2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ay hadi rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlısını nasip etsin bekliyorum sonucu

Canım dikkat et.ama endişe etme en yakın arkadaşım bırak nezleyi kovid oldu ve ilaç kullanmadan bebeğe zarar gelmeden atlattı.Korkma sakın bol bol dinlen.Canım benim doktorum sadece bahçecinin labratuvarını kullanıyor.Oranın doktoru değil.Kendi doktoruma istediğim zaman ulaşıp detaylı bilgiyi alabiliyorum şükürler olsun.Daha önce aret kamar ın bırakın numarasını bilmeyi asistanlarına zor ulaşıyordum.Kırk saat sonra geri dönüyorlardı.

Yok canım bizim özel hemşiremiz var ne olursa hemen ona yazıyorum anında hocayla görüşüp geri dönüş yapıyor whatsappta sesli mesaj yada direk yazıyor sorumun cevabını çok şükür bahçecide bizim de aynı senin dediğin gibiydi muhatap kimse yoktu soru sormak ne mümkün Amin canım ama benim de covid nedeniyle ocak ayında ertelenmişti transfer , şimdi birde tam transfer oldum nezle oldum burun akıntısı halsizlik çok kötü yapıyor insanı

Anladım canm Rabb'im yardımcın olsun Allah büyük elbet bir gün nasip olacak ben inanıyorum amin canım var ol
Vallahi canım çok pozitifim.İnan olursa başım üzerine olmazsa da başım üzerine.Rabbimin vardır bir bildiği.Ben elimden geleni yapayım takdir güzel Allah'ımın.Sizlerinde pozitif haberlerinizi heyecanla bekliyorum.İnanın kendime olmuş gibi seviniyorum.Bu çok acayip bir bağ bizlerin arasındaki.hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ama en iyi dileklerimiz ve dualarımız birbirimizle.Kimseyla paylaşamadıklarımızı birbirimizle paylaşabiliyoruz.İyi ki varsınız hepiniz.Rabbim yazan ellerinize zeval vermesin

Neler atlattık.Grip nezle nedir bebişim.Bizi kesseler acımaz bacım :)

Öyle canım elhamdülillah her şey Rabb'imden Mevla neylerse güzel eyler Rabbim hepimizi o pozitif haberi almayı nasip etsin evet aynen öyle çünkü sadece bizi bizler anlıyoruz yani en yakınımızdaki annemiz babamız bile belki anlamıyor yeri geliyor onlara bile derdimizi anlatamıyoruz ama burda herşey şefaf hepiniz var olun sagol canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…