- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine inşallah Hayırlı haberleri alırsın,Bende transferden 1 gün sonra hapşırık ve burun akıntısı var sordum hiç bir ilaç kullanmaya izin yok böyle sabredeceğiz mecburenSıcak bol limon sıktım çorba içtim , meyve vs. böyle geçecek inş.
Hadi gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. Darısı biz bekleyenlerin başınaKızlarrr hamdolsun kese görüp kalp atışını duydum gümgümdü valla çok şükür rabbime darısı sizlere inşallah7 haftalıkmışımpk şükür her şey yolunda dedi
Kızlarrr hamdolsun kese görüp kalp atışını duydum gümgümdü valla çok şükür rabbime darısı sizlere inşallah7 haftalıkmışımpk şükür her şey yolunda dedi
Amin çok teşekkür ederim canım sağolasın , iş yerindeyim neyse ki aşırı bir yoğunluk yokÇok geçmiş olsun canım dikkat et kendine inşallah Hayırlı haberleri alırsın,
Kızlarrr hamdolsun kese görüp kalp atışını duydum gümgümdü valla çok şükür rabbime darısı sizlere inşallah7 haftalıkmışımpk şükür her şey yolunda dedi
Inşallah ya inşallah iyi haber alirimHayırlı haber al canm benimkide Perşembe umarım istediğimiz sonucu alırız
Haberinizi bekliyoruz hayırlısı olsun inşallah tutunmuştur mucizenizBen de bugün kan vereceğim kizlar.Artik yok ise ilac igne kullanmak istemiyorum Tek belirtim de yok zaten neyse çıksın.. 7.gunum bugün
Yaa cnm sevindimm saglıkla devam etsin hadi insallah bize de nasip olsunKızlarrr hamdolsun kese görüp kalp atışını duydum gümgümdü valla çok şükür rabbime darısı sizlere inşallah7 haftalıkmışımpk şükür her şey yolunda dedi
Kuzum çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallahKızlarrr hamdolsun kese görüp kalp atışını duydum gümgümdü valla çok şükür rabbime darısı sizlere inşallah7 haftalıkmışımpk şükür her şey yolunda dedi
Cnm bu arada vajinal mi bakildı senin ya ben de cok gerginim gecen hafta keseyi görmüstüm ama kalp atisini görmedim dahaYaa cnm sevindimm saglıkla devam etsin hadi insallah bize de nasip olsun
Canim RubbycimKızlarrr hamdolsun kese görüp kalp atışını duydum gümgümdü valla çok şükür rabbime darısı sizlere inşallah7 haftalıkmışımpk şükür her şey yolunda dedi
Canısı çok erken yapmışsın ama böyle erkenden yapıp moralini niye bozuyorsun6. Gün embiryo bu gun 6. Gün yarın yine denesem mi azcik moralim bozuldu
Çok şükür canım Rabbim sağlıkla hayırla devam ettirsin hepimize inşallahKızlarrr hamdolsun kese görüp kalp atışını duydum gümgümdü valla çok şükür rabbime darısı sizlere inşallah7 haftalıkmışımpk şükür her şey yolunda dedi
Hayirli olsun cok sevindim. Saglikla gelsin insallah5. Gün embriyosuydu bugün daha 9.günüm daha kese falan görmedim dün kanda pozitifi aldım, 5.günden itibaren de idrarda pozitif görmüştüm
Ben su bardagi haric hic bisey kaldirmamistimKızlar çaydanlık falan kaldırmak etkiler mi? Boşken bile biraz ağır çaydanlık
,Ben su bardagi haric hic bisey kaldirmamistimbenimkide abarti
Ben öyle bir durdum ki valla sadece yattim,Kız yok abartı deme ne zorluklarla kavuşuyoruz ona o yüzden herhalde benimki olsa ben çay kaşığı kaldırmam gerçi böyle de diyorum da biz kadınların yine eli kolu durmuyor ister istemez bir şeyler elimizi atıyoruz
Aminn inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşallah canm senin adına çok sevindim geriside hayırla gelsin sağlıkla kucağına al inşallah ve hamileliğin tadını çıkara çıkara yasa
Dinlene dinlene yap canım yorma kendini. Eşlerimizden Allah razı olsun sağolsun herşeyi eşim yaptı bana.hiç bir şey yaptırmadıBende ev işi yemek falan yapoyorum napim kimse bilmio ailelrimzdn kendi basmn caresne bakıyorm robot süpürgem var Allah tan o süpürüyo siliyo ben toz alıyorum lavaboyu klozeti yıkıyorm yemek yapıyorm bulask makinesni doldup bosaltıyorm camasır yıkıyorm ama eşim serio dısarı uzanmiyim die idare ediyorz bi sekilde dinlene dinlene yapıyorum napim
Yaaamaşallah Allah size bağışlasın sağ salim kucağına al canm darısı tüm isteyenlere
Oyy maasallah
Hadi gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. Darısı biz bekleyenlerin başına
Hayırlısı olsun inş. Çok sağolasın darısı başımıza inş.
cooook aevğndim canım benim cok duygulandm hem Rabbim hepimize nasip etsin inşalalh
Yaa cnm sevindimm saglıkla devam etsin hadi insallah bize de nasip olsun
Kuzum çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah
Canim Rubbycimgözünaydin Allah saglikla ilerletsin kucagina almayı nasip etsin kuzum sevincin sevincimdir
Çok şükür canım Rabbim sağlıkla hayırla devam ettirsin hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?