- 13 Nisan 2022
- 165
- 215
- 23
- 32
Sizinki inşallah yerleşme kanamasıdır kötü düşünmeyin benim karnım gün boyu hareketliydi umarım bunlar adet belirtisi değildir bilmiyorum kafam çok karıştıHayrolsun inşallah. Ben de dün belirti yok dedim bugün ilk defa çok az kahve leke gelmiş, ilk defa estrofem içmem gecikti ondan mı oldu acaba daha önce 3 pozitif yaşadım hiç yerleşme kanaması falan olmamıştı.
Hayırlı olsun ne güzel bir haber buKızlar kan testi yaptım az önce değerim 306.9 çıktışükürler olsun Rabbime
Yaaa maşallah ne güzel haberler darısı bize inşallahsağ salim kucağına almak nasip olur inşallah
Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun darısı bekleyenlerin başına 24 haziranda transferim olmuştıHayırlı olsun ne güzel bir haber bu
Bende iyice sabırsızlanıyorum da transferiniz hangi gündü acaba
Maşallah cok güzel değer sağlıkla ilerlesinKızlar kan testi yaptım az önce değerim 306.9 çıktışükürler olsun Rabbime
Sağol canım hepimizinki sağlıkla ilerlesin inşallahMaşallah cok güzel değer sağlıkla ilerlesin
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi ve ayın kaçında yapıldıKızlar kan testi yaptım az önce değerim 306.9 çıktışükürler olsun Rabbime
Maşallah canm Rabb'im tamamına erdirsin kucağına aldığın günleri nasip etsin inşallah5. Gün embriyosu 24 haziranda yapıldı canım
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar kan testi yaptım az önce değerim 306.9 çıktışükürler olsun Rabbime
Nie ki Allah Allah aslnda daha cok destk olması lazm bazen benmkide bana kızıo işte hemen ağlayasm gelioEşim gene psikolojimi mahvetti Sanki bu kadar ağır ilaçları ben almıyorum o alıyor O hamile sanki asabi ve triplerde
Erkek milleti ben hiç sasirmiyorum artık.Evladina ve kendine odaklan asla dediklerini umursama ,bir kulagindan girsin digerinden çıksın söyledikleri.Eşim gene psikolojimi mahvetti Sanki bu kadar ağır ilaçları ben almıyorum o alıyor O hamile sanki asabi ve triplerde
Yaa ne güzel maşallah nazar değmesin kaçıncı günündüKızlar kan testi yaptım az önce değerim 306.9 çıktışükürler olsun Rabbime
Nie ki Allah Allah aslnda daha cok destk olması lazm bazen benmkide bana kızıo işte hemen ağlayasm gelio
Destek için çok teşekkür ederim kızlar öncesinde de saygı problemi vardı 11 yaşındaki kızımdan dolayı yanındayım yoğun çalışıyorum çok kardeş istiyor Adam bi iyi bi kötü bıktım yaaaa insan düşünür bu kadın stres yaparsa bebeğe bişey olurmu diye nerde o nazik ince düşünceErkek milleti ben hiç sasirmiyorum artık.Evladina ve kendine odaklan asla dediklerini umursama ,bir kulagindan girsin digerinden çıksın söyledikleri.
ben de aynı fikirdeyim. Süreç kimseyi ilgilendirmez ve böyle bir bilgiyi kimseye söyleme geteğim yokBiz yurtdışında da olduğumuz için saklamak kolay oldu. Çünkü sürekli sorulması beni çok daraltırdı söylemediğimize de çok memnunum hatta Duyururken de tüp bebek olduğunu bile söylemeyi düşünmüyorum kimsenin bilmesi gereken birşey değil hangi yolla sahip olduğumuz bana çok özel ve mahrem de geliyor ayrıcanormal yolla hamile kalanlara nasıl yaptıklarını açıklamalarını beklemiyor kimse sonuçta, ben niye yumurtalarımı eşimin spermini herşeyi paylaşayım tabii bu benim düşüncem kim nasıl daha iyi hissederse onu yapar. Bir de çok saçma belki ama ilerde bilen bilmeyen dengesiz bi akraba da çocuğuma sen tüp bebeksin falan der psikolojisini etkiler diye de korkuyorum.
Bol boo dua et üstüne üfle adamın erkekler malesef bizim kadar ince düşünemio cünkü sıkıntıyı tüm süreci ceken biziz onlar h bişi yspmıo bi sperm verio okadar o yüzdn anlayamzlar eşim dün dio of noldu göbeğne öyle dedm senin dünyadan haberin yokDestek için çok teşekkür ederim kızlar öncesinde de saygı problemi vardı 11 yaşındaki kızımdan dolayı yanındayım yoğun çalışıyorum çok kardeş istiyor Adam bi iyi bi kötü bıktım yaaaa insan düşünür bu kadın stres yaparsa bebeğe bişey olurmu diye nerde o nazik ince düşünce
Bugün işten gelince evde iş yapmadım diye söylendi offffBol boo dua et üstüne üfle adamın erkekler malesef bizim kadar ince düşünemio cünkü sıkıntıyı tüm süreci ceken biziz onlar h bişi yspmıo bi sperm verio okadar o yüzdn anlayamzlar eşim dün dio of noldu göbeğne öyle dedm senin dünyadan haberin yok
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin saglikla inşKızlar kan testi yaptım az önce değerim 306.9 çıktışükürler olsun Rabbime
Nasıl yani ev işi yapmdgn için mi söylendi insnamıyorum ona ne cok istiyosa kalksn kendi yapsnBugün işten gelince evde iş yapmadım diye söylendi offff
biz haftasonu ilk defanciktik sali transferden sonra dayanamadim hm indirimi bitmedn birseyler aldim hediye yavruma insallah icimdedir ve giymek de nasip olur ama cok heves ettimAslinda cok bisey alasim gelmiyor henüz baksamda arada anlamiyorum ztn ne lazim olur ne olmaz ama dusunc
Benimki 5bb ymiş transfer sonrasi embriyonun bilgilerini iceren bir kagit veriler daha once bilmiyordumKızlar 5. Gün dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlar, kalitelerini de yazabilir mi? Bir fikir olur en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?