2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Dayanabildigim kadar dayanmaya çalışıyorum aslında bakalım
Canım nie dayanıosn ki soncta vicudndaki enfrksiyonun ilactan daha zararı var bebeğe bnce hemen baslamalısn benim cevremde cok var gebelikte antibiyotik kullanan zatn bende kullanıyorum suan idrar yokları için

Bende aynı şekilde çok ikilemde kaldım kan vereceğim gün ikindi namazında lekelenmem oldu ertesi günde adet günümdü ama günaha girerim adet lekenmesi diye kılamadım akşam sonuç pozitif çıkınca kılmaya başladım tekrar özür e giriyormuş her vakit abdest alıp öyle kılıyorum

Canım nie dayanıosn ki soncta vicudndaki enfrksiyonun ilactan daha zararı var bebeğe bnce hemen baslamalısn benim cevremde cok var gebelikte antibiyotik kullanan zatn bende kullanıyorum suan idrar yokları için
Yazdım doktora bakalım yonlendirir beni birazdan . Boğazım dışında çok kötü değilim neyse ki Bir de normalde hiç hasta olan biri değilim serum taktırmak için hastaneye gitmiştik belki oradan kapmisizdir.

çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlarsın
Benim daha erkendi geç transfer oldum doktorum satı 16 kabul edeceğiz dedi aynıymışız kuzum
bakalım doğumda tutacak mı
Aramizda 1 gün var benim de 15 Mayıs canım
oh oh maşallahh
Kızlar kullandığınız bir gebelik uygulaması varmı ?
ben hamilelik+ ve happy mom kullanıyorum şuan

Yaaa kahvaltı yapıyordum boğazım düğüm düğüm oldu rabbim herkese yaşatsın maşallah hayırlı olsun canm benim bende 4 yıllık evliyim darısı bana ve tüm isteyenlere

Bizde 4. Yılı bitirdik haziranda bizde 4. Yıl süprizi olsun diye çok dua ediyoruz . bizde 4 yılda çok uğraş verdik çok yorulduk . umarım aynı mucize bizede olur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…