2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Cok sag ol! Bilgi guctur cidden. Ben yarin sabah yani 12. Gun yapacagim testi, 6. Gun emriyosuydu benim ki, bu tablo guzel bir referans noktasi olacak

Ayenn öyle canm embriyo halinin fotoğrafı çok anlamlı çok güzel albümün kapağında olacak inşallah

Masallah tutunmayi burak yapismis annesine, butun organlara bagira bagira duyurmus ben geldim diye. Tebrik ederim, Allah tamamina erdirsin

Bende de oluyor, ozellikle ilk koydugumda ve hele de cok ileti itemediysem. Su degse bile yaniyordu, bugun biraz daha iyi gibi. Ilacsiz normal sedece folik asit ne bileyim vitamin falan aldigimiz faza gecsek artik
Aynen sabah eşime diyorum hayatımda şimdiye kadar içtiğim ilacın tamamından fazlasını 1 aydır kullanıyorum

Yaa içime kurt düşürdün valla 12. Günde değerim 500 küsürdü normal gitme yüzdesi düşükmüş tabloya göre

Progestan 200 mg kullaniyorum ben 132.5 tl tanesi yazdırmadan alınca

Benim 12. Gün 459 du bi mutlu oldum bak teşekkürler

Pek birşey anlamadım desem bana kızarmısın

Maşallah canm tahmini banada aynı güne verir ilk mesai günü ya Allah'ım hayırlısıyla onuda duymayı nasip etsin inşallah
Ayyy inşallah kuzum Ya gerçekten her aşaması ayrı bi heyecan keseden sonrada kalp atışını bekleriz hayırlısıyla Rabbim inşallah o günleri de gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…