2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine inşallah Hayırlı haberleri alırsın,

Kızlarrr hamdolsun kese görüp kalp atışını duydum gümgümdü valla çok şükür rabbime darısı sizlere inşallah 7 haftalıkmışımpk şükür her şey yolunda dedi
Canim Rubbycim gözünaydin Allah saglikla ilerletsin kucagina almayı nasip etsin kuzum sevincin sevincimdir

6. Gün embiryo bu gun 6. Gün yarın yine denesem mi azcik moralim bozuldu
Canısı çok erken yapmışsın ama böyle erkenden yapıp moralini niye bozuyorsun Yarın da deneme 10.gün olmadan deneme kan ver direkt inşallah o zaman hayırlı sonucu alırsın

Kızlarrr hamdolsun kese görüp kalp atışını duydum gümgümdü valla çok şükür rabbime darısı sizlere inşallah 7 haftalıkmışımpk şükür her şey yolunda dedi
Çok şükür canım Rabbim sağlıkla hayırla devam ettirsin hepimize inşallah

Ben su bardagi haric hic bisey kaldirmamistim benimkide abarti
, Kız yok abartı deme ne zorluklarla kavuşuyoruz ona o yüzden herhalde benimki olsa ben çay kaşığı kaldırmam gerçi böyle de diyorum da biz kadınların yine eli kolu durmuyor ister istemez bir şeyler elimizi atıyoruz

Ben öyle bir durdum ki valla sadece yattim yani bir saga yattim bir sola yattim tabi burada yaninda yardimci olabilecek birilerinin olmasi avantaj benim kayinvalidem yanimdaydi hatta eltim fln hic bisey ellemedim ama tek kalsam mecbur yapacaktim esim gelene kdr

Dinlene dinlene yap canım yorma kendini. Eşlerimizden Allah razı olsun sağolsun herşeyi eşim yaptı bana.hiç bir şey yaptırmadı

Yaaa maşallah Allah size bağışlasın sağ salim kucağına al canm darısı tüm isteyenlere

Hadi gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. Darısı biz bekleyenlerin başına

Hayırlısı olsun inş. Çok sağolasın darısı başımıza inş.

cooook aevğndim canım benim cok duygulandm hem Rabbim hepimize nasip etsin inşalalh

Yaa cnm sevindimm saglıkla devam etsin hadi insallah bize de nasip olsun

Kuzum çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah

Canim Rubbycim gözünaydin Allah saglikla ilerletsin kucagina almayı nasip etsin kuzum sevincin sevincimdir

Çok şükür canım Rabbim sağlıkla hayırla devam ettirsin hepimize inşallah

Kızlar çoook teşekkür ederim destekleriniz için mesajlarını beni mutlu etti rabbim sizlere de sağlıklı hayırlı evlat hayırlı kolay bir hamilelik nasip etsin inşallah hep birlikte anneliği tatmayı nasip etsin gönülden dilerim mesajı görmediğim varsa kusura bakmasın gördüğüm herkesi alıntıladım çook teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…