- 17 Nisan 2021
- 322
- 357
- 53
Normalde yazdırıyorum ama günü gelmemiş dedi eczane benim de ilacım bitmişti mecburen 1 kutu parayla aldım. Gerçi geçen sefer de 3 kutu progestan kapsül 3 kutu da iğnesine 130 TL verdim yazdırmış olmama rağmenSağlıkocagina yazdirmiyormusunuz devlet karşılıyor bilginiz olsun ben öle aldım
Aynen canım bakalım hayırlısıyla gelsin o gündeHeyecanla bekleriz artık o günü de
5. Gün emriyosu bugğn 5. Günüm yine negatif çıktıErken yapmışsın bence canım. Kaçıncı gün embriyosuydu
Kimse sana evet negatif artık yapma umudunu kes demeyecek çok üzgünüm5. Gün emriyosu bugğn 5. Günüm yine negatif çıktı
Ay ben de tam neler yememeli diye gezinirken gordum daha yeni. Karaciger a vitamini icerdigi icin fazla tuketilmemeli diyor ilk 3 ay ozellikle. Dogum kusurlarını artirabiliyormusYa kızlar şimdi gezinirken gördüm de Google'da hamilelikte sakatat ve ciğer yasak mı ya da tüketenleriniz var mı ya normalde de çok seven bir insan değilimdir bu transfer sürecinde kayınvalidem yapıp zorla yedirmişti bir iki hafta sonra tekrar yapacağım dedi acaba sıkıntı olur mu sakatatın kimyasalla temizlenebileceğinden dolayı önermiyorlar ama benim kayınvalidem kendisi temizliyor ama ciğeri anlamadım bilgisi olan var mı
Aynen canım ben de yatıyorum öyle insanın aklına her şey geliyor bakınırken gördüm çok çok şaşırdım bilmiyordum ki kayınvalidemlere kalsa zorla sakatat yedirecekler et yedirecekler faydalı diye bunu kesinlikle doktoruma soracağım şu an bilmiyorum öğlen de et yedim ona bile pişman kaldım yani bir de çıplak elle uzun süre et ellememek lazımmış ona da bir bak istersen ama sakatat olarak kelle paçayı falan evde yaparsanız bir tık daha yiyebilirsiniz diyorlar çünkü evdekilerde mesela kimyasal kullanılmıyor ve uzun süre yüksek ateşte piştiği için enfeksiyonun mikrobunun kırılabileceği söyleniyor ama ciğer a vitamini açısından kötüymüş şimdi daha neler öğreneceğiz dur bakalım yeni başlıyoruzAy ben de tam neler yememeli diye gezinirken gordum daha yeni. Karaciger a vitamini icerdigi icin fazla tuketilmemeli diyor ilk 3 ay ozellikle. Dogum kusurlarını artirabiliyormus
Hemen moralini bozma canım daha erken 5. Gün hele bi 8. 9. Gun falan olsun az daha sabret inşallah gönlünce olur5. Gün emriyosu bugğn 5. Günüm yine negatif çıktı
Rabbim büyük ol derse herşey olur canm buna inan Doktorlar bu moral bozukluğu için işte erken test yapmayın diyor sabret bence kaç kişinin ki burada negatif çıkıp sonra pozitif oldu seninki neden olmasın5. Gün emriyosu bugğn 5. Günüm yine negatif çıktı
Evet her seyi yerken düşünmek lazım. Aynen ete de eldivenle falan dokunalim ya nolur nolmaz bakteri falan oluyormus ya gecer falan Allah korusunAynen canım ben de yatıyorum öyle insanın aklına her şey geliyor bakınırken gördüm çok çok şaşırdım bilmiyordum ki kayınvalidemlere kalsa zorla sakatat yedirecekler et yedirecekler faydalı diye bunu kesinlikle doktoruma soracağım şu an bilmiyorum öğlen de et yedim ona bile pişman kaldım yani bir de çıplak elle uzun süre et ellememek lazımmış ona da bir bak istersen ama sakatat olarak kelle paçayı falan evde yaparsanız bir tık daha yiyebilirsiniz diyorlar çünkü evdekilerde mesela kimyasal kullanılmıyor ve uzun süre yüksek ateşte piştiği için enfeksiyonun mikrobunun kırılabileceği söyleniyor ama ciğer a vitamini açısından kötüymüş şimdi daha neler öğreneceğiz dur bakalım yeni başlıyoruz
Ne kadar tatlı ve iyi bi insansın teşekkür ederim moralin içinKimse sana evet negatif artık yapma umudunu kes demeyecek çok üzgünüm
