Kendini çok kötü hissedersen imkanın varsa doktoruna, yoksa hastaneye falan mı gitsen ki? Doktorun ne diyor peki bu durumaEvdeyim dinleniyorum akinti tekrar gelmemişti ama simdi baktim bir iki damla var. Kasıklarım adetim sökülecek gibi agriyoe bacaklarıma vuruyor. Goguslerim ağrımaya basladi. Agzimin tadi bok gibi midem bulanıyor bir anda hamilelik yüklendi sanırımcok bitkinim
Sacimda sampuan vucudumda da sabun kullandimŞampuan falan kullandın mı peki?
Ne yaşıyoruz yarabbim sevinsek mi üzülsek mi karman çorman olduukkkEvdeyim dinleniyorum akinti tekrar gelmemişti ama simdi baktim bir iki damla var. Kasıklarım adetim sökülecek gibi agriyoe bacaklarıma vuruyor. Goguslerim ağrımaya basladi. Agzimin tadi bok gibi midem bulanıyor bir anda hamilelik yüklendi sanırımcok bitkinim
Benim 4. Inşallah isteye herkezin olur hepimiz heyecanla bekliyoruzHayırlısı olsun hepimizin hakkında benimde 29 unda transferim oldu.ilk denemeniz mi
Adet günün geçmemişse yapmıyorlar aslına bakarsan doğru da bir sistem burada pek çok kişinin daha günü gelmeden kan testi verip strese girdiğini gördüm sonuç yeterince güvenilir olmayabiliyor.Ben ilk testi dün yaptım gün içinde eşim aradı içine doğmuş gibi nasıl gidiyor bişey var mı falan diye test yaptım diyemedimo an ki heyecanı ilk burayla paylaştım. Orda hastaneye gidip hamilelik testi yaptırmak istiyorum deyince yapmıyorlar mı?
Amin inşallah benimde 2.buBenim 4. Inşallah isteye herkezin olur hepimiz heyecanla bekliyoruz
Kuzum benim de öyle olmuştu kasik agrilari hep var ama hiç kötüye yormadim hala da yormuyorum ... Psikoloji de mahvediyor insani düşünme cnm suan nasilsinEvdeyim dinleniyorum akinti tekrar gelmemişti ama simdi baktim bir iki damla var. Kasıklarım adetim sökülecek gibi agriyoe bacaklarıma vuruyor. Goguslerim ağrımaya basladi. Agzimin tadi bok gibi midem bulanıyor bir anda hamilelik yüklendi sanırımcok bitkinim
Embriyoyu koku etkilliyormuş diye duymuştum da o yüzden sordumSacimda sampuan vucudumda da sabun kullandim
O zaman sen şimdi adet gününün geçmesini mi bekliceksin test vermek içinAdet günün geçmemişse yapmıyorlar aslına bakarsan doğru da bir sistem burada pek çok kişinin daha günü gelmeden kan testi verip strese girdiğini gördüm sonuç yeterince güvenilir olmayabiliyor.
Valla oyle rubbycimNe yaşıyoruz yarabbim sevinsek mi üzülsek mi karman çorman olduukkk
16 mı ayyy ilk kez duydum Ben ikinci kez denedim mahvoldum ilaçlar çok ağır etkiliyor Allah inşallah bu sefer kucağınıza almayı nasip eder. Başka çocuk yok galibaMerhaba bende daha yeni 29 haziranda 3.gün transferi oldum. Bugün transferin 2.günü. 16. Denemem umarım bu sefer tutar hayırlısı Allahtan kendimizi rabbimize teslim ettik.mevlam neylerse güzel eyler.
Ay yok bayılacam ben yaKızlar yogun kanamam vardı hastaneye gittim Serum verdiler iğne yaptım kese arkadı kanama dedi bebişler iyi kalp atışları da vardınasip hersey ama korkuyorum
Mucizem bi şu kalpleri duyalım burda parti veririz baya zorlandık ama sonu güzel olsun inşallahhhhValla oyle rubbycimkafam cok karışık ama düşünmemeye calisiyorum
Çok şükür inşallah sağlıkla annesine tutunsunlarKızlar yogun kanamam vardı hastaneye gittim Serum verdiler iğne yaptım kese arkadı kanama dedi bebişler iyi kalp atışları da vardınasip hersey ama korkuyorum
Nazar var nazar bol bol ayetel kürsi okuyun kızlarımAy yok bayılacam ben yanoldu bize kendi kendimize nazar mi ettik ne birileri topluca bir nazar duasi okusun hepimiz adina ... Bebisler iyi dedin ya en önemlisi bu , Rabbim sifamizi versin hepimizin
İnşallah Rubbycim inşallahMucizem bi şu kalpleri duyalım burda parti veririz baya zorlandık ama sonu güzel olsun inşallahhhh
Çok şükür inşallah sağlıkla annesine tutunsunlar
Aynen ya gerckten de öle rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasınAy yok bayılacam ben yanoldu bize kendi kendimize nazar mi ettik ne birileri topluca bir nazar duasi okusun hepimiz adina ... Bebisler iyi dedin ya en önemlisi bu , Rabbim sifamizi versin hepimizin
Tak ederim rubby hep beraber sevinelim gerckten de ihtiyacımız var bi ton ilaç kullanıyoruz mahfoluyoruzMucizem bi şu kalpleri duyalım burda parti veririz baya zorlandık ama sonu güzel olsun inşallahhhh
Çok şükür inşallah sağlıkla annesine tutunsunlar
Her gun 21 kez okuyorum cnm, ayrica Ya Mübdi 99 kere Ya Musavvir aklima geldikce, bir de Zekariya peygamberin duasini ediyorum sürekli baska önerilerin var miNazar var nazar bol bol ayetel kürsi okuyun kızlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?