- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Normalde hastane veriyordu canm ilk defa böyle oldu elimde 2 tane tek var normal enjektörü bile parayla alıyorum yanında vermiyorlar malesfNasıl satılmıyor ne demek satılmıyor canısı ben de onu kullanıyorum ve özellikle iğneleri de istiyorum getiriyorlar nasıl yok der bi sürü para veriyorsun ve iğne yok mu diyor sana
Kesinlikle riske atmaEvet canm haklısın bende kullanma taraftarı değilim soruyorum şuan bi kaç yere
Bak ben bunları eczaneden aldım ilacı alırken yanında verdiler öyle parayla da değil nasıl vermiyormuş insan gerçekten sinir oluyor yani sinir oldum ben şu anNormalde hastane veriyordu canm ilk defa böyle oldu elimde 2 tane tek var normal enjektörü bile parayla alıyorum yanında vermiyorlar malesf
Eczaneye değil ama sadece Medical eşya satan yere arayıp sorudm şuan buldum canm 2.50 tanesi hemdeKesinlikle riske atmabende bayrsm öncesi diye 15 tane aldim mutlaka bulursun
Valla canm sabah normal enjektörü bile eşim tanesini 1.50 TL den parayla aldıBak ben bunları eczaneden aldım ilacı alırken yanında verdiler öyle parayla da değil nasıl vermiyormuş insan gerçekten sinir oluyor yani sinir oldum ben şu an
Maalesef canm Adana'dayımSen Diyarbakır’da mı oturuyorsun eczane ismi verebilirim ordan alırsın
Hiç risk alma bacımYa kızlar ben de bir şey soracağım hani bu progestan dex vuruyoruz ya göbekten vurmak için minik iğneler var hastanem veriyordu bana onu hiç dışarıdan almamıştım şu an elimde iki tane kaldı Sabah iğnemi alırken eczaneye sorduk ellerinde yokmuş satılmıyormuş hastaneye de gidemedim elimde kullandıklarımı tekrar kullansam enfeksiyon riski olur mu
Anladım canım bulabildiysen çok şükürMaalesef canm Adana'dayım
Ben ilk tedaviye basladigimda hic biseyi bilmiyorum ecznaede insülin igne ucu koymamis zaten ilaci zorla bulmusum 8 bucuga geliyor igne saati gecmis eve geldim kostur kostur igne yapmaya bir baktim ucu yok baka hayatımın şokunu yasadim hemsire dedi baskaa biseyle yapamazsiniz bulmaniz gerekir o ucu bulamazsam tedavi ertelencek bir ay.Eczaneye değil ama sadece Medical eşya satan yere arayıp sorudm şuan buldum canm 2.50 tanesi hemdesagolun kızlar akıl akıldan üstündür diye boşa dememişler Medicali düşünmemiştim
Normal bi acile gidip istersen mi acabaNormalde hastane veriyordu canm ilk defa böyle oldu elimde 2 tane tek var normal enjektörü bile parayla alıyorum yanında vermiyorlar malesf
Verir mi ki sabah kan vermeye gidicem ama 15 20 lira için riske atmaya değmezNormal bi acile gidip istersen mi acaba
Bulmuşsum heralde iyi bari bnm doktor hapa devam iğne yeterli dediVerir mi ki sabah kan vermeye gidicem ama 15 20 lira için riske atmaya değmez
Benim ki hepsine devam dedi canm yarınki kanıda bildiricem ona göre bayram sonuna randevu oluşturacak bende kurtulsam ya biBulmuşsum heralde iyi bari bnm doktor hapa devam iğne yeterli dedi
Evet her anı güzel bu duygunun bunları sana bebeğinin yapıyor olması mucize Rabbim büyükEvet canm vücut adet olamayanca böyle olurmuş olsun ağrısı bile güzel bence
Ben parayla aliyorum en basindan beriBak ben bunları eczaneden aldım ilacı alırken yanında verdiler öyle parayla da değil nasıl vermiyormuş insan gerçekten sinir oluyor yani sinir oldum ben şu an
Hadi yarında güzel sonuç al balım .Benim ki hepsine devam dedi canm yarınki kanıda bildiricem ona göre bayram sonuna randevu oluşturacak bende kurtulsam ya bi
İnşallah canm çok korkuyorum ama iyi olucak inşallahHadi yarında güzel sonuç al balım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?