2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

5. Gün emriyosu bugğn 5. Günüm yine negatif çıktı
Kuşum ben 8. Gün Bile negatifi gördüm 9. Günün akşamı erken gebelik testi ile silik çizgi çıktı. Ve ben umudu tamamen kestim o gün yeğenimi kucağıma aldım onu şımarttım. Ve çizgiyi gördüğüme inanamadım taaaaa ki asıl test günüm 14. Gün beta 444 ile pozitife inandım. Sakın umudunu kaybetme allahım mübarek bayramında bolca dua et ve gönlünü ferah tut Allahım nasip etsin

Kızlar günaydın, 7.gün erken gebelik testi yaptım silik çizgi belirdi bugün 9.gün aynı markadan yine test yaptım silik çizgi bile yok muhtemelen ilk çıkan silik çizginin sebebi de çatlatma iğnesiydi, bugünkü testten sonra moralim bozuldu çok hazırlamıştım kendimi yarın kan testi vermeyi düşünüyorum normal de doktorumun test istediği tarih 15 i, ama ilk denememde 10. Günde kan vermiştim 5.gün embriyosu her türlü çıkıyor zaten

Günaydın canm çok var burda test yapıp negatif çıkan ve kanda pozitife dönen çatlatma iğnesi yanıltıcı olabiliyor evet ama inşallah miniğin seninledir ve bence test gününü beklemesin inşallah gönlünce olsun

K kızlar hurma yemek düşük riski oluşturur mu 3 tane yiyom

Ne guzel yemek yiyebiliyorsunuz ben iptalim ve istemedikleri sey oldu sonunda cok afedersiniz kabızlık ne yapcam bilmiuorum mide bulantisi kabızlık cok zor suan hersey
Ben kayısı hıç sevmem, transfer gununden beri her gün yiyorum kabıza karşı korusun diye. Hazır tazesinin zamanı bol bol ye sen de. Çok geçmiş olsun

Kızlar et yiyor musunuz yada yediniz mi?
Ben her gün et yiyorum. Çok severim ama ikrr edeceğim diye korkuyorum. Ama ilk haftalar protein çok önemli, inşallah tutunduysa, hızlı hızlı organlarını geliştirmeye çalışıyor yavrum. istanbulda degilim bayram için, dönünce balıka da başlamak istiyorum tiksinmezsem. Ama tavuktan çekiniyorum, hayvanlara östrojen verdikleri için. Epeydir yemedim. Organik tavuk da nasıl pahalı, şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…