- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Herşeyin o an yolunda ve sonrasındada olacağını merak etmemem gerektiğini söyledi canım ben yanlış anlatımAzelyacım doktorun olacagını mı söyledi yani
Nolur dua edin benim için de bu son şansım Rabbim bana da nasip etsin inşallah dediğiniz gibi çıkarCanım benm 11. Gün silik cıktı düşün daha önce yapsam kesin cıkmzdı benmde 5. Gün embriyosuydu daha bekle cok erken burdaki kızlara dedm hatta iyiki erken yapmamsm die
Herkesin durumu bünyesi farklı canım seninki geç tutunmuş olabilir. Rahat bırak kendini bolca dua etSon dondurulmuş embriyomdu kafam artık bomboş her şey bomboş gibi…
Canim benim ne oldu kaçırdım ben sanirim test mi yaptın neden olumsuz dusuncelere kapildinNolur dua edin benim için de bu son şansım Rabbim bana da nasip etsin inşallah dediğiniz gibi çıkar
Test gününden erken yapmışsın idrara geç karışıyor zaten ümitsiz olma dua et ve test gününü bekle inşallah bebeğin seninledirBugün 7.günüm idrar testi yaptım kocaman bir tek çizgi çıktı galiba yine olmadı
Hmm anladm canmHerşeyin o an yolunda ve sonrasındada olacağını merak etmemem gerektiğini söyledi canım ben yanlış anlatım
Bende dün yaptim tek çizgi ciktiBugün 7.günüm idrar testi yaptım kocaman bir tek çizgi çıktı galiba yine olmadı
Valla benm aynı anlattgm gibi oldu erken yapsam cıkmazdı yançNolur dua edin benim için de bu son şansım Rabbim bana da nasip etsin inşallah dediğiniz gibi çıkar
Kan sonucu alana kadar umudunu yitirme bak bende bekliyorum yarın kan vericem bazı kişiler de cikmiyor notmal teslerde ben biraz araştırdım belki biz de onlardanizdir inşallahSon dondurulmuş embriyomdu kafam artık bomboş her şey bomboş gibi…
Şu an psikolojik olarak herşey bitti diyorsun son şans olmaz sen istersen herşey yeniden başlar nolur üzülme.inşalalh ileriki günlerde pozitife döner Allah’a birakNolur dua edin benim için de bu son şansım Rabbim bana da nasip etsin inşallah dediğiniz gibi çıkar
Ben de umutla kan testini bekliyorumBende dün yaptim tek çizgi cikti
5.gün embriyosuydu bugün 7.günüm test yaptım ama hep tek:Canim benim ne oldu kaçırdım ben sanirim test mi yaptın neden olumsuz dusuncelere kapildin
O kadar zor ki gerçekten tarifi yok cuma 10.günüm kan verecektim o güne kadar bi umut devam edicemBazılarımız erken test yapip ogreniyoruz diye erken test yapip negatif görenler lutfen üzülmesinLavinya_1014 dedigi gibi o erken yapmış olsaydi testini negatif gorecekti ve uzulucekti kiminin erken geciyor idrara kiminin geç ben negatif gorseydim eğer daha kan verme günüme var nasilsa diye kendimi telkin ederdim ki daha önce catlatma ignesinde yaptim bunu. Erken test yapiyordum negatifi görünce daha günüme var diyip kanda negatifi gormeden umidimi kesmiyordum. Lutfen bunu yapmaya çalışın. Umudunuzu kaybetmeyin ola ki kanda da negatif çıktı evet uzuleceksiniz buna engel olamayiz ama kendinizi yipratmayin burada 2,3,4,5 belki daha fazla denemesinde pozitif gorenler var gönül ister ki herkes ilk denemesinde bebisine kavussun umarimda oyle olur
5.gün embriyosuydu bugün 7.günüm test yaptım ama hep tek:((
Daha çok erken olabilir idrara gecmemis olma ihtimali çok yüksek özellikle kaset testse onlarin gosterme özelliği daha düşük kanda gormeden umudu kesmeyelimO kadar zor ki gerçekten tarifi yok cuma 10.günüm kan verecektim o güne kadar bi umut devam edicem
İnşallah öyleyizdir başka dondurulmuş embriyom da kalmadı çok inanmıştımKan sonucu alana kadar umudunu yitirme bak bende bekliyorum yarın kan vericem bazı kişiler de cikmiyor notmal teslerde ben biraz araştırdım belki biz de onlardanizdir inşallah
Inşallah iyi cikicak erkenden kendimizi üzmeyelim dicem ama biliyorum ki benim gibi sizde üzülüyorsunuz ama kan verelim önce tutmamışsa zaten yapacak bir sey yokBen de umutla kan testini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?