2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Canım benm 11. Gün silik cıktı düşün daha önce yapsam kesin cıkmzdı benmde 5. Gün embriyosuydu daha bekle cok erken burdaki kızlara dedm hatta iyiki erken yapmamsm die
Nolur dua edin benim için de bu son şansım Rabbim bana da nasip etsin inşallah dediğiniz gibi çıkar

Sizi cok iyi anlıyorum kızlar benmde ilk denemem negatifti olmadı bu 2. Denemem cok sükğr 2. De pozitifi gördm ama sadce pozitifle birmiyo bilşyosunuz keseyi görmek kalp atıslarnı duymak sağlıklı ilerlick mi nolck hep bi düşünce halindeyiz ama Rabbim ne yazdıysa o oluyor nihayetinde nasipten öteye yol yok

Bazılarımız erken test yapip ogreniyoruz diye erken test yapip negatif görenler lutfen üzülmesin Lavinya_1014 dedigi gibi o erken yapmış olsaydi testini negatif gorecekti ve uzulucekti kiminin erken geciyor idrara kiminin geç ben negatif gorseydim eğer daha kan verme günüme var nasilsa diye kendimi telkin ederdim ki daha önce catlatma ignesinde yaptim bunu. Erken test yapiyordum negatifi görünce daha günüme var diyip kanda negatifi gormeden umidimi kesmiyordum. Lutfen bunu yapmaya çalışın. Umudunuzu kaybetmeyin ola ki kanda da negatif çıktı evet uzuleceksiniz buna engel olamayiz ama kendinizi yipratmayin burada 2,3,4,5 belki daha fazla denemesinde pozitif gorenler var gönül ister ki herkes ilk denemesinde bebisine kavussun umarimda oyle olur

O kadar zor ki gerçekten tarifi yok cuma 10.günüm kan verecektim o güne kadar bi umut devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…