Çünkü diger postlardada yazanlar olduğu gibi belki gec dollendi idrara geç karıştı daha o kadar erken ki moralini bozman icin cidden kendine bosuna stres yaratıyorsun hadi birimiz soyluyorus inanmiyorsun bu kadar insan hepimiz mi yanlış söylüyoruz
Ah ah Allah'ım var ya korktuklarımızdan Emin eylesin neler neler yapıyor millet neler neler yiyor da hiçbir şey olmuyor bakma biz sonradan zorla zorla ne tedavilerle ne zorluklarla yeni yeni bulduğumuz için herşeyden korkuyoruz korkucazEvet her seyi yerken düşünmek lazım. Aynen ete de eldivenle falan dokunalim ya nolur nolmaz bakteri falan oluyormus ya gecer falan Allah korusun
Çok teşekkür ederim güzel motivasyonun içinRabbim büyük ol derse herşey olur canm buna inan Doktorlar bu moral bozukluğu için işte erken test yapmayın diyor sabret bence kaç kişinin ki burada negatif çıkıp sonra pozitif oldu seninki neden olmasın
Ya kızlar şimdi gezinirken gördüm de Google'da hamilelikte sakatat ve ciğer yasak mı ya da tüketenleriniz var mı ya normalde de çok seven bir insan değilimdir bu transfer sürecinde kayınvalidem yapıp zorla yedirmişti bir iki hafta sonra tekrar yapacağım dedi acaba sıkıntı olur mu sakatatın kimyasalla temizlenebileceğinden dolayı önermiyorlar ama benim kayınvalidem kendisi temizliyor ama ciğeri anlamadım bilgisi olan var mı
İnşallah canım çok sağolHemen moralini bozma canım daha erken 5. Gün hele bi 8. 9. Gun falan olsun az daha sabret inşallah gönlünce olur
İlk defa duydum ciğeri felan sagol canm bende doktoruma sorucamCanım benim doktorum ciğer yasak dedi. Bı de benim toksoplazma bağışıklığı negatif olduğu için çiğ ete ellemem, çiğ ya da az pişmiş et yemem, az pişmiş yumurta ve çiğ sebzeleri iyice yıkamadan yemem yasak
Kendini uzmemen icin gerekirse sayfalarca yazmak isterim hepimiz ayni şeyleri yaşadık yasiyoruz o yuzden seni bizden daha iyi kimae anlayamaz ama yaptigin sey kendine işkence ben buna daayanamiyorum görünceNe kadar tatlı ve iyi bi insansın teşekkür ederim moralin için
Domates filan yemede sıkıntı yok sadece iyice yıkamak lazim. Bu arada toksoplazma için kedi ve köpeğin kumundan dışkısından da uzak durmak gerekiyor. Testi ben merkezimde yaptım 4 tüp kan aldılar kan vitamin bağışıklık demir degerlerime filan bakıldı. Sağlık ocağına gidip gebelik kaydı oluşturup orda da yapabilirsinizİlk defa duydum ciğeri felan sagol canm bende doktoruma sorucamtoksoplazma bağışıklığını negatif ya da pozitif olduğunu nasıl öğrendin ilk defa duyuyorum bunları şu an bu yaşımda daha neler öğreneceğiz bakalım ben zaten normalde de az pişmiş et az pişmiş yumurta falan hiç sevmem ama domatesi falan mesela çiğ yerim özellikle içine folik asit var diye bu süreçte çok yiyorum yani şu an bilmiyorum artık ne yiyip ne yemeyeceğimi
Anladım canm çok sagol yok normalde de kedi köpeğe felan dokunmam iyi yıkamaya dikkat ediyorum dahada edeceğimDomates filan yemede sıkıntı yok sadece iyice yıkamak lazim. Bu arada toksoplazma için kedi ve köpeğin kumundan dışkısından da uzak durmak gerekiyor. Testi ben merkezimde yaptım 4 tüp kan aldılar kan vitamin bağışıklık demir degerlerime filan bakıldı. Sağlık ocağına gidip gebelik kaydı oluşturup orda da yapabilirsiniz
Hayırlı sağlıklı sorunsuz gebelik süreci geçirelim inşallahAnladım canm çok sagol yok normalde de kedi köpeğe felan dokunmam iyi yıkamaya dikkat ediyorum dahada edeceğimgebelik kaydını açtırdıktan sonra görüşürüm o zman ya sağlık ocağıyla ya kendi doktorumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?