Orta boy ve zayıf evet ama kumral tutmadı bendeYa şimdi nasıl anlatayım kiiiikumral orta boylarda hoş kadınlar olarak hayalimde canlandırdm hepinz zayıf tabiki öyle yani hayali arkadaslarım
Canım hamile olduğun için kılabilirsin özür sayılıyor ama eziyet olmaması için oturarak kılabilirsin bu bize serbest. Bak güvenilir bi sitede aynı konuya cevap vermişler oku diye ekliyorum.Kızlar bi bilgisi olan vardır belki diye yazıyorum adetime 2 gün var kan testim de cuma günü. Bugün sabahtan beri damla şeklinde çok açık pembe lekelenmem var bunu sizce özür mü saymalıyım? Namaz kılabilir miyim kılamaz mıyım kafam karıştı. Bu arada idrar testim pozitif.
Lütfen moralini yüksek tut. Bu durumlarda eşlerin destekleri çook önemli ama insanlar da çook değişmiyor eşini biliyorsundur takılmamakta çalış stres yapma kendineBu saatte ağlama krizim tuttu onun yüzünden 8de işe gidicem
Allah razı olsun canımMaşallah canm Rabb'im tamamına erdirsin kucağına aldığın günleri nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım hepimizinki sağlıkla ilerlesin inşallahHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Allah razı olsun canımYaa ne güzel maşallah nazar değmesin kaçıncı günündü
AminHayırlı olsun canım darısı bize inşallah
Allah razı olsun seninkide sağlıkla ilerlesin rahat bir hamilelik geçirelim inşallah16 Mayıs kuzum son adet tarihime göre hesapladı benimkini de
Ay harikaaaa maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok sağol canım Allah razı olsunCanimm hayirli ugurlu olsun Allahim kucagina almayi nasip etsinn
La havle oku ya sabır çek canım sıkıntı stres yapma. Erkekler ne yazıkki öyle benimki de sinir ediyorBu saatte ağlama krizim tuttu onun yüzünden 8de işe gidicem
Aminn canım benim inşallahAminİnşallah güzel haberini bekliyorum
Boğaz enfeksiyonu geçiyorum
Benim daha erkendi geç transfer oldum doktorum satı 16 kabul edeceğiz dedi16 Mayıs kuzum son adet tarihime göre hesapladı benimkini de
Çok geçmiş olsun canım toparlamadın mı birazda olsa üzüldüm senin adına bana doktorum parol içebilirsin dedi bi sor istersen doktorunaBoğaz enfeksiyonu geçiyorumEvdeyim yatak istirahati yatıyorum öle malum bitki çayı falan da yok . Geçmesini bekliyorum dünden beri . İlerlerse doktoru aricam ne yapabilirim diye yönlendirsin . Perşembe günü randevum var . İğneye de gitmiyorum . Hemşire geliyor . Şimdilik kanamam kesildi ... Durumlar böyle kızlar
Tşk ederim canım .Yok toparlayamadim maalesef yani boğazımin ağrısı kulağıma da vuruyor . Ama ciğerlerim temiz . Onun dışında çok kötü sayılmam .Parol ne işe yarayacak ki boğaz tahrisine ve ağrısına diye düşünüyorumEki Görüntüle 3094105
Çok geçmiş olsun canım toparlamadın mı birazda olsa üzüldüm senin adına bana doktorum parol içebilirsin dedi bi sor istersen doktoruna
Anladım canm evet parol boğaza etki etmez bal ağrını felan azda olsa keser ve bence inşallah hemencecik geçsin gitsin bitsin tatlım benim Allah yardımcın olsun inşallahTşk ederim canım .Yok toparlayamadim maalesef yani boğazımin ağrısı kulağıma da vuruyor . Ama ciğerlerim temiz . Onun dışında çok kötü sayılmam .Parol ne işe yarayacak ki boğaz tahrisine ve ağrısına diye düşünüyorumBugün sorayım da bakalım ne onericek ona göre kullanırım . Sabahin köründe yazmak istemedim
İnşallah canımAnladım canm evet parol boğaza etki etmez bal ağrını felan azda olsa keser ve bence inşallah hemencecik geçsin gitsin bitsin tatlım benim Allah yardımcın olsun inşallah
Sunaea antibiyotik alman lazm bebeğim doktorum bana enfexia verdi gebeler kullanıyoms düşük doz içiyorum suan sanada öyle bi antibiyotik lazmTşk ederim canım .Yok toparlayamadim maalesef yani boğazımin ağrısı kulağıma da vuruyor . Ama ciğerlerim temiz . Onun dışında çok kötü sayılmam .Parol ne işe yarayacak ki boğaz tahrisine ve ağrısına diye düşünüyorumBugün sorayım da bakalım ne onericek ona göre kullanırım . Sabahin köründe yazmak istemedim
Aramizda 1 gün var benim de 15 Mayıs canım16 Mayıs kuzum son adet tarihime göre hesapladı benimkini de
Banu çiftçi ve happy mom kullanıyorum canımKızlar kullandığınız bir gebelik uygulaması varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?