2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kesinlikle artik sey modundayiz zaten okdr parayi vermisiz bunla mi batcaz şükür minigimiz bizimle daha ne olsun diyoruz evet o gunlere gelelim saglijla inşallah

Benim doktorum 10 . Hafta dedi ama bazisi 12 diyormus herhalde kisiye gore karar veriyorlar bazi arkdslarimizin biraktirmis çünkü doktorlari valla bende yoruldum artik ilaclardan inşallah kurtulalim
10 hafta mı şu an daha ben 4 hafta bile sayılmıyorum herhalde değil mi hesaplamayı da bilmiyorum da önümde koskoca 1,5 ay mı var

Benim doktorum 10 . Hafta dedi ama bazisi 12 diyormus herhalde kisiye gore karar veriyorlar bazi arkdslarimizin biraktirmis çünkü doktorlari valla bende yoruldum artik ilaclardan inşallah kurtulalim
İnşallah canımmm ben 38 yaşındayım acaba yaştan dolayımı devam ettiriyor dedim

Cnm mesajini görünce kac gündür icimde olan, artık hafiflemeye başlamış kor gibi yanan hissi tekrar derinden hissettim. Cok cok üzüldüm. Ama biliyorum ki Rabbim büyük o en iyisini bilir. Herşey zamanına esirdir. Vakti geldiginde bu üzüntülerimizi de unutacağiz insallahh.

10 hafta mı şu an daha ben 4 hafta bile sayılmıyorum herhalde değil mi hesaplamayı da bilmiyorum da önümde koskoca 1,5 ay mı var
Son adet tarihinize Göre nekadar oldu suan. Ben hep transfer öncesine iki hafta ekledim ama kalp icin gittgimizde doktor 6+4 dedi yani 21 mayis gibi adet olmusum onlara gore ( adet olmadigim icin tarihi bilmiuorum onlarinkini baz aldim) suan 7. Haftama giriyorum ve daha 10. Haftaya kadar devam dedi hatta onada gittgimizde bir kontrol saglayop belki azaltarak gidebilirmis

Canım testlerin üzerinde bile yazıyor şüpheniz devam ediyorsa 2 günde bir testi yenileyin diye. 4. Günde pozitif gören hiç duymadım ben 5. Gün embryosunda bile en erken 5de çıkıyor ki bu da kullandıgın gebelik testinin hassasiyetine göre değişir benim kullandığım test 20 bhcgden sonrasını detect edebiliyordu ve 3. Gün embryosunda 7. Günde gördüm pozitifi ama erken gebelik testi yerine normal gebelik testi kullansam göremezdim çünkü onlar minimum 50 bhcg değerini okuyor genelde.

Kesinlikle artik sey modundayiz zaten okdr parayi vermisiz bunla mi batcaz şükür minigimiz bizimle daha ne olsun diyoruz evet o gunlere gelelim saglijla inşallah
Aynen canım olacak inşallah ben inanıyorum Rabbim nasip edecek
Vala bu gün adet olmam lazımdı işte son adet tarihim 8 Haziran ama transfer 27 de yapıldı nasıl hesaplamam lazım anlamadım maşallah sen ilerlemişsin az kalmış darısı bana

Çok teşekkür ederim tekrardan devam edicem testlere

Tahminen 4+2 de falansin. Ama zaman çabuk geçiyor ben video cekerek eglenceli hale getiriyorm hizlandiriuorum fln tavsiye ederim. Bir bakmisz 12 haftalik olacağız sağlıkla

Muhtemelen devam ettirdikleri tarihe etki eden bir cok faktor vardır diye düşünüyorum ama özellikle kesenin durumu ve hafta arasindaki uyum bence
Anladım sağolun. Oksapar acıtıyor progestan dex enjektöre zor çekiliyor Kendim yapıyorum Siz ?

Tahminen 4+2 de falansin. Ama zaman çabuk geçiyor ben video cekerek eglenceli hale getiriyorm hizlandiriuorum fln tavsiye ederim. Bir bakmisz 12 haftalik olacağız sağlıkla
Nasıl hesaplamam lazım canm şimdi opu ayrı dondurma ayrı transfer ayrı anlamadım bi sitede 3+4 yazdı birinde 4+1 anlamadım ne tarz videolar çekiyorsun bizde deneyelim inşallah canm inşallah gelsin 12. Hafta tabi önce kalp atışı

Senin muayenen pazartesi değil mi ?
İnan ne desem bilmiyorum . Üzüntüden birşey de diyemiyorum

Anladım sağolun. Oksapar acıtıyor progestan dex enjektöre zor çekiliyor Kendim yapıyorum Siz ?
Brnde kendim yapiyorum ama dex igneyi kalin enjektorle cekip ucunu degistirip ince igneyle yapıyorum tavsiye ederim cok rahat oluyor hic zorlanmiyorum. İlk gunler cok morariyordu simdi morarikliklarda gecti. Agri sizida yapmiyor. Oksapari cok yavas yapiyorum yani 2-3 dk da neredeyse oyle yapinca yakmiyor

Eklentiler

• IMG_20220708_172749.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 21
Son adet tarihini baz al bence simdilik sonra muayeneye gittginde doktor net gününü soyler igne hazirlama ve yapma aşamasında telefonu karsima koyul cekiyorum yanimda destek olan kim varsa onla mesela esim annem arkdslarim fln hatta bir kac ayrı arkdsmla cektim cok guzel kolaj oldu sonra onlari hizlandiriyorum. Keyifli oluyor. İleridede birlestiririm.
Gebeliği ogrendiigmden beride her hafta ayni gün yandan fotoğraf çekiyorum onlarida ileride birleştiricem
Transferden sonra 10. Gune kdr da hergun not yazmistim bebegime

Şimdilik 4+2 diyelim o zman dediğin gibi bayramdan sonra netleşir not yazma işini bende yaptım ama videoda çok iyi fikir bende ilk günden beri kullandığım iğneleri topluyorum canm onlarla yapıcam video nasip olursa bide embriyonun fotoğrafını verdiler mi sanada

Kuzum bulma şansın varsa bul tabi ki hijyenik olsun ama bulamazsan da stres yapma bir iki seferligine yaparsın. Ben yaptım bisey olmadi ama arkadaşların dedigi gibi her vücut farklı
Buldum canm eşim gitti aldı ve geldi evet benim biraz hasas bir yapım var en ufak birşeyde enfeksiyon alırım korkuyordum ama çok şükür buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…