Amin inşallah canımHayirli olsun cok sevindim. Saglikla gelsin insallah
vajinal baktı canım ama kalp sesi çok yüksekti cihazdan mıdır nedir noluyor dedik hattaCnm bu arada vajinal mi bakildı senin ya ben de cok gerginim gecen hafta keseyi görmüstüm ama kalp atisini görmedim daha
Yooo abartı değil bence ne zorluklarla kavuşuyoruz. Bende ilk defa bugün çaycı kaldırdım çay demlerken sadece onun dışında gerek olmadı daha Allahtan yaz dönemi çalıştığım yer sakin aşırı bir yoğunluk yokBen su bardagi haric hic bisey kaldirmamistimbenimkide abarti
Ayyyy canım çok sevindim senin adına Allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallahKızlarrr hamdolsun kese görüp kalp atışını duydum gümgümdü valla çok şükür rabbime darısı sizlere inşallah7 haftalıkmışımpk şükür her şey yolunda dedi
Maşallah maşallahKızlarrr hamdolsun kese görüp kalp atışını duydum gümgümdü valla çok şükür rabbime darısı sizlere inşallah7 haftalıkmışımpk şükür her şey yolunda dedi
Maşallah ya hayal gibi değil mi insanın inanası gelmiyor durvajinal baktı canım ama kalp sesi çok yüksekti cihazdan mıdır nedir noluyor dedik hatta
Ben gidemedim ama korkuyorum enfeksiyon riskinden falan sen bilirsin yine de cnmKızlar benimde ağdaya gitmem lazım ama korkuyorum bişey olur diye ya aranzde giden var mı vajinal bakar die temiz olmam lazm en son 20 gün önce tedavi başlamdn gittim biraz cıktı haliyle
Kızlar benimde ağdaya gitmem lazım ama korkuyorum bişey olur diye ya aranzde giden var mı vajinal bakar die temiz olmam lazm en son 20 gün önce tedavi başlamdn gittim biraz cıktı haliyle
Amin canım inşallah sizlerinde güzel haberlerini alalım kendimiz gibi sevinelimAyyyy canım çok sevindim senin adına Allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallahdarısı inşallah bizlere
sağol kuzum inşallah bizimkiler eş zamanı gidecek hayırlısı bakalımmm
amiiiin çok çok teşekkür ederim darısı sizlerin güzel haberlerineMaşallah maşallahAllahım sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı da nasip etsin canım benim
yerde miyim gökte miyim bilmiyorum kalp sesi çok değişikmiş rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşallah ya hayal gibi değil mi insanın inanası gelmiyor dur
Evde eldivenle yapsan daha çok yeni enfeksiyon kapmayasın Allah korusun yada tıraş bıçağı ile yap bu seferlikKızlar benimde ağdaya gitmem lazım ama korkuyorum bişey olur diye ya aranzde giden var mı vajinal bakar die temiz olmam lazm en son 20 gün önce tedavi başlamdn gittim biraz cıktı haliyle
Amin canm amin hayal kadar uzak rabbim ol desin inşallahAmin canım inşallah sizlerinde güzel haberlerini alalım kendimiz gibi sevinelim
sağol kuzum inşallah bizimkiler eş zamanı gidecek hayırlısı bakalımmm
amiiiin çok çok teşekkür ederim darısı sizlerin güzel haberlerine
yerde miyim gökte miyim bilmiyorum kalp sesi çok değişikmiş rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
rabbimin ol dedikten sonra olduramayacağı şey yok bu zor bir sınav ama tevekkül çok önemli. kalbinde annelik hissi olan tüm kadınlara rabbim nasip etsin dua ediyordum şimdi çok çok daha fazla ediyorum inşallah hayırlısı ise nasip olsun isteyenlere️Amin canm amin hayal kadar uzak rabbim ol desin inşallah
Canım bu ay tam 4. ay oluyor ve her ay sürekli kist oluşuyor bende.Bu ayda kaldı tedavi.kist için doğum kontrol hapıda veremiyor çünkü yumurtalığı baskı altına alıp yumurta üretimini engelliyor doğum kontrol hapları.ee tabiki benim amh zaten yerlerde o yüzde baskılanmaması lazım.Dolayısıyla 1 ay daha bekleyeceğiz artık.Zaten bayramdada benim doktorum açık değilmiş kist olmasa bile zaten tedaviye başlayamayacaktık.Hepinizin takipçisiyim dilerim hepinizin sonuçları pozitif olur.Dualarım sizlerle olacak canlarBizimde duamız sizinle olsun iyi haberler sonuçlar alın inşallah Rabbim büyük
Amin canm Allah razı olsun biz Rabbime inandık güvendik biliyoruz ki ol dediğinde olmayacak şey yok Meryem suresinde de dediği gibi daha önce biz hiç bişeykende bizi yoktan var eden Allah'tır elhamdülillah elbet bir gün olacakrabbimin ol dedikten sonra olduramayacağı şey yok bu zor bir sınav ama tevekkül çok önemli. kalbinde annelik hissi olan tüm kadınlara rabbim nasip etsin dua ediyordum şimdi çok çok daha fazla ediyorum inşallah hayırlısı ise nasip olsun isteyenlere️
Anladım canm Rabb'im yardımcın olsun Allah büyük elbet bir gün nasip olacak ben inanıyorumCanım bu ay tam 4. ay oluyor ve her ay sürekli kist oluşuyor bende.Bu ayda kaldı tedavi.kist için doğum kontrol hapıda veremiyor çünkü yumurtalığı baskı altına alıp yumurta üretimini engelliyor doğum kontrol hapları.ee tabiki benim amh zaten yerlerde o yüzde baskılanmaması lazım.Dolayısıyla 1 ay daha bekleyeceğiz artık.Zaten bayramdada benim doktorum açık değilmiş kist olmasa bile zaten tedaviye başlayamayacaktık.Hepinizin takipçisiyim dilerim hepinizin sonuçları pozitif olur.Dualarım sizlerle olacak canlar
Hiç yapmdm eldivende jilette ama eldiveni denicem inş uapabilirsem olmadı jilet yaparm napim arrk bende korkuyorm cünküEvde eldivenle yapsan daha çok yeni enfeksiyon kapmayasın Allah korusun yada tıraş bıçağı ile yap bu seferlik
Verdim canim sikdi 1.5-2 saate cikar..Guzel haber gelirse hemen yazarimBide saat kaçta kan vericeksin sonucu muhakkak yaz
Insallah yaaHaberinizi bekliyoruz hayırlısı olsun inşallah tutunmuştur mucizeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?