- 29 Aralık 2021
- 160
- 196
- 53
- 34
Allah’ım isteyen herkese nasip etsin beni de sevindirsinDaha çok erken olabilir idrara gecmemis olma ihtimali çok yüksek özellikle kaset testse onlarin gosterme özelliği daha düşük kanda gormeden umudu kesmeyelim
Aynen öyle o yüzden güçlü olup pes etmeden savaşmaya bebişi görene kadar uğraşmaya devam inşallahInşallah iyi cikicak erkenden kendimizi üzmeyelim dicem ama biliyorum ki benim gibi sizde üzülüyorsunuz ama kan verelim önce tutmamışsa zaten yapacak bir sey yokallahın taktiri kendimizi nekadar üzsekte bos sonuç değişmeyecek
Benim son 3 kaldi ama bende de para yok tutmazsa bile tekrar trasfer için ne yaparım bilmiyorumİnşallah öyleyizdir başka dondurulmuş embriyom da kalmadı çok inanmıştım
Gerçekten çok zor bir durum yaşanan acıyı tarif etmek imkansız Cuma’ya kadar bir umut bekliyorum iste inşallah Rabbim bizi de sevindirir inşallahInşallah iyi cikicak erkenden kendimizi üzmeyelim dicem ama biliyorum ki benim gibi sizde üzülüyorsunuz ama kan verelim önce tutmamışsa zaten yapacak bir sey yokallahın taktiri kendimizi nekadar üzsekte bos sonuç değişmeyecek
Amin canm amin Rabb'im kimseyi mahrum etmesinAllah’ım isteyen herkese nasip etsin beni de sevindirsin
Yaşım 34 canımİnşallah canm benimbenimki 3. Gün embriyosu maalesef ama doktorum herşeyin yolunda ve olacağını söyledi senin yaş kaç canm
Bide baya forumlarda okudum 3. Gün embriyo pozitif olan çok kişi var. Hangisi daha kaliteli bilemeyiz. Doktor demişti bazı 3. Gün embriyolarının kaliteleri 5. Güne gidenlerden daha iui olabiliyormuş. Seninkide öyledr inşallahİnşallah canm benimbenimki 3. Gün embriyosu maalesef ama doktorum herşeyin yolunda ve olacağını söyledi senin yaş kaç canm
Maşallah rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallahYaşım 34 canım
Ay inşallah canm evet doktorum bunu söylemişti ben çok üzülünce 3. Gün embriyosu 8 hücreli birinci kaliteymiş inşallah banada nasip olurBide baya forumlarda okudum 3. Gün embriyo pozitif olan çok kişi var. Hangisi daha kaliteli bilemeyiz. Doktor demişti bazı 3. Gün embriyolarının kaliteleri 5. Güne gidenlerden daha iui olabiliyormuş. Seninkide öyledr inşallah
İnşallahAy inşallah canm evet doktorum bunu söylemişti ben çok üzülünce 3. Gün embriyosu 8 hücreli birinci kaliteymiş inşallah banada nasip olur
Allah’ım yardımcımız olsun:Benim son 3 kaldi ama bende de para yok tutmazsa bile tekrar trasfer için ne yaparım bilmiyorum
vaaar hayırlı olsun sağlıkla pozitifi görün inşallahhhhKızlar gğnaydın ben dayanamadım test yaptım ne diyorsunuz var mı sizce elim ayağım boşaldı ben çok umutlandım
gayet iyi maşallah maşallahhKızlar kan sonucum çıkmış.
8.gün 72.22
10.gün 177.2
Nasıl sizce artış?
çok hareket edince kasık batması bende de oluyor resmen otur yerine diyorKızlar pozitifi görenler özellikle ve şu anda belirtisi olanlar sizin de böyle kalkıp bir iş yaptığınızda en ufak bir makineyi bile düzdüğünüzde yıkadığınızda böyle kasıklarınızda batma oluryormuydu ya da şiddetli bel ağrısı sancı gibi
habersiz bırakma mucizemYarin saat kacta lidyacim benimde yarin ve cok heyecanliyim
ayyy sabah geldiler annem ananem ve kayınvalidem şöyle oturunda bi foto çekeyim dedim sonra videoyu açıp anneanne ve babaanne oluyosunuz dedim onlar yarın ilk transferimi olacağımı sanıyorlardı şook oldular videoya bakıp bakıp ağlıyorum
Yaaaavaaar hayırlı olsun sağlıkla pozitifi görün inşallahhhh
gayet iyi maşallah maşallahh
çok hareket edince kasık batması bende de oluyor resmen otur yerine diyor
habersiz bırakma mucizem
ayyy sabah geldiler annem ananem ve kayınvalidem şöyle oturunda bi foto çekeyim dedim sonra videoyu açıp anneanne ve babaanne oluyosunuz dedim onlar yarın ilk transferimi olacağımı sanıyorlardı şook oldular videoya bakıp bakıp ağlıyorum
inşallah kuzucumYaaaacok güzel inş banada nasip olur böyle haber vermek
Yaaa ne güzel bi anı olmuş canımvaaar hayırlı olsun sağlıkla pozitifi görün inşallahhhh
habersiz bırakma mucizem
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYaaa ne güzel bi anı olmuş canıminşallah bizlerede nasip olur böyle gerçi benim kendi ailem ve elimin ailesi biliyor ama olsun böyle güzel bi haber vermek nasip olur inşallah
Muhakkak haber vericem canim benim....vaaar hayırlı olsun sağlıkla pozitifi görün inşallahhhh
habersiz bırakma mucizem
Canım ne durumdasın test yaptinmiAyyy darisi başımıza insallah
Ya hic belirtim yok o canımı sıkıyor oldukca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?