- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Hadi canım gözün aydıSen bide testte gördün bn yarın nasıl acacam sonuç ekranını acabaCanımmmmm bende o kadar Mutluyum ki sonucu açamadım gözüm kapalı açtım ama o an ki heyecanımı anlatamam yaaaAllahım inşallah sizlerede nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum
Benim 27 Haziran normalde dün vermem gerekiyordu ama doktorum normal dedi sonucunHayırlı olsun inşallah darısı başıma diyeyimSizin hangi gündü transfer?
Yok canm özellerin bile bi çoğu kapalı şuan 3. Hastaneyi aradım açığız gel dedi adanayı turladım umarım bebeğim benimledir diye diyeRuhefza211 vardın mı hastaneye balım
Çok sevindim yaaaaa :) kaçıncı gün vermiş olsun benim gibi sende mi erken verdinKızlarrrr sonucum çıkmış doktoruma gönderdim geçendik aradı müjdemi verdi çok mutluyum ya mutluluktan ağladım resmen
İnşallah canım benim Eavbüm herkese nasip etsin yaHadi canım gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah
Yaaa yoldayım boğazım düğüm düğüm oldu rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağına almayı nasip etsin darısı bana nolur dua et bende mutluluktan ağlıyayımKızlarrrr sonucum çıkmış doktoruma gönderdim geçendik aradı müjdemi verdi çok mutluyum ya mutluluktan ağladım resmen
Normalde yarın vermem gerekiyordu ama ben bugün verdimÇok sevindim yaaaaa :) kaçıncı gün vermiş olsun benim gibi sende mi erken verdin
Sendende güzel.haberi alıcaz asma yüzünü benim neler cektigimi siz gördünüz:)Yok canm özellerin bile bi çoğu kapalı şuan 3. Hastaneyi aradım açığız gel dedi adanayı turladım umarım bebeğim benimledir diye diye
Allah razı olsun kuzum Allahım inşallah sanada tattırsın ben yürekten inanıyorum bebeğin seninleYaaa yoldayım boğazım düğüm düğüm oldu rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağına almayı nasip etsin darısı bana nolur dua et bende mutluluktan ağlıyayım
Canım benim hiç üzülme inşallah seninde güzel haberlerini alcazYok canm özellerin bile bi çoğu kapalı şuan 3. Hastaneyi aradım açığız gel dedi adanayı turladım umarım bebeğim benimledir diye diye
Normalde yarın vermem gerekiyordu ama ben bugün verdimya güzel güzel haberler duyalımhaziran ayi
Ya haziran herkeze şans getirdi gerçekten çok sevindimBenim 27 Haziran normalde dün vermem gerekiyordu ama doktorum normal dedi sonucunSizlerinde güzel haberini bekliyorum Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
Hastaneler grevde haklıda biz madur oldukYok canm özellerin bile bi çoğu kapalı şuan 3. Hastaneyi aradım açığız gel dedi adanayı turladım umarım bebeğim benimledir diye diye
Evet herkesin güzel haberlerini alıyoruz Allahım böyle devam ettirsin inşallahYa haziran herkeze şans getirdi gerçekten çok sevindim
Seninle seninle hissediyomYok canm özellerin bile bi çoğu kapalı şuan 3. Hastaneyi aradım açığız gel dedi adanayı turladım umarım bebeğim benimledir diye diye
İnşallah canm sagol desteğin içinSeninle seninle hissediyom
İnşallah canm benim Allah razı olsunCanım benim hiç üzülme inşallah seninde güzel haberlerini alcaz
İnşallah sagol canm Rabb'im hepimize nasip etsin inşallahAy ne güzel bir gün sürekli güzel haberler insalah azelya ve ben de size katılırız her ne kadar umudu biraz azalsa da sizin haberleriniz içimi açıyor
Amin amin inşallah canm sagol hakkımızda hayırlısı olsun bakalımAllah razı olsun kuzum Allahım inşallah sanada tattırsın ben yürekten inanıyorum bebeğin seninleÇok çok dua ettim hepinize halada ediyorum Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?