2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Aynen öyle o yüzden güçlü olup pes etmeden savaşmaya bebişi görene kadar uğraşmaya devam inşallah

Gerçekten çok zor bir durum yaşanan acıyı tarif etmek imkansız Cuma’ya kadar bir umut bekliyorum iste inşallah Rabbim bizi de sevindirir inşallah

İnşallah canm benim benimki 3. Gün embriyosu maalesef ama doktorum herşeyin yolunda ve olacağını söyledi senin yaş kaç canm
Bide baya forumlarda okudum 3. Gün embriyo pozitif olan çok kişi var. Hangisi daha kaliteli bilemeyiz. Doktor demişti bazı 3. Gün embriyolarının kaliteleri 5. Güne gidenlerden daha iui olabiliyormuş. Seninkide öyledr inşallah

Ay inşallah canm evet doktorum bunu söylemişti ben çok üzülünce 3. Gün embriyosu 8 hücreli birinci kaliteymiş inşallah banada nasip olur

Kızlar merhaba bugün benim 11. Günüm 8. Günümde kan sonucum 171di bugün 454 çıktı hastaneden geldikten sonra pembe bir leke geldi peçeteye silince daha sonra gelmedi sizce bir sorun varmıdır doktora sordum proluton verdi iğne eğer artarsa yaptır dedi ama ben devami gelecek diye çok korkuyorum

Kızlar gğnaydın ben dayanamadım test yaptım ne diyorsunuz var mı sizce elim ayağım boşaldı ben çok umutlandım
vaaar hayırlı olsun sağlıkla pozitifi görün inşallahhhh
Kızlar kan sonucum çıkmış.
8.gün 72.22
10.gün 177.2
Nasıl sizce artış?
gayet iyi maşallah maşallahh
çok hareket edince kasık batması bende de oluyor resmen otur yerine diyor
Yarin saat kacta lidyacim benimde yarin ve cok heyecanliyim
habersiz bırakma mucizem
rubbyT nerdesin rubbyy tepkileri merak ediyoruz
ayyy sabah geldiler annem ananem ve kayınvalidem şöyle oturunda bi foto çekeyim dedim sonra videoyu açıp anneanne ve babaanne oluyosunuz dedim onlar yarın ilk transferimi olacağımı sanıyorlardı şook oldular videoya bakıp bakıp ağlıyorum

Yaaaacok güzel inş banada nasip olur böyle haber vermek

Yaaa ne güzel bi anı olmuş canım inşallah bizlerede nasip olur böyle gerçi benim kendi ailem ve elimin ailesi biliyor ama olsun böyle güzel bi haber vermek nasip olur inşallah

Muhakkak haber vericem canim benim....
Yaptığın sürpriz ne kadar hoş kim olsa aglar bakıp bakip hatta ben bogurerek aglardim

Kızlar proluton iğne vuruldum kalçadan kalkınca iğne yeri çok kanadı eteğim kan oldu. Merak ettiğim iğne etki etmiştir dimi kanadı diye etkisi geçmemiştir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…