2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Olsun canm 7 günde çıkan kişiler var ama herkes aynı olacak diye bir kural yok beta HCG idrara geç karışıyormuş bi kaç gün sonra tekrar dene Rabb'imden Umut kesilmez olmuyorsada var bi bildiği
İnşallah dediğin gibi olur ama pozitif olanların bugünlerde az çok belli oluyordu

Yaa benimde ilk denemem ve tuttu inanıyorum seninkide tutacak

Yatarken bile batma oluyor

12 de koskoca iki hafta gecti su bir gun gecmiyor gibi sonra bide cinsiyeti merak edip durcaz
Ay bendrn oncesin benim 14.15 de ,, cok endiselyim kalp atisi oldu mu olmadı diye korkudan kendimi zor sakinlestiriyorum saglikli olsunlar da cinsiyeti hic umursamam herhalde

Ay bendrn oncesin benim 14.15 de ,, cok endiselyim kalp atisi oldu mu olmadı diye korkudan kendimi zor sakinlestiriyorum saglikli olsunlar da cinsiyeti hic umursamam herhalde
Ben merak ediyorum sadcee yalan yok bir kızım olmasini cok istiyorum eksik kaldigim bazi duygulari onun yaşamasıni cok istedigm için kız olsun tastan olsun diyorum sonra diuorum ki erkek olursada çok sevicem minik askim olacak benim oyle karmasik duygular işte ama erkek olasiligimiz daha yüksek diye düşünüyorum nedense isimleri hazir saglikla gelsinlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…