2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar merhaba bugün transfer günümü sayarsak 12. Günüm normalde yarın kan vereceğim silik bir çizgi çıktı ama idrarımı hiç bekletmedim acele yaptım biraz var mı yok mu bu akşam acile gidip öğreneceğim 10.günde kanamam olmuştu öğlene kadar kanama durdu sonra da hiç kanamam olmadı

Var görünüyor hayırlı olsun

Var gibi en doğrusu kaç sonucu

Hayırlısı olsun inş. bende 40 yaşındayım , Allah'ın izniyle yarın 13:30 da transferim olacak. Heyecanla bekliyorum önce sabah aradılar 12 dediler sonra hocamızın bir işi çıktı sizi 13:30 bura da olun dediler tabi biz erkenden gideriz trafik vs. olacak düşüncesiyle. İnş. yeni tedavi başlangıcında sana da bol şanslar diliyorum canım Hiç stres yapma hepimizin amh düşüklüğü vs. bir sürü tedavi vs. süreçlerden geçtik Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. Prp oldun mu hiç ? Hangi hastanede tedavi görüyorsun ?

Ben ilk testi dün yaptım gün içinde eşim aradı içine doğmuş gibi nasıl gidiyor bişey var mı falan diye test yaptım diyemedim o an ki heyecanı ilk burayla paylaştım. Orda hastaneye gidip hamilelik testi yaptırmak istiyorum deyince yapmıyorlar mı?

Yok canim daha testi bekliyorum geceye belli olur insallah burda paylasacagim
Hadi inş. hayırlısı olsun inş. Heyecanla bekliyoruz benim de transferim yarın hayırlısıyla Pozitif haberler alınca daha bir motive oluyorum inş. senin de pozitiftir canım silik çizgi çıkmış bence pozitif olduğuna gönülden inanıyorum

Rolon, parfüm, deodorant, yumuşatıcıyı bende bıraktım hatta transfere giderken kıyafetlerimi tekrar yıkadım yumuşatıcı kokusu gitsin diye. Şu an sadece sıvı sabun kullanıyorum. Şampuan olarak ne kullanıyorsunuz peki?

Canım nasıl oldun
Evdeyim dinleniyorum akinti tekrar gelmemişti ama simdi baktim bir iki damla var. Kasıklarım adetim sökülecek gibi agriyoe bacaklarıma vuruyor. Goguslerim ağrımaya basladi. Agzimin tadi bok gibi midem bulanıyor bir anda hamilelik yüklendi sanırım cok bitkinim

Bence pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…