- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
İnşallah canm inşallah aynı durumdayım seninle test günümüzde aynıydı yanlış hatırlamıyorsamBizde 4. Yılı bitirdik haziranda bizde 4. Yıl süprizi olsun diye çok dua ediyoruz . bizde 4 yılda çok uğraş verdik çok yorulduk . umarım aynı mucize bizede olur kuzum
Allah razı olsun canımCanım bnm hayırlı olsun :)
İnşallah canm Rabb'im hayırlısını versin inşallah çok mutlu oldumAmin inanın hepinize dua ediyorum edeceğim de.hayırlısı ile kanda da bi göreyim de bende öyle ikna olacağım
İnşallah 4 yıldır hiç hamile kalamadım Allahım diyordum insan kimyasal bile yaşamaz mıı bende bir sorun mu var.psikolojim o kadar yerlerdeydi ki şu testte bunu görmek bile yetti banaBariz var görünüyor kanda da değerin yüksektir inşallah
Aynen kuzum cuma günü idi .İnşallah canm inşallah aynı durumdayım seninle test günümüzde aynıydı yanlış hatırlamıyorsam
Ah canm bire bir benim cümlelerim bunlar rabbim ne büyük ne denir bilmiyorum inan anlatamıyorum çok farklı oldumİnşallah 4 yıldır hiç hamile kalamadım Allahım diyordum insan kimyasal bile yaşamaz mıı bende bir sorun mu var.psikolojim o kadar yerlerdeydi ki şu testte bunu görmek bile yetti bana
Benim Perşembe kuzumAynen kuzum cuma günü idi .
Amin inşallah canımGünaydın canm inşallah hayırlı güzel haber alırsın inşallah hızla yükselip sıkı sıkı tutunuyordur minoşun
5. Gün embriyo su canım . belirti aranmıyo ki progesteron iğneden oluyo diye düşünüyom sağ kasık sağ bacak agrıyo belim agrıyo . senin kaçıncı gün emriyosuyduBenim Perşembe kuzumsabrımın sonu artık nasıl gidiyor var mı belirtin bide sormuşumdur ama seninki kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
Kan ne zaman vercen kuzumİnşallah 4 yıldır hiç hamile kalamadım Allahım diyordum insan kimyasal bile yaşamaz mıı bende bir sorun mu var.psikolojim o kadar yerlerdeydi ki şu testte bunu görmek bile yetti bana
Benim 3.gün embriyosu transfer edildi aynısı bendede var bende iğneden diyorum bide benim göğüs hassasiyetim var bilmiyorum yarın 10. Gün transfer gününü sayarsak tabi bakalım Perşembe günü gideceğim umut rabbim5. Gün embriyo su canım . belirti aranmıyo ki progesteron iğneden oluyo diye düşünüyom sağ kasık sağ bacak agrıyo belim agrıyo . senin kaçıncı gün emriyosuydu
Hayırlı olsun benimki bundan da silik di pozitif gördümKızlar gğnaydın ben dayanamadım test yaptım ne diyorsunuz var mı sizce elim ayağım boşaldı ben çok umutlandım
Herkes 2018 de evlenmiş galiba benimde Ağustos da 4.yılımAh canm bire bir benim cümlelerim bunlar rabbim ne büyük ne denir bilmiyorum inan anlatamıyorum çok farklı oldum
Gayet güzel sağlıkla devam etsin inşallahKızlar kan sonucum çıkmış.
8.gün 72.22
10.gün 177.2
Nasıl sizce artış?
Benim de Ağustos 2018Herkes 2018 de evlenmiş galiba benimde Ağustos da 4.yılım
Çok güzel sonucun 100 geçmişsin bende sağlık ocağına ikinci kanı verdim bugün 100 geçersen güzel dedi doktorKızlar kan sonucum çıkmış.
8.gün 72.22
10.gün 177.2
Nasıl sizce artış?
Benim biraz daha geç tam 4. Yıla Yeni girdik biz Nisan 2019 da evlendik ama ilk 4- 6 aydan beri hastanelerdeyiz hep artık yoruldum bıktım kendi mi sorguluyorum sadece ne bilim herkesin derdi kendine ağır işte sadece rabbim bilir ne yaşadığımızıHerkes 2018 de evlenmiş galiba benimde Ağustos da 4.yılım
Bizimle minikler hissediyorumBenim 3.gün embriyosu transfer edildi aynısı bendede var bende iğneden diyorum bide benim göğüs hassasiyetim var bilmiyorum yarın 10. Gün transfer gününü sayarsak tabi bakalım Perşembe günü gideceğim umut rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?