2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Akıntı oluyor canım fitil çok etkili bence ped veya günlük olmadan kesinlikle dolaşamıyorum hele günün bazı saatleri tam anlamıyla su gibi akıntı oluyor
Evet ya benimde öyle ped olmadan duramıyorum aslaa.bugünde normal adet olma günümdü ilaçlar acaba erteliyor mu adeti gebelik oluşmazsa

Ya gerçekten çok heyecanlıı inş ikimizde diğer kardeşlerimiz gibi hayırla muradımıza ereriz arife günü hürmetine . sen ne zaman transfer oldun
Benimde test günüm arife günü kızlar üçümüz sanırım aynı gün öğreneceğiz

Evet Kuzum arife günü kan ver dedi bakalım . Kuzum burda sordum da kimse cvp vermedi ganopeply iğne çatlama iğnesi ama içinde HCG içermiyor demi internete baktım anladığım kadarıyla içer miyo ama .
Ben de içermiyor diye biliyorum ama istersen doktoruna sor canm

U Umayumayy canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Benimde sağ tarafta ağrı var aynı tarafa koymuşlardı embriyoları bence normaldir. Normal yolla gebe kalmadık canım. Onlar hiç ilaç kullanmazken biz bi ton ilaç kullanıyoruz. Vücudumuzdaki değişiklikler normal bence kendini rahat bırakmaya çalış

Bugün her yerim yanarken Ayağım buz gibi bacağım çok agrıyo progesteron iğneden diye düşünüyodum ama . çok çok hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin . canım .
Ben doğal transfer olmuştum canım sadece progestan fitil, corasprin ve vitamin kullanıyorum. Kaçıncı gününüz peki bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…