2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Embriyo transferi sırasında parfüm sıkılmamasımı lazım ben sadece kimyasallardan uzak durmamız lazım diye biliyorum koku felan etkisi ilk defa duydum ve daha bu gün parfüm sıktım
ben yurtdisimdayim canim bana da transfer gunu yapilacaklar listesinde parfum sikmayin yaziyordu, transferden beri hic parfum kullanmiyorum sadece esansiyel yag damlatma bilekligim var ona bi kac damla turunc yagi damlatiyorum disari cikarken. banyoda da organik kimyasalsiz sampuan ve sabun kullaniyorum, yumusatici da kullanmiyorum onun yerine kurutucuya attigim yunden topa lavanta yagi damlatiyorum.

Kimyasal kullanmamam gerektiğini biliyordum ama banyoda yapmadım o yüzden bi kaç defa sıktım dahada sıkmam töbe yumşatıcı çok çok az kullandım hayırlısı olsun Rabbim ol derse olmayacak şey yok ne diyelim

Öyle kesinlikle bu benim 4. denemem olunca artık araştırmadığım bişey kalmadı o yüzden sebep dairesinde elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hatta daha önce yazmıştım burada da benim bulunduğum iki klinikde ayrıca yumurta toplamada ve transferde çoraplı gelmemi istemişti. O yüzden özellikle transferin ilk günleri çoraplarımı çıkarmadım hiç ve Texas sıcağında yaşamama rağmen

Rabb'im hepimize nasip etsin ne diyelim canm bende ilk 2 gün çorapla gezdim yatım ama bildiğimden değil bende elimden geleni yapıyorum herşeye dikkat ediyorum sebep olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…