntım oldu acaba tutunma kanamadı olabilir mi ilk transferimde hiç lekelenmem olmamıştı malesef negatifti şimdi bunu görünce biraz umutlandım bide sol kaşığımda hafif bir batma var transfer işlemi ile ilgili bir akıntı olsa herhalde ilk 2 gün olurdu diye düşünüyorum siz ne dersiniz yerleşme kanaması yaşayan oldu mu
Ben eve gelince ayakta yikandim hizlica oyle yattim. Doktorum hemen yikanabilirsin demisti. Hastaneden gelip pis pis yataga girdem stresten fena olurdumHayırlı cumalar kızlar transferden kaç gün sonra duşa girdiniz? Şampuan, duş jeli kullandınız mı?
Canım inşallah tutunuyordur bize miniklerimizCanim seninle ayni gun olduk transfer bende de sol kasikta sabit bir sizi var. yatinca da oturuncada var
Insallah canim! biz de Allahin izniyle 10 gun sonra pozitif mujdesi verenlerden olalimCanım inşallah tutunuyordur bize miniklerimiz
Bnde belden aşamı yıkadm cünkü tuvalete kalkmadm sürgü istedmBen eve gelince ayakta yikandim hizlica oyle yattim. Doktorum hemen yikanabilirsin demisti. Hastaneden gelip pis pis yataga girdem stresten fena olurdum
Bir kese gördük 4 mm gayet sağlıklı dedi dr. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip eylesinKızlaaarrrr ben de yarın 4te kese görmeye gidicem inşallah
çok şükür maşallah darısı bizlereeBir kese gördük 4 mm gayet sağlıklı dedi dr. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?