- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Aslnda yapıyor artısın normal oldgnu görsem cok rahatlarım ama eşi. Hiç bi şekilde verdirmiyor gerek görse doktor isterdi kendi kafana göremiş yapmıcksn bu sefer dio daha önce 2 günde bir beta veriyordm oda cok stresliysi bu sefer öyle olmicak dio bnde bişi diyemiyorum haklı adamİnan yok denecek kadar az belirtim oldu regli ağrısı gibi ara ara kasık batması o kadar. Son zamanlarda da açlık hissim çok arttı canım. Acıktığımda sanki daha önce hiç yemek yememişim gibi karnım kazınıyor
Amiiin inşallah her zaman duamdasınız canım hepimiz aynı yoldan geçiyoruz inşallah rabbim hepinizin yüzünü güldürsün
Bazen istemeyebiliyor ama bu sende stres yapıyorsa git ver kan canım çünkü çok moral veriyor. Ben 3. Den sonra psikolojik olarak rahatlayıp keyif almaya başladım
Benmde midem taş gibi sanki bi tuhaf acıkıyorm ama yiyemiyorm iştahm yokBen 3 gündür yemek yiyemiyorum artık kusma mide bulantisi mahvetti beni halsiz düştüm baya bi ya
Ben 3 gündür yemek yiyemiyorum artık kusma mide bulantisi mahvetti beni halsiz düştüm baya bi ya
Bişey olmaz inşallah benim bildiğim çok ağır kaldırmak 10 kg üstü ya da 5 kg üstü bişeyi uzun süre taşımak sıkıntı olabilir bir de bişeylere uzanmak yasak diye biliyorum. Boyumda kısa tedbiren uzanarak alabilecek de olsam ya tabure kullanıyorum ya eşimden istiyorum.Çalıştığım yerde bazen çaya bakmam gerekiyorda az önce biraz doldurup mecbur kaldırdım artık
Benmde midem taş gibi sanki bi tuhaf acıkıyorm ama yiyemiyorm iştahm yok
Ay nolacak böyle kızlarBen de öyleyim canım ayağa kalkacak halim yok
Medpamit cok rahatlatıyor alabilirsn ondnAy nolacak böyle kızlardoktorum metpamid mi ne var icebilirsin dei gunde 3 tane kusmaktan yemek yiyemiyorm
Suan psikolojimi duzeltmem lazım önce sanirimMedpamit cok rahatlatıyor alabilirsn ondn
Dr prilam yazdı şimdiye kadar direndim ama bu gece uyumadan alacağım sanırımAy nolacak böyle kızlardoktorum metpamid mi ne var icebilirsin dei gunde 3 tane kusmaktan yemek yiyemiyorm
Onu arkadaşım da söyledi sanırım en etkilisiymisDr prilam yazdı şimdiye kadar direndim ama bu gece uyumadan alacağım sanırım
Allah şifa versin hepimize inşallah güzelce atlatırız bu süreciOnu arkadaşım da söyledi sanırım en etkilisiymisherhalde bu etki etmezse onu verecek doktor
İnşallah çabucak geçer yahuBen 3 gündür yemek yiyemiyorum artık kusma mide bulantisi mahvetti beni halsiz düştüm baya bi ya
İnşallahhBendede tüm bunların fazlası var eksiği yok umarım bende pozitifi görürüm
Valla eşin daha iyi bilir canım aile meselesine karışmamAslnda yapıyor artısın normal oldgnu görsem cok rahatlarım ama eşi. Hiç bi şekilde verdirmiyor gerek görse doktor isterdi kendi kafana göremiş yapmıcksn bu sefer dio daha önce 2 günde bir beta veriyordm oda cok stresliysi bu sefer öyle olmicak dio bnde bişi diyemiyorum haklı adam
Ben gittim hatta gittiğim abla da tüp bebek tedavisi görüp çocuk sahibi olmuştu. O telkin etti bir şey olmaz diye ona güvenerek gidiyorum vallaKızlar benimde ağdaya gitmem lazım ama korkuyorum bişey olur diye ya aranzde giden var mı vajinal bakar die temiz olmam lazm en son 20 gün önce tedavi başlamdn gittim biraz cıktı haliyle
Kızıo bana nasıl at kafandn sacma dapan düşüncelri nie hep kötü düşünüosn bilmem ne bissürü saydırıyoİnşallah çabucak geçer yahu
İnşallahh
Valla eşin daha iyi bilir canım aile meselesine karışmam
Ay ne bilşm ya bi arastıraym bakim alttan bakar muhtemelen perşembe günü rahat edememBen gittim hatta gittiğim abla da tüp bebek tedavisi görüp çocuk sahibi olmuştu. O telkin etti bir şey olmaz diye ona güvenerek gidiyorum valla
Aaaa bende aynı yerde yaptırdım ama doktorum farklıydıHayırlısı olsun canım. Antalya ivf de Kemal Özgür e yaptırdım ben her anlamda çok yardımcı oldular tavsiye ederim
Yaaa maşallah ne güzel haberler darısı bize inşallahKızlar kan testi yaptım az önce değerim 306.9 çıktışükürler olsun Rabbime
Bende aynı şekilde canım ama bugünüm rahat geçti şükürBişey olmaz inşallah benim bildiğim çok ağır kaldırmak 10 kg üstü ya da 5 kg üstü bişeyi uzun süre taşımak sıkıntı olabilir bir de bişeylere uzanmak yasak diye biliyorum. Boyumda kısa tedbiren uzanarak alabilecek de olsam ya tabure kullanıyorum ya eşimden istiyorum.
Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar kan testi yaptım az önce değerim 306.9 çıktışükürler olsun Rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?