- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Canım dikkat et.ama endişe etme en yakın arkadaşım bırak nezleyi kovid oldu ve ilaç kullanmadan bebeğe zarar gelmeden atlattı.Korkma sakın bol bol dinlen.Canım benim doktorum sadece bahçecinin labratuvarını kullanıyor.Oranın doktoru değil.Kendi doktoruma istediğim zaman ulaşıp detaylı bilgiyi alabiliyorum şükürler olsun.Daha önce aret kamar ın bırakın numarasını bilmeyi asistanlarına zor ulaşıyordum.Kırk saat sonra geri dönüyorlardı.Çok teşekkür ederim canım, evet çok şükür transferim gerçekleşti iki embriyo, 13 temmuz da test tarihim bekliyorum. Hayırlısı olsun canım . Bahçeci fulya'ya mı gittin ? Senin adına sevindim hayırlısı olsun inş. ben de daha önce 2 denemem bahçeci fulyadaydım, ama eşim ve bende oradan memnun kalmamıştık. Bilgi vermelerinde ve ilgi eksikliği çoktu. Bende öptüm o değil sanırım transfer günü soğuk ortamdan üşüttüm nezle oldum ilaç kullanımı da yasak dikkat ediyorum bakalım
20 günde çıkmaz die düşünüyorum gerçi ben sarışınım ama çıksa da kuaföre gitmeyin ne olur ne olmazHiç yapmdm eldivende jilette ama eldiveni denicem inş uapabilirsem olmadı jilet yaparm napim arrk bende korkuyorm cünkü
Yok canım bizim özel hemşiremiz var ne olursa hemen ona yazıyorum anında hocayla görüşüp geri dönüş yapıyor whatsappta sesli mesaj yada direk yazıyor sorumun cevabını çok şükürCanım dikkat et.ama endişe etme en yakın arkadaşım bırak nezleyi kovid oldu ve ilaç kullanmadan bebeğe zarar gelmeden atlattı.Korkma sakın bol bol dinlen.Canım benim doktorum sadece bahçecinin labratuvarını kullanıyor.Oranın doktoru değil.Kendi doktoruma istediğim zaman ulaşıp detaylı bilgiyi alabiliyorum şükürler olsun.Daha önce aret kamar ın bırakın numarasını bilmeyi asistanlarına zor ulaşıyordum.Kırk saat sonra geri dönüyorlardı.
Vallahi canım çok pozitifim.İnan olursa başım üzerine olmazsa da başım üzerine.Rabbimin vardır bir bildiği.Ben elimden geleni yapayım takdir güzel Allah'ımın.Sizlerinde pozitif haberlerinizi heyecanla bekliyorum.İnanın kendime olmuş gibi seviniyorum.Bu çok acayip bir bağ bizlerin arasındaki.hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ama en iyi dileklerimiz ve dualarımız birbirimizle.Kimseyla paylaşamadıklarımızı birbirimizle paylaşabiliyoruz.İyi ki varsınız hepiniz.Rabbim yazan ellerinize zeval vermesinAnladım canm Rabb'im yardımcın olsun Allah büyük elbet bir gün nasip olacak ben inanıyorumamin canım var ol
Neler atlattık.Grip nezle nedir bebişim.Bizi kesseler acımaz bacım :)Yok canım bizim özel hemşiremiz var ne olursa hemen ona yazıyorum anında hocayla görüşüp geri dönüş yapıyor whatsappta sesli mesaj yada direk yazıyor sorumun cevabını çok şükürbahçecide bizim de aynı senin dediğin gibiydi muhatap kimse yoktu soru sormak ne mümkün Amin canım ama benim de covid nedeniyle ocak ayında ertelenmişti transfer , şimdi birde tam transfer oldum nezle oldum burun akıntısı halsizlik çok kötü yapıyor insanı
Öyle canım elhamdülillah her şey Rabb'imden Mevla neylerse güzel eyler Rabbim hepimizi o pozitif haberi almayı nasip etsin evet aynen öyle çünkü sadece bizi bizler anlıyoruz yani en yakınımızdaki annemiz babamız bile belki anlamıyor yeri geliyor onlara bile derdimizi anlatamıyoruz ama burda herşey şefaf hepiniz var olun sagol canmVallahi canım çok pozitifim.İnan olursa başım üzerine olmazsa da başım üzerine.Rabbimin vardır bir bildiği.Ben elimden geleni yapayım takdir güzel Allah'ımın.Sizlerinde pozitif haberlerinizi heyecanla bekliyorum.İnanın kendime olmuş gibi seviniyorum.Bu çok acayip bir bağ bizlerin arasındaki.hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ama en iyi dileklerimiz ve dualarımız birbirimizle.Kimseyla paylaşamadıklarımızı birbirimizle paylaşabiliyoruz.İyi ki varsınız hepiniz.Rabbim yazan ellerinize zeval vermesin
Öyle canım ben göğüste kitle vardı ameliyat oldum neler neler ? Sadece iş yerinde değil evde olsam tabi yatar uyursun geçer canımNeler atlattık.Grip nezle nedir bebişim.Bizi kesseler acımaz bacım :)
Güzel haberler alırsın inşallah canımVerdim canim sikdi 1.5-2 saate cikar..Guzel haber gelirse hemen yazarim
Cok hafif ama beni rahatsız ediyo zatn cok cok az senelerdir yaptgm için20 günde çıkmaz die düşünüyorum gerçi ben sarışınım ama çıksa da kuaföre gitmeyin ne olur ne olmaz
Çok üzüldüm ne desem bilemedimMalesef kizlar negatif
Ya canım ne denir bilmiyorum inanMalesef kizlar negatif
Malesef kizlar negatif
Tamam o zaman hiç dert etmeyinCok hafif ama beni rahatsız ediyo zatn cok cok az senelerdir yaptgm için
Rabbim bir an önce yormadan sevindirsin inşallah❤Malesef kizlar negatif
Amiiin teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlere
Gözün aydın canım saglıkla kucagına alırsın inşKızlarrr hamdolsun kese görüp kalp atışını duydum gümgümdü valla çok şükür rabbime darısı sizlere inşallah7 haftalıkmışımpk şükür her şey yolunda dedi
Herseyde vardır bi hayır en kısa sürede toparlanıraın inş.zamanı var demkki daha iyisi olacak inşÇok üzüldüm ne desem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?