2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Evet canm o mükemmel bir andı ve asla silinmeyecek yerleştirme anını değil canm direk embriyonun fotoğrafını verdiler bana 8 hücreli sayılıyor
Benimde var doktor çatal da iken verdi transfer esnası verdi sımsıkı sarıl ilk resmine dedi hatta . nerde hücreyi sayacaz bn bilmiyorum o ne demek oluyor

Kızlar, testi pozitif olanlari tebrik ederim Allah hepimizi saglikla tamamina ulastirsin negatif olanlar veya iptal olanlar dogru zamanda sağlıklı embriyolariniza kavusmaniz icin dualarimda olacaksiniz ben simdiden bütün herkesin bayramını kutlamak isterim, ins bir sonraki bayrama kucaklarimizda bebislerimizle kutlariz... Herkese iyi bayramlar

Amin canm hayırlı bayramlar Allah razı olsun

Ben daha nazima niyazima transferden önce baslamistim bir gun sabah patates kizarttm esimde cok koktu niye yaptin ki falan dedi ama canım cekti diyip dudak buzunce karicim hamile degilsin ssn kendine gelir misin demisti yapcaz sonuna kdar hakedyoz bunlari

Hahahha adamlar kafayı yemezse iyi ama hak ettik ne yapalım

Ya lidyam çok tatlısın . Kuzum bnm kasık agrım kesilmiyor kaç gün böle devam eder

Selam arkadaslar ben bugun kese gormek icin gittim fakat sonuc husran kese olusmamis kimyasal gebelikmis benim ki
Cok gecmis olsun canim betan kacti neye gore karar verdiler kimyasal oldugunu Allahim sana bol bol sabir versin ve tekrardan saglikli gebelik nasip etsin

Harikaaaaaa 14. Gün için iyi bence canım hayırlı olsuun

Oy oyyyy benim 12 gun 589 du ... 14.gun icin gayet güzel tabi kii rabbin tamamina erdirsin Firuzem

Ben de bir postta şöyle bişey görmüştü tüp bebekle çocuk sahibi olmuş bir anne "My baby is so cool that his first babystitter was an embryologist" (Benim bebegim cok havali cunku ilk bakicisi bir embryolojistti)

Maşallah ya ne güzel bi değer bende yarın ikinci kanı vericem inşallah güzel sonuç alırım

Benim 12. Gün 950 flndi suan tek bebis
Değerin cok güzel maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…