2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Bizde 4. Yılı bitirdik haziranda bizde 4. Yıl süprizi olsun diye çok dua ediyoruz . bizde 4 yılda çok uğraş verdik çok yorulduk . umarım aynı mucize bizede olur kuzum
İnşallah canm inşallah aynı durumdayım seninle test günümüzde aynıydı yanlış hatırlamıyorsam

İnşallah 4 yıldır hiç hamile kalamadım Allahım diyordum insan kimyasal bile yaşamaz mıı bende bir sorun mu var.psikolojim o kadar yerlerdeydi ki şu testte bunu görmek bile yetti bana
Ah canm bire bir benim cümlelerim bunlar rabbim ne büyük ne denir bilmiyorum inan anlatamıyorum çok farklı oldum

Benim Perşembe kuzum sabrımın sonu artık nasıl gidiyor var mı belirtin bide sormuşumdur ama seninki kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
5. Gün embriyo su canım . belirti aranmıyo ki progesteron iğneden oluyo diye düşünüyom sağ kasık sağ bacak agrıyo belim agrıyo . senin kaçıncı gün emriyosuydu

5. Gün embriyo su canım . belirti aranmıyo ki progesteron iğneden oluyo diye düşünüyom sağ kasık sağ bacak agrıyo belim agrıyo . senin kaçıncı gün emriyosuydu
Benim 3.gün embriyosu transfer edildi aynısı bendede var bende iğneden diyorum bide benim göğüs hassasiyetim var bilmiyorum yarın 10. Gün transfer gününü sayarsak tabi bakalım Perşembe günü gideceğim umut rabbim

Herkes 2018 de evlenmiş galiba benimde Ağustos da 4.yılım
Benim biraz daha geç tam 4. Yıla Yeni girdik biz Nisan 2019 da evlendik ama ilk 4- 6 aydan beri hastanelerdeyiz hep artık yoruldum bıktım kendi mi sorguluyorum sadece ne bilim herkesin derdi kendine ağır işte sadece rabbim bilir ne yaşadığımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…