- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Benmde rahimim sağa deviyeli koyarken sağa koydu ama ne bilşm ya kese görene kadar tedirginlik var işte sanki yumurtluyorum öyle bi ağrı oluoBenimde sağ tarafta ağrı var aynı tarafa koymuşlardı embriyoları bence normaldir. Normal yolla gebe kalmadık canım. Onlar hiç ilaç kullanmazken biz bi ton ilaç kullanıyoruz. Vücudumuzdaki değişiklikler normal bence kendini rahat bırakmaya çalış
Kendini oyalacak bişeyler bulmaya çabala nolur inanıyorum iyi olacak benim de 2.evliliğim ilk evliliğimde sebepsiz olmamıştı sebebini de sorgulama gereği duymamıştım 2. Evliliğimde tüplerin tıkalı olduğunu öğrendim başka bir problem görünmüyordu ama ilk transferim tutmadı bu ikinci ve başka dondurulmuş embriyomuz kalmadı. İlk negatif haberinden beri bu sefer olacak diye düşündüm kendime telkin ettim ve inşallah olacakInşallah ya 4. Denemem bu benim ikinci evliliğim ilk evliliğimden iki çocuk kaybettim ikici evliliğim de cocuk sahibi olamiyorum biraz mutsuzum bu gun ya
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah. Stres yapıp, düşünmemeye çalış. Ben mesela süreç boyunca hep nötrdüm içimde gram heycan yada bişey yoktu böyle olunca streste olmadı şükürAmin canım inşallah darısı bizlereSenin adına çok sevindim hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde artışınıda görürsün Allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Aminnn canım inşallahAmin inşallah canım çok teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah. Stres yapıp, düşünmemeye çalış. Ben mesela süreç boyunca hep nötrdüm içimde gram heycan yada bişey yoktu böyle olunca streste olmadı şükür
Birde ben hiç kimseye söylemedim aileler bilmiyordu o yüzden kafam daha rahattıAminnn canım inşallahBende öyleyim şuan stres ne oldu ne olucak gibi düşüncelerim yok ama heyecanla test günümü bekliyorum
3 lü kombine haberBenimde test günüm arife günü kızlar üçümüz sanırım aynı gün öğreneceğiz
Ay gözün aydin
Anladım canım bnmde doğal transfer başladı ama progesteron desteği verdiler transfer günü . sonuç alalımda sabırla bkleriz cumayı artık :)Ben doğal transfer olmuştum canım sadece progestan fitil, corasprin ve vitamin kullanıyorum. Kaçıncı gününüz peki bugün
İnş canım duamdasınKendini oyalacak bişeyler bulmaya çabala nolur inanıyorum iyi olacak benim de 2.evliliğim ilk evliliğimde sebepsiz olmamıştı sebebini de sorgulama gereği duymamıştım 2. Evliliğimde tüplerin tıkalı olduğunu öğrendim başka bir problem görünmüyordu ama ilk transferim tutmadı bu ikinci ve başka dondurulmuş embriyomuz kalmadı. İlk negatif haberinden beri bu sefer olacak diye düşündüm kendime telkin ettim ve inşallah olacak
Gerçekten ne güzel olacak hepimiz pozitifi görelim inşallah.. bu sefer ben artı eksi bişey beklemiyorum düşünmemeye de çalışıyorum beklenti içine girmek korkutuyor beni3 lü kombine haber
Bende başta söylememiştim 4 ay önce başladım tüp bebeğe ama ilk verilen iğnelerin dozu bana nedense fazla geldi ve doktorum tehlikeli olur diye iptal etmişti sonraki aşamayı anlatmak zorunda kaldık mecburen kimse sık boğaz etmiyor Allahtan ama ne bileyim yinede söylemesemişiz daha iyi olurmuş diyorumBirde ben hiç kimseye söylemedim aileler bilmiyordu o yüzden kafam daha rahattı
Canım aslında herşeyi akışına bırakmak daha iyi insan beklenti içine girince daha çok umut bağlıyor herşeyi akışına bırak kafanı rahat tut güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun inşallahGerçekten ne güzel olacak hepimiz pozitifi görelim inşallah.. bu sefer ben artı eksi bişey beklemiyorum düşünmemeye de çalışıyorum beklenti içine girmek korkutuyor beni
Canimmm hadi hayirli olsunÇok teşekkür ederim canım, amin inşallah
Çok haklısın sezencimCanım aslında herşeyi akışına bırakmak daha iyi insan beklenti içine girince daha çok umut bağlıyor herşeyi akışına bırak kafanı rahat tut güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun inşallah
Allah inşallah bizlerede nasip etsin dualarımdasınız hepiminizÇok haklısın sezencimbakalım ALES çalışıyorum kitap okuyorum vakit geçirmek için
Rabbim hayırlısıyla pozitif sonuç almayı nasip etsin inşallah canımAnladım canım bnmde doğal transfer başladı ama progesteron desteği verdiler transfer günü . sonuç alalımda sabırla bkleriz cumayı artık :)
Bizim opuya kadar olan süreci biliyolar, transferden haberleri yok dahaBende başta söylememiştim 4 ay önce başladım tüp bebeğe ama ilk verilen iğnelerin dozu bana nedense fazla geldi ve doktorum tehlikeli olur diye iptal etmişti sonraki aşamayı anlatmak zorunda kaldık mecburen kimse sık boğaz etmiyor Allahtan ama ne bileyim yinede söylemesemişiz daha iyi olurmuş diyorum
Teşekkür ederim canım amin inşallahCanimmm hadi hayirli olsun
Rabbim kazasız belasız sağlıkla ilerletmeyi nasip etsin canım hayırlı olsunKızlar sonucum çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?