2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ay sonradan gordum gözünaydin kuzum allah tamamına erdirsin saglikla inş

Kasık ağrısı bende pozitifi görmeden ve gördükten bi süre sonra oluyordu şimdi daha nadir oluyor onun yerine mide bulantısı halsizlik oluyor

Dün aksam y emek yiyebildim ilac biraz etki etti ama bugun ise gidemedim vucut enerjimi toplayamadim evde dinleniyorum ama halim yok baya enerji kaybetmişim
Ben de dün uyumadan içtim ilacı çok şükür bugün daha iyiyim en azından kahvaltı yapabildim inşallah daha iyi oluruz

Ben de dün uyumadan içtim ilacı çok şükür bugün daha iyiyim en azından kahvaltı yapabildim inşallah daha iyi oluruz
Bende ayni kac günden sonra ilk defa bugun kahvalti yaptım cok mutluyum psikolojik olarakta kendimi iyi hissetmeye calsiiyorm mesela midem bulanmiyor yaşasın diye kendimi telkin ediyorym suan

Benim ilk 4 gün hiçbir belirtim yoktu ama dünden beri karnım çok hareketli ve kasığım ağrıyor az iş yapıp dinleniyorum

Bende ayni kac günden sonra ilk defa bugun kahvalti yaptım cok mutluyum psikolojik olarakta kendimi iyi hissetmeye calsiiyorm mesela midem bulanmiyor yaşasın diye kendimi telkin ediyorym suan
Aynen ben de mutluyum bulantı resmen enerjimi de emmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…