- 29 Aralık 2021
- 160
- 196
- 53
- 34
Evet sabrın sonu selamet olsun inşallahYarın muayene var benimde heyecanimi yaşamaya basladim azicikzaman hic gecmez gibi geliyordu akışına birakmistim acele ettikce zaman gelmez diye bir baktım o gun geldi bile
Hep ayni seyi diyorum ama belki idrara gec karisacak seninki ya da nasip degilse saglikli embriyo degil demek ki cnm üzülme dogru zamanda hayırlısı nasip olsun insBugün 7.günüm idrar testi yaptım kocaman bir tek çizgi çıktı galiba yine olmadı
Yarin saat kacta lidyacim benimde yarin ve cok heyecanliyimYarın muayene var benimde heyecanimi yaşamaya basladim azicikzaman hic gecmez gibi geliyordu akışına birakmistim acele ettikce zaman gelmez diye bir baktım o gun geldi bile
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi 7. Gün erken dahaBugün 7.günüm idrar testi yaptım kocaman bir tek çizgi çıktı galiba yine olmadı
5.gün embriyosuyduKaçıncı gün embriyosu transfer edildi 7. Gün erken daha
Olsun canm 7 günde çıkan kişiler var ama herkes aynı olacak diye bir kural yok beta HCG idrara geç karışıyormuş bi kaç gün sonra tekrar dene Rabb'imden Umut kesilmez5.gün embriyosuydu
12 deYarin saat kacta lidyacim benimde yarin ve cok heyecanliyim
İnşallah dediğin gibi olur ama pozitif olanların bugünlerde az çok belli oluyorduOlsun canm 7 günde çıkan kişiler var ama herkes aynı olacak diye bir kural yok beta HCG idrara geç karışıyormuş bi kaç gün sonra tekrar dene Rabb'imden Umut kesilmezolmuyorsada var bi bildiği
Rabb'im büyük Allah'ım tüm isteyenlere bizlerede nasip etsin inşallah bu sefer olmasa daha iyisi olacaktır Allah'ın izniyleİnşallah dediğin gibi olur ama pozitif olanların bugünlerde az çok belli oluyordu
Yaa benimde ilk denemem ve tuttu inanıyorum seninkide tutacakCanım benim ilk tüp bebek denemem daha önce haplar kullandığımda ilaçlar kullandığımda hep test alıp yaptım ve sonra hep hüsrandı evde tek olduğumda defalarca senin dediğin gibi baya kötü oldum bayılacak noktaya geldim ağlamaktan işte şimdi eşim olmadan yapmak istemiyorum senin de dediğin gibi tekken olmaz
Yatarken bile batma oluyorKızlar pozitifi görenler özellikle ve şu anda belirtisi olanlar sizin de böyle kalkıp bir iş yaptığınızda en ufak bir makineyi bile düzdüğünüzde yıkadığınızda böyle kasıklarınızda batma oluryormuydu ya da şiddetli bel ağrısı sancı gibi
İnşallah canm benimYaa benimde ilk denemem ve tuttu inanıyorum seninkide tutacak
Yatarken bile batma oluyor
Ay bendrn oncesin benim 14.15 de ,, cok endiselyim kalp atisi oldu mu olmadı diye korkudan kendimi zor sakinlestiriyorum12 dekoskoca iki hafta gecti su bir gun gecmiyor gibi sonra bide cinsiyeti merak edip durcaz
Ben merak ediyorum sadceeAy bendrn oncesin benim 14.15 de ,, cok endiselyim kalp atisi oldu mu olmadı diye korkudan kendimi zor sakinlestiriyorumsaglikli olsunlar da cinsiyeti hic umursamam herhalde
Son dondurulmuş embriyomdu kafam artık bomboş her şey bomboş gibi…Rabb'im büyük Allah'ım tüm isteyenlere bizlerede nasip etsin inşallah bu sefer olmasa daha iyisi olacaktır Allah'ın izniyle
Ne denir bilmiyorumSon dondurulmuş embriyomdu kafam artık bomboş her şey bomboş gibi…
Canım benm 11. Gün silik cıktı düşün daha önce yapsam kesin cıkmzdı benmde 5. Gün embriyosuydu daha bekle cok erken burdaki kızlara dedm hatta iyiki erken yapmamsm dieSon dondurulmuş embriyomdu kafam artık bomboş her şey bomboş gibi…
Azelyacım doktorun olacagını mı söyledi yaniİnşallah canm benimbenimki 3. Gün embriyosu maalesef ama doktorum herşeyin yolunda ve olacağını söyledi senin yaş kaç canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?