2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kendini çok kötü hissedersen imkanın varsa doktoruna, yoksa hastaneye falan mı gitsen ki? Doktorun ne diyor peki bu duruma

Ne yaşıyoruz yarabbim sevinsek mi üzülsek mi karman çorman olduukkk

Adet günün geçmemişse yapmıyorlar aslına bakarsan doğru da bir sistem burada pek çok kişinin daha günü gelmeden kan testi verip strese girdiğini gördüm sonuç yeterince güvenilir olmayabiliyor.

Kuzum benim de öyle olmuştu kasik agrilari hep var ama hiç kötüye yormadim hala da yormuyorum ... Psikoloji de mahvediyor insani düşünme cnm suan nasilsin

Adet günün geçmemişse yapmıyorlar aslına bakarsan doğru da bir sistem burada pek çok kişinin daha günü gelmeden kan testi verip strese girdiğini gördüm sonuç yeterince güvenilir olmayabiliyor.
O zaman sen şimdi adet gününün geçmesini mi bekliceksin test vermek için

Merhaba bende daha yeni 29 haziranda 3.gün transferi oldum. Bugün transferin 2.günü. 16. Denemem umarım bu sefer tutar hayırlısı Allahtan kendimizi rabbimize teslim ettik.mevlam neylerse güzel eyler.
16 mı ayyy ilk kez duydum Ben ikinci kez denedim mahvoldum ilaçlar çok ağır etkiliyor Allah inşallah bu sefer kucağınıza almayı nasip eder. Başka çocuk yok galiba

Transferin 7.günündeyim. Mide ağrısı ve bulantı yaşıyor musunuz? Ben baya sıkıntılı durumdayım.

Kızlar yogun kanamam vardı hastaneye gittim Serum verdiler iğne yaptım kese arkadı kanama dedi bebişler iyi kalp atışları da vardı nasip hersey ama korkuyorum
Ay yok bayılacam ben ya noldu bize kendi kendimize nazar mi ettik ne birileri topluca bir nazar duasi okusun hepimiz adina ... Bebisler iyi dedin ya en önemlisi bu , Rabbim sifamizi versin hepimizin

Valla oyle rubbycim kafam cok karışık ama düşünmemeye calisiyorum
Mucizem bi şu kalpleri duyalım burda parti veririz baya zorlandık ama sonu güzel olsun inşallahhhh
Kızlar yogun kanamam vardı hastaneye gittim Serum verdiler iğne yaptım kese arkadı kanama dedi bebişler iyi kalp atışları da vardı nasip hersey ama korkuyorum
Çok şükür inşallah sağlıkla annesine tutunsunlar

Mucizem bi şu kalpleri duyalım burda parti veririz baya zorlandık ama sonu güzel olsun inşallahhhh

Çok şükür inşallah sağlıkla annesine tutunsunlar
İnşallah Rubbycim inşallah bögrüme oturan öküz kalkacak inşallah

Ay yok bayılacam ben ya noldu bize kendi kendimize nazar mi ettik ne birileri topluca bir nazar duasi okusun hepimiz adina ... Bebisler iyi dedin ya en önemlisi bu , Rabbim sifamizi versin hepimizin
Aynen ya gerckten de öle rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın ben oksapardan şüphelniyorum drum belkide kullnmanangerek kalmaz bi keselim dedi şimdilik bakalım haftaya kontolum var tekrar aen ne durumdasın mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…