Teşekkür ederim canımİki kat artış var mükemmel kuzum
Ay sonradan gordum gözünaydin kuzum allah tamamına erdirsin saglikla inşKızlar bi bilgisi olan vardır belki diye yazıyorum adetime 2 gün var kan testim de cuma günü. Bugün sabahtan beri damla şeklinde çok açık pembe lekelenmem var bunu sizce özür mü saymalıyım? Namaz kılabilir miyim kılamaz mıyım kafam karıştı. Bu arada idrar testim pozitif.
Amin artış görürüm öğleden sonra çıkarsa iyi yine yarın sabaha çıkar dedi hemşireBen sağlık ocağında öğleden sonra çıkıyor diye acilde verdim. İnşallah senin
Ayyyy canım var yaaaa gözün AydınKızlar gğnaydın ben dayanamadım test yaptım ne diyorsunuz var mı sizce elim ayağım boşaldı ben çok umutlandım
Buna kimse yok diyemez ... Cok net belli hadi gözün aydın Allah tamamina erdirsin saglikla inşKızlar gğnaydın ben dayanamadım test yaptım ne diyorsunuz var mı sizce elim ayağım boşaldı ben çok umutlandım
Allah razı olsun sezencimAyyyy canım var yaaaa gözün Aydınama tabi kan testi en sağlıklı olanı bide onu ver istersen
Kasık ağrısı bende pozitifi görmeden ve gördükten bi süre sonra oluyordu şimdi daha nadir oluyor onun yerine mide bulantısı halsizlik oluyorKızlar pozitifi görenler özellikle ve şu anda belirtisi olanlar sizin de böyle kalkıp bir iş yaptığınızda en ufak bir makineyi bile düzdüğünüzde yıkadığınızda böyle kasıklarınızda batma oluryormuydu ya da şiddetli bel ağrısı sancı gibi
Hayırlı olsunnnnKızlar gğnaydın ben dayanamadım test yaptım ne diyorsunuz var mı sizce elim ayağım boşaldı ben çok umutlandım
Dün aksam y emek yiyebildim ilac biraz etki etti ama bugun ise gidemedim vucut enerjimi toplayamadimS_lidya canım bulantın nasıl oldu
Bende de varda belki bi Umut diyip sordum canım sagolKasık ağrısı bende pozitifi görmeden ve gördükten bi süre sonra oluyordu şimdi daha nadir oluyor onun yerine mide bulantısı halsizlik oluyor
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzAllah razı olsun sezencimevet perşembeye kadar beklicem şimdi bakalım
Çok teşekkür ederim amin inşallahBuna kimse yok diyemez ... Cok net belli hadi gözün aydın Allah tamamina erdirsin saglikla inş
Çok teşekkür ederim rabbim sizden de güzel haberler aldırsınHayırlı olsunnnn
Ben de dün uyumadan içtim ilacı çok şükür bugün daha iyiyim en azından kahvaltı yapabildim inşallah daha iyi oluruzDün aksam y emek yiyebildim ilac biraz etki etti ama bugun ise gidemedim vucut enerjimi toplayamadimevde dinleniyorum ama halim yok baya enerji kaybetmişim
İnşallahHadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzbizde inşallah pozitifi görürüz
Bende ayni kac günden sonra ilk defa bugun kahvalti yaptım cok mutluyum psikolojik olarakta kendimi iyi hissetmeye calsiiyorm mesela midem bulanmiyor yaşasın diye kendimi telkin ediyorym suanBen de dün uyumadan içtim ilacı çok şükür bugün daha iyiyim en azından kahvaltı yapabildim inşallah daha iyi oluruz
Benim ilk 4 gün hiçbir belirtim yoktu ama dünden beri karnım çok hareketli ve kasığım ağrıyor az iş yapıp dinleniyorumKızlar pozitifi görenler özellikle ve şu anda belirtisi olanlar sizin de böyle kalkıp bir iş yaptığınızda en ufak bir makineyi bile düzdüğünüzde yıkadığınızda böyle kasıklarınızda batma oluryormuydu ya da şiddetli bel ağrısı sancı gibi
Benimde kasıklarım ağrıyor iyi olur inşallah ne diyelimBenim ilk 4 gün hiçbir belirtim yoktu ama dünden beri karnım çok hareketli ve kasığım ağrıyor az iş yapıp dinleniyorum
Aynen ben de mutluyum bulantı resmen enerjimi de emmiştiBende ayni kac günden sonra ilk defa bugun kahvalti yaptım cok mutluyum psikolojik olarakta kendimi iyi hissetmeye calsiiyorm mesela midem bulanmiyor yaşasın diye kendimi telkin ediyorym suan
Yarın muayene var benimde heyecanimi yaşamaya basladim azicikAynen ben de mutluyum bulantı resmen enerjimi de emmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?