2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Benim 2014 mayıs 8 senelik evliyim beraber evlendiğim arkadslarmn cocukları ilk okula basladı 5 defa kendiliğndn gebelik gecirdm 2 dıs gebelik 3 kimyasal yasadm

Herkesin bir imtihanı var bu hayatta bizimki de evlat hasreti imtihan rabbime yakınlaştıryorsa doğru yoldayız demek dir . Peygamberimizin bir sözü var Dua kaderi değiştirir inanarak dua edelim yumurtaya can veren rabbim bizleride duyacaktır her namazda isim olarak bilmesem de dua ediyorum bu yolda olanlara

Aynen öyle canm Rabbime inancım sonsuzdur elbette biliyorum ki ol der ve olur Rabb'im büyük kimseyi darda koymasın bizide yinede insanız beşeriz şaşıp düşüyoruz bazen

Evde tek başınaysan sakın yapma canım. Ben bir kere öyle bi hataya düştüm çok kötü oldum.
Canım benim ilk tüp bebek denemem daha önce haplar kullandığımda ilaçlar kullandığımda hep test alıp yaptım ve sonra hep hüsrandı evde tek olduğumda defalarca senin dediğin gibi baya kötü oldum bayılacak noktaya geldim ağlamaktan işte şimdi eşim olmadan yapmak istemiyorum senin de dediğin gibi tekken olmaz

Canim benin lekelenmem ve hatta kanamam oldugunda bana dediler ki sonra kitaplardan da okudum, adet veya lohusa kanamasi degilse özür sayilir ve tek yapman gereken her namaz icin abdest almak. Oglenin abdestiyle ikindiyi kilamazsin yeniden abdest alacaksin dediler... Bende oyle yaptım acikcasi

Kızlar pozitifi görenler özellikle ve şu anda belirtisi olanlar sizin de böyle kalkıp bir iş yaptığınızda en ufak bir makineyi bile düzdüğünüzde yıkadığınızda böyle kasıklarınızda batma oluryormuydu ya da şiddetli bel ağrısı sancı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…