- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Evet canm seninle yaşadık valla hakımızda hayırlısı olsun inşallahSendende güzel.haberi alıcaz asma yüzünü benim neler cektigimi siz gördünüz:)
maşallah sağlıkla artsın gözünaydın canımKızlarrrr sonucum çıkmış doktoruma gönderdim geçendik aradı müjdemi verdi çok mutluyum ya mutluluktan ağladım resmen
maşallah inşallah kanda da pozitif olurKızlarrrr merhaba yeni katıldım aranıza @Rabbi Hebli Mines Salihin sayesindeşuan bende 9.gündeyim transferin pazar günü test günüm bugünkü testim bu şekilde
Çoğu kişinin ki çıkıyor 5. Gün embriyosuMerhaba 7. Gunde idrar testi belli olurmu 5. Gun emriyo
Ben yapmıştım çıkmıştı ama çisem var onun testte negatif çıktı kanda çıktı.bekletin acele ermeyin en azından 9.gün yapın dayanabilirsenizMerhaba 7. Gunde idrar testi belli olurmu 5. Gun emriyo
Bu kadar zahmete güzel haberi alırsın insallahKızlar dördüncü hastanede verdim kanımı çok şükür rabbim hayırlısını versin 1-2 saate çıkacak sonuçlar Allah'ım iyilik verisn hepimize nasip etsin inşallah
İnşallah canım Aminmaşallah sağlıkla artsın gözünaydın canım
maşallah inşallah kanda da pozitif olur
İnşallah Allah razı olsun evet bende aynısını dedim eşim öğlene kadar izin almıştı araba bozuldu o gelemedi kayınbabam ve kayınvalidem götürdüler sagolsunlar Rabb'im verilen tüm emekleri görüyor hiç eylemesin eşime güzel haber vermeyi nasip etsin inşallahBu kadar zahmete güzel haberi alırsın insallah
İyi gecti cnm cok sukur ilk görünen kesemin kalp atisini duyduk ikinci kesemin sadece gördük daha duyulmuyordu bakalim kismetTeşekürler canim sen ne yaptın muane nasıl gecti
inşallah canım yaamaşallah sağlıkla artsın gözünaydın canım
maşallah inşallah kanda da pozitif olur
Güzel haberler alıcaksın inanıyorum benKızlar dördüncü hastanede verdim kanımı çok şükür rabbim hayırlısını versin 1-2 saate çıkacak sonuçlar Allah'ım iyilik verisn hepimize nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla artsın inşallahKızlarrrr sonucum çıkmış doktoruma gönderdim geçendik aradı müjdemi verdi çok mutluyum ya mutluluktan ağladım resmen
İnşallah canm Rabb'im hayırlısını versin hayal gibi neler yaşadım ne badireler inşallah o pozitifi görmek nasip olurGüzel haberler alıcaksın inanıyorum benhadi bakalım bekliyoruz senden de güzel haber
Hayırlı olsun canım kan versen çok güzel bir değer çıkarKızlarrrr merhaba yeni katıldım aranıza @Rabbi Hebli Mines Salihin sayesindeşuan bende 9.gündeyim transferin pazar günü test günüm bugünkü testim bu şekilde
Allah razı olsun canım benim inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla artsın inşallah
Ben pozitifi alınca estrofemi bıraktım progestan fitil, ecopirin ve prolutex e 12. Haftaya kadar devam edeceğimKızlar peki bir sorum var size.şimdi hayırlsıyla sonuçları aldık diyelim doktorunuz hangi ilaçları bırakmanızı hangilerini devam etmenizi istedi.elimde ilaçlarım az kaldı.estrofem enox ve prolutex kullanıyorum bunlar 8 haftaya kadar devam mı
Hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallahKızlarrrr sonucum çıkmış doktoruma gönderdim geçendik aradı müjdemi verdi çok mutluyum ya mutluluktan ağladım resmen
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı duyguları paylaşıyorum İnan Ama Allahım bizlere bağışlayacak gönlünü ferah tutİnşallah canm Rabb'im hayırlısını versin hayal gibi neler yaşadım ne badireler inşallah o pozitifi görmek nasip
Evet canım kırmızı çizgi hariç hasta bakmıyoruz dedilerYaaa saba öyle mi dediler bende gidecektim bugün öğleden sonra
Yapma tatlim benim geçmişini oku yapma :)Merhaba 7. Gunde idrar testi belli olurmu 5. Gun emriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?