2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Hayırlısı olsun hepimizin hakkında benimde 29 unda transferim oldu.ilk denemeniz mi
Merhaba canım. Benim de transferimiz 29 .nda Oldu ama hiç belirtim yok sadece transfer günü sağ göğsümde agri vardı ama zaten he adete yakın olurdu.senin belirtin var mi

Maşallah

Merhaba canım. Benim de transferimiz 29 .nda Oldu ama hiç belirtim yok sadece transfer günü sağ göğsümde agri vardı ama zaten he adete yakın olurdu.senin belirtin var mi
Merhabalar evet aynıyız ikimiz:) benimde hiçbir belirtim yok öyle yatıyorum kasıklarım bile çıkmaz acıyor arada

Nabıyosunuz kızlar masterchefi izliyomusunz
Evet ben izliyorum bu arada kızlar ben 8. Haftanın içindeyim 7+3 olduk aşırı aşırı mide bulantım başladı yediklerim midemde durmuyor çok fena mide krampları giriyor tansiyon da cabası mide bulantısı için yaptığınız yediğiniz içtiğiniz ilaç vs bişey var mı

Hic dinleme kendini cnm sal ruhunu akışına bırak... Cogumuzda oldu kasiklarda ve goguslerde hassasiyet hayırlısı ne ise o olsun senin icin

Ayy içini yerim senin yaaaa kuzum benim Rabbim muradini tez vakitte versin ins
Sende benim gibi kiz olsun istiyorsun allahim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin allah herkezin gönlüne göre versin ben 9 yıldır bekliyorum artik kucağında minik bir mutluluk istiyorum

Sende benim gibi kiz olsun istiyorsun allahim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin allah herkezin gönlüne göre versin ben 9 yıldır bekliyorum artik kucağında minik bir mutluluk istiyorum
Açıkçası gönlümden gecen yok Allah saglikli hayırlı evlat versin diyorum hep hepimiz icin dualarim da söylüyorum sürekli Allah insallah rumuzlarla soylediklerimi kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…