2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Allah’ım yardımcımız olsun: Bütün kapıları açsın inşallah bebeklerimiz bizimledir
Lütfen kendini üzme hem kendi me hem sana üzülüyorum ya inşallah güzel haberler alıcaz bu arada bak netten baktim kadinin biri gün gün test yapmış 5. Gün 6. Gün diye hiç birinde çizgi yok 11. Gün cizgi cıkmış hadi üzme kendini

Yaaaa sadece okuyup rabbim sizinkini size nasip etsin bizlerede aynı duyguları yaşamak nasip olsun dedim inşallah bizim iki tarafında aileleri biliyor ama o müjdeyi aldıklarındaki sevinci hayal bile edemiyorum

Kızlar proluton iğne vuruldum kalçadan kalkınca iğne yeri çok kanadı eteğim kan oldu. Merak ettiğim iğne etki etmiştir dimi kanadı diye etkisi geçmemiştir dimi
Bence bişey olmaz canm geçmiş olsun Rabbim şifa eylesin ilaç geri gelmediği sürece sıkıntı yok diye biliyorum

İnşallah devamı gelmez. Bende leke görünce doktorum 3 gün üst üste proluton yaptır demişti.

Yaaaa sadece okuyup rabbim sizinkini size nasip etsin bizlerede aynı duyguları yaşamak nasip olsun dedim inşallah bizim iki tarafında aileleri biliyor ama o müjdeyi aldıklarındaki sevinci hayal bile edemiyorum
Allah razı olsun inşallah ailelerimizle eşimizle sağlıklı hayırlı evlatlar büyütelim

Canım benim çok teşekkür ederim güzel yüreğine sağlık İnşallah dediğin gibi olsun hepimiz sevinelim bayram edelim artık

Kızlar kan sonucum çıkmış.
8.gün 72.22
10.gün 177.2
Nasıl sizce artış?
Çok iyi canım hatta sana güzel bi haber vereyim. Okuduğum bir bilimsel makalede 12. Gün değeri 200ün üstünde olan tüp bebeklilerin live birth yüzdesi çok yüksekti yani sorunsuz bir gebelik ve sağlıkla çocuğu kucağa alma ihtimali senin 10. Gün 177 zaten maşallah 12. Günde hayli hayli 200ü geçer.

Ay nası güzrl bi haber bu benim 12. Gün 252 cıktı ben az mı die düşünüodm hatta doktormda gayet normal haftana göre uyumlu 2. Teste gerek yok dedi bidaha vermedm kan

Bende de varda belki bi Umut diyip sordum canım sagol
Azelya canim anliyorum kaygilarini ama inan bana eger kan testinde direkt negatifi gorursen daha cok uzulursun esin yanindayken benze idrar testi yap. Iyi cikarsa zaten sevineceksin kotu cikarsa zaten biliyorsun idrar testlerini iki gune bir tekrar etmek lazim ikinci gununde de negatif derse o zaman kan testine hazir olursun en azindan. Bence su an test de yapmadan surekli belirti arayip forum okuyarak kendini daha cok strese sokuyorsun. Muhtemelen yasca buyugumdur senden bi abla tavsiyesi olarak al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…