Benimde sadece kendi ailem ve eşimin ailesi biliyor iş yerimden kimseye söylemedim aile yine neysede diğerleri çok soru sorarlar diye söylemedimBizim opuya kadar olan süreci biliyolar, transferden haberleri yok daha
Inşallah ikimizde o güzel haberi alırızKendini oyalacak bişeyler bulmaya çabala nolur inanıyorum iyi olacak benim de 2.evliliğim ilk evliliğimde sebepsiz olmamıştı sebebini de sorgulama gereği duymamıştım 2. Evliliğimde tüplerin tıkalı olduğunu öğrendim başka bir problem görünmüyordu ama ilk transferim tutmadı bu ikinci ve başka dondurulmuş embriyomuz kalmadı. İlk negatif haberinden beri bu sefer olacak diye düşündüm kendime telkin ettim ve inşallah olacak
İnşallah alacağız ben iyi olacağına inanıyorum hepimiz çifte bayram yaşayacağız inşallahInşallah ikimizde o güzel haberi alırız
Nasıl korktuğunu çok iyi biliyorum ama sakin olmaya çalış olur muArkadaşlar kahverengi lekelenmem kırmızıya döndü doktora gidiyorum biraz yolum uzak , dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Allah yardımcın olsun canım benim kendimi rahatlar lütfen bunu okuduysan çok yaşayan oldu Haberdar et biziArkadaşlar kahverengi lekelenmem kırmızıya döndü doktora gidiyorum biraz yolum uzak , dualarınızı eksik etmeyin lütfen
İnşallah riskli bir durum olmayacaktır çok zor biliyorum ama ferah tutmaya çalış kendiniArkadaşlar kahverengi lekelenmem kırmızıya döndü doktora gidiyorum biraz yolum uzak , dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Teşekkür ederim canım amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim kazasız belasız sağlıkla ilerletmeyi nasip etsin canım hayırlı olsun
Ben bugün pozitifi aldım canım, şükürBenimde sadece kendi ailem ve eşimin ailesi biliyor iş yerimden kimseye söylemedim aile yine neysede diğerleri çok soru sorarlar diye söylemedimsende inşallah pozitifi görürsün o zaman söylersin süpriz olur
Hangi doktor acaba? Ben de doktor arıyorum. İstanbul ve Ankara ya gitmek gelmek çok zor geliyor.Adana acibadem
Sakin olmaya çalış olur muArkadaşlar kahverengi lekelenmem kırmızıya döndü doktora gidiyorum biraz yolum uzak , dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Arkadaşlar kahverengi lekelenmem kırmızıya döndü doktora gidiyorum biraz yolum uzak , dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Çok kişi var forumda yapan ama ben güvenilir bulmuyorum açıkçası normal testlerde bile pozitif çıktığında içimizde şüphe oluyor ya yanlissa diye simdi cift cizgi cikar ama yanlistir iciniz icinizi yer eger test alma imkaniniz varsa en aindan normal test yapin merak ediyorsanizMerhaba kızlar ovulasyon testiyle belli olur mu gebelik acaba?
Test yapmadım canım elimde ovulasyon testi vardı forumda ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenen çok kişi okudum merak ettim olabilir mi acaba diyeÇok kişi var forumda yapan ama ben güvenilir bulmuyorum açıkçası normal testlerde bile pozitif çıktığında içimizde şüphe oluyor ya yanlissa diye simdi cift cizgi cikar ama yanlistir iciniz icinizi yer eger test alma imkaniniz varsa en aindan normal test yapin merak ediyorsaniz
Maşallah hayırlı olsun darısı bize inşallahBen bugün pozitifi aldım canım, şükür
Evet evet cok var bende gördümTest yapmadım canım elimde ovulasyon testi vardı forumda ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenen çok kişi okudum merak ettim olabilir mi acaba diye
Evet aması var bu işin neyse merakımdan sordum kızlar günüme kadar test falan yapmayı düşünmüyorumEvet evet cok var bende gördümama orada cift cizgiyi gördükten sonra asıl daha telaş olur birde doğru cikmazsa uzulursun diye korkuyorum ay ben buradaki herkese karşı bir korumaci icgudusune kapiliyorum anaclikla
Amin benimde çok ağrıyor sağ kasığım bacağım kemiğim komple ağrıyor inşallah bebeğimdir bunları yapanEvet aması var bu işin neyse merakımdan sordum kızlar günüme kadar test falan yapmayı düşünmüyorumbeni akşam üzeri aşırı kasık ve bel ağrım oldu şuan biraz tatlı tatlı var inşallah hayırlara vesile olur AMİNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?