- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Tamam. CanımDikkat et bence yeme bi süre ben etrafımdaki çoğu kişiden de duymuştum hurmanın rahim ağzını açtığını onun yerine kuru incir tüketiyorlar
Benim adımı etiketle lütfen kaçırıyorum göremiyom çogu şeyi duam seninleYok canım. Çok zor oldu ama tuttum kendimi. İnşallah yüksek sayı görürsem, hatıra diye yapacağım bir tane. O 2 çizgiyi görmek de ayrı bir mutluluk :)
Vala artık ne yiyip yemiyeceğimizi şaşıcaz ben kendim gördüğüm bildiğim kişilerin hamleliklerinede dayanarak herşeyden abartmadan dozunda yeme kararı aldımKkızlar hurma yemek düşük riski oluşturur mu 3 tane yiyom
Bende gebelikte ilk aylarda zararlı son aylarda yararlı diye biliyorumKkızlar hurma yemek düşük riski oluşturur mu 3 tane yiyom
Hayırlı haberler al canım benim bu beklemek insaanı perişan ediyor bu süreçte bol bol Meryem suresi fetih suresi ya oku ya da dinleMerhaba kızlar, 11.20’de kan verdim. 12. Günüm. Heyecandan midem ağzımda. 2-3 saati bulur dedi hemşire. Dua edin benim için, hayırlı haberler alayım.
Ah canım bir çoğumuz yapacağız bunu emin olabilirsin ben de doktora gittiğim gün alacağım ve o testi yapacağım sırf o iki çizgi içinYok canım. Çok zor oldu ama tuttum kendimi. İnşallah yüksek sayı görürsem, hatıra diye yapacağım bir tane. O 2 çizgiyi görmek de ayrı bir mutluluk :)
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar 12.gündü test günümdü bugün sabah kan verdim sonucum çıktı etiketleyemedim tek tek Allahım şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Çok sağol Canïm aminn isteyen herkes tatsin bu duyguyu inşallahGözün aydın canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar 12.gündü test günümdü bugün sabah kan verdim sonucum çıktı etiketleyemedim tek tek Allahım şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Maşallah canm hayırlı uğurlu olsun tekrardan ne güzel yükselmiş maşallahKızlar 12.gündü test günümdü bugün sabah kan verdim sonucum çıktı etiketleyemedim tek tek Allahım şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Canm sen ne yaptın aldın mı sonucuMerhