- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Sağlık ocakları yazmıyo die biliyorum ben ama kafın doğmcular yazıoCanım estrofemi devlet karşılıyor değil mi? Bugün sağlık ocağına yazdıracağım da
Teşekkür ederim canımSağlık ocakları yazmıyo die biliyorum ben ama kafın doğmcular yazıo
ben iş yeri hekimime yazdırdım regli düzensizliği gösterip tanıyı sağlık ocağıda yazabiliyor. eğer yardımcı olmak isterlerse yazılır bilginiz olsun 98 tl den 28 gibi bi paraya aldım geçen haftaCanım estrofemi devlet karşılıyor değil mi? Bugün sağlık ocağına yazdıracağım da
Benim aile hekimi yazdı eczane vermedi uzman gerekiyor dediCanım estrofemi devlet karşılıyor değil mi? Bugün sağlık ocağına yazdıracağım da
Ay size de çok çok geçmiş olsun . Aslında benim tedirginligim kendim için değil ya bebeğe birşey olursa dieYumurta toplama gününden 2 gün önce hasta oldum öksürmekden ciğerlerim çıkacak sanıyordum yumurta toplama günü narkoz alamadım öksürük nedeni ile transferden 15 dk sonra öksürük nöbeti geldi 1 hafta çektim öyle ancak düzeldim hamd olsun
Evet evde biliyorum ateş çıkması iyi değil o yüzden dün saat başı olctuk ateşimi . Çok şükür bugün ateş yok ama ne olur ne olmaz parol aldirayim yine de ,sağolunParol içebilirsin aslnda hem ateş düşürücü ya parol ateşin cıkmasn ateş cok iyi değil biliyosun stresten felanda hastalanıyo insan
Rüca ederim canımEvet evde biliyorum ateş çıkması iyi değil o yüzden dün saat başı olctuk ateşimi . Çok şükür bugün ateş yok ama ne olur ne olmaz parol aldirayim yine de ,sağolun
Ver bakalım canım ne çıkıcak ? Merak ettim bende ...Bende doktorumla konstm durumu anlattm oda kanama ve cok siddetli olmadığı halde normal kabul ediyorz dedi ama oda iye den süpelendi enfexia yazmstı ona devam et yine dedi sonrada idrar küştürü ver dedi
Vericem bakalm hastaneye gittgmdeVer bakalım canım ne çıkıcak ? Merak ettim bende ...
Hangi gün ve kaçıncı gün embriyosu transfer edilmiştiBen bu gün test yaptim normal hamilelik testi erken tezlerden degil negatif cikti
Kacıncı gübğndesn canm hemen ğmitsizliğe kapıoma lütfenBen bu gün test yaptim normal hamilelik testi erken tezlerden degil negatif cikti
Ban benim 5. Gün embriyosuydu 11. Gün cok silik cıktı düşğn daha önce yapsaydm asla cıkmazdı6. Gün embiryo bu gun 6. Gün yarın yine denesem mi azcik moralim bozuldu
6. Gün embiryo bu gun 6. Gün yarın yine denesem mi azcik moralim bozuldu
Aynen öyle canım poİtif oluncada bitmiyo ki kesesiydi kalp atısıydı birsürü stresi oluo yinede Rabbim ol demiş olsun inşallahAllah hepimizi korktuklarımızdan emin eylesin mevla ne yazmışsa o olacak başka hiçbir çaresi yok Rabbim ol derse onu orada tutunduracak zaten nasip de yoksa da bir şey bahane olacak ve olmayacak sabır lazım sabır bol bol sabırkorkudan test bile yapmak istemiyorum
İnşallah bu gün bir duygusallık var üstümde ağlamak istiyorum sadece yada çıkıp saaatlrrce yürümek ne bilim değişik işteeAynen öyle canım poİtif oluncada bitmiyo ki kesesiydi kalp atısıydı birsürü stresi oluo yinede Rabbim ol demiş olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?