Hayırlı olsun inşallahKizlar herkesi ekleyemedim, diger soran dua eden herkesten Allah razı oldun. Şimdi aldım sonucu doktorumla konuşuyordum. 245 çıktı. ekrana bakıp ağlamaya başladım, kocam karşımdaydı kötü haber sandı beni sakinleştirmeye çalıştı 4-5 dakika susup da paylaşamadım haberi. O kadar zor tutuyorum ki kendimi, herkesi arayıp haber vermemek için. Ama Allahın izniyle kalbini duyalım öyle haber vereceğim. Allah korusun birşey olmasın ama olursa kendi üzüntümün yanında kimsenin üzüntüsünü de çekemem. İyi ki siz varsınız. Birileriyle paylaşmak, birilerinin sevindiğini bilmek öyle iyi geliyor ki!! Çok sağ olun dualarınız güzel dilekleriniz için. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almak da nasip olur
Kizlar herkesi ekleyemedim, diger soran dua eden herkesten Allah razı oldun. Şimdi aldım sonucu doktorumla konuşuyordum. 245 çıktı. ekrana bakıp ağlamaya başladım, kocam karşımdaydı kötü haber sandı beni sakinleştirmeye çalıştı 4-5 dakika susup da paylaşamadım haberi. O kadar zor tutuyorum ki kendimi, herkesi arayıp haber vermemek için. Ama Allahın izniyle kalbini duyalım öyle haber vereceğim. Allah korusun birşey olmasın ama olursa kendi üzüntümün yanında kimsenin üzüntüsünü de çekemem. İyi ki siz varsınız. Birileriyle paylaşmak, birilerinin sevindiğini bilmek öyle iyi geliyor ki!! Çok sağ olun dualarınız güzel dilekleriniz için. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almak da nasip gözün aydın canım
Gözün aydın canimKizlar herkesi ekleyemedim, diger soran dua eden herkesten Allah razı oldun. Şimdi aldım sonucu doktorumla konuşuyordum. 245 çıktı. ekrana bakıp ağlamaya başladım, kocam karşımdaydı kötü haber sandı beni sakinleştirmeye çalıştı 4-5 dakika susup da paylaşamadım haberi. O kadar zor tutuyorum ki kendimi, herkesi arayıp haber vermemek için. Ama Allahın izniyle kalbini duyalım öyle haber vereceğim. Allah korusun birşey olmasın ama olursa kendi üzüntümün yanında kimsenin üzüntüsünü de çekemem. İyi ki siz varsınız. Birileriyle paylaşmak, birilerinin sevindiğini bilmek öyle iyi geliyor ki!! Çok sağ olun dualarınız güzel dilekleriniz için. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almak da nasip olur
Masallah cnm Allah tamamına erdirsin saglikla inşKızlar 12.gündü test günümdü bugün sabah kan verdim sonucum çıktı etiketleyemedim tek tek Allahım şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Ohh maşallah Allah tamamına erdirsin saglikla inşKizlar herkesi ekleyemedim, diger soran dua eden herkesten Allah razı oldun. Şimdi aldım sonucu doktorumla konuşuyordum. 245 çıktı. ekrana bakıp ağlamaya başladım, kocam karşımdaydı kötü haber sandı beni sakinleştirmeye çalıştı 4-5 dakika susup da paylaşamadım haberi. O kadar zor tutuyorum ki kendimi, herkesi arayıp haber vermemek için. Ama Allahın izniyle kalbini duyalım öyle haber vereceğim. Allah korusun birşey olmasın ama olursa kendi üzüntümün yanında kimsenin üzüntüsünü de çekemem. İyi ki siz varsınız. Birileriyle paylaşmak, birilerinin sevindiğini bilmek öyle iyi geliyor ki!! Çok sağ olun dualarınız güzel dilekleriniz için. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almak da nasip olur
Canim kimyasal gebelik olmus sanırım ama üzülme sakın, bu da bir ilerleme diye düşün demek ki tutunabiliyormus ama devami gelmemis ins bir sonrakine olacaktir cnm sağlıkla kalArkadaşlar merhaba
2 gun önce kan testi yaptırdım beta 8.77 oldu
Bugün tekrarladı 1.91 çıktı ne demek bu sonuç bilgisi olan varmidir
Allah razı olsun sagolunCanim kimyasal gebelik olmus sanırım ama üzülme sakın, bu da bir ilerleme diye düşün demek ki tutunabiliyormus ama devami gelmemis ins bir sonrakine olacaktir cnm sağlıkla kal
Amin Allah bu yolda emek veren herkesi sevindirdin inşallah ,çok sagolun desteğiniz içinKimyasal gebelik yaşıyorsun galiba kuzumtabi doktorun daha iyi bilir. Allah kolaylıkla yormadan evlat sahibi olmanı sağlasın inşallah
Hoşgeldin buraya sabah konuşmuştuk hatırlıyormusunMide bulantılarınız ne durumda? Ben 25 haziranda 5 günlük embriyo koydurdum, 30 hazirandan beri kusuyorum. Beta hcg 11.gün salı 270, 13.gün prş 650 olmuştu. Acaca sizler ne durumdasınız ?
Sağol canım aminnGözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Evet canım beşinci gün embriyosu çift çok sağolMaşallah canm hayırlı uğurlu olsun tekrardan ne güzel yükselmiş maşallah5.gün embriyosumuydu senin
Evet canım çift embriyoMaşallah canım çok iyi çıkmış sonucun çift embriyo muydu senin?
Maşallah kuzum rabbim bağışlayandır bağışlasın inşallahEvet canım beşinci gün embriyosu çift çok sağol
İnşallah canım benimmMasllah canım değerin cok iyi bence darısı başıma yarın ınsalah
Sağol canım benim aminMasallah cnm Allah tamamına erdirsin saglikla inş
Amin kuzucum aminMaşallah kuzum rabbim bağışlayandır bağışlasın inşallah
Ayyy çook güzel maşallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahEvet canım çift embriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?