- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
İnşallah canm bende bi an evet burda diyorum bazende umutsuzluğa kapılıyorumBizimle minikler hissediyorum
İki kat artış var mükemmel kuzumKızlar kan sonucum çıkmış.
8.gün 72.22
10.gün 177.2
Nasıl sizce artış?
Hepimiz de oluyor ama bizimle beraberlerinde inşAllah :)İnşallah canm bende bi an evet burda diyorum bazende umutsuzluğa kapılıyorum
İnşallah canım inşallah Allah razı olsunHepimiz de oluyor ama bizimle beraberlerinde inşAllah :)
Perşembe günü inşallahKan ne zaman vercen kuzum
24 Ağustos benimdeBenim de Ağustos 2018
Çok teşekkür ederim Allah’ta sizi sevindirsinHayırlı olsun benimki bundan da silik di pozitif gördüm
Cuma’ya elimdeki ilaçlar bitiyor her türlü gitmem lazım doktoruma zaten gitmişken testte veririmKan ne zaman vercen kuzum
Rabbim yüzünüzü bu sene yavrunuzu kucağınıza alarak güldürsün inşallahBenim 2014 mayıs 8 senelik evliyim beraber evlendiğim arkadslarmn cocukları ilk okula basladı 5 defa kendiliğndn gebelik gecirdm 2 dıs gebelik 3 kimyasal yasadm
Herkesin bir imtihanı var bu hayatta bizimki de evlat hasreti imtihan rabbime yakınlaştıryorsa doğru yoldayız demek dir . Peygamberimizin bir sözü var Dua kaderi değiştirir inanarak dua edelim yumurtaya can veren rabbim bizleride duyacaktır her namazda isim olarak bilmesem de dua ediyorum bu yolda olanlaraBenim biraz daha geç tam 4. Yıla Yeni girdik biz Nisan 2019 da evlendik ama ilk 4- 6 aydan beri hastanelerdeyiz hep artık yoruldum bıktım kendi mi sorguluyorum sadece ne bilim herkesin derdi kendine ağır işte sadece rabbim bilir ne yaşadığımızı
AmiiiinnnnnRabbim yüzünüzü bu sene yavrunuzu kucağınıza alarak güldürsün inşallah
AminÇok teşekkür ederim Allah’ta sizi sevindirsin
Evde tek başınaysan sakın yapma canım. Ben bir kere öyle bi hataya düştüm çok kötü oldum.Ayy gaza geldim bende mi evde yapsamama ya olmazsa dayanamam kötü olurum en azından test günü eşim yanımda olur
Aynen öyle canm Rabbime inancım sonsuzdur elbette biliyorum ki ol der ve olur Rabb'im büyük kimseyi darda koymasın bizide yinede insanız beşeriz şaşıp düşüyoruz bazenHerkesin bir imtihanı var bu hayatta bizimki de evlat hasreti imtihan rabbime yakınlaştıryorsa doğru yoldayız demek dir . Peygamberimizin bir sözü var Dua kaderi değiştirir inanarak dua edelim yumurtaya can veren rabbim bizleride duyacaktır her namazda isim olarak bilmesem de dua ediyorum bu yolda olanlara
Canım benim ilk tüp bebek denemem daha önce haplar kullandığımda ilaçlar kullandığımda hep test alıp yaptım ve sonra hep hüsrandı evde tek olduğumda defalarca senin dediğin gibi baya kötü oldum bayılacak noktaya geldim ağlamaktan işte şimdi eşim olmadan yapmak istemiyorum senin de dediğin gibi tekken olmazEvde tek başınaysan sakın yapma canım. Ben bir kere öyle bi hataya düştüm çok kötü oldum.
Canim benin lekelenmem ve hatta kanamam oldugunda bana dediler ki sonra kitaplardan da okudum, adet veya lohusa kanamasi degilse özür sayilir ve tek yapman gereken her namaz icin abdest almak. Oglenin abdestiyle ikindiyi kilamazsin yeniden abdest alacaksin dediler... Bende oyle yaptım acikcasiKızlar bi bilgisi olan vardır belki diye yazıyorum adetime 2 gün var kan testim de cuma günü. Bugün sabahtan beri damla şeklinde çok açık pembe lekelenmem var bunu sizce özür mü saymalıyım? Namaz kılabilir miyim kılamaz mıyım kafam karıştı. Bu arada idrar testim pozitif.
Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGayet güzel sağlıkla devam etsin inşallah
Ben sağlık ocağında öğleden sonra çıkıyor diye acilde verdim. İnşallah seninde sağlıkla artar inşallah canımÇok güzel sonucun 100 geçmişsin bende sağlık ocağına ikinci kanı verdim bugün 100 geçersen güzel dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?