2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlarrrr sonucum çıkmış doktoruma gönderdim geçendik aradı müjdemi verdi çok mutluyum ya mutluluktan ağladım resmen
Yaaa yoldayım boğazım düğüm düğüm oldu rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağına almayı nasip etsin darısı bana nolur dua et bende mutluluktan ağlıyayım

Yaaa yoldayım boğazım düğüm düğüm oldu rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağına almayı nasip etsin darısı bana nolur dua et bende mutluluktan ağlıyayım
Allah razı olsun kuzum Allahım inşallah sanada tattırsın ben yürekten inanıyorum bebeğin seninle Çok çok dua ettim hepinize halada ediyorum Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Normalde yarın vermem gerekiyordu ama ben bugün verdim ya güzel güzel haberler duyalımhaziran ayi

Benim 27 Haziran normalde dün vermem gerekiyordu ama doktorum normal dedi sonucun Sizlerinde güzel haberini bekliyorum Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
Ya haziran herkeze şans getirdi gerçekten çok sevindim

Allah razı olsun kuzum Allahım inşallah sanada tattırsın ben yürekten inanıyorum bebeğin seninle Çok çok dua ettim hepinize halada ediyorum Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin amin inşallah canm sagol hakkımızda hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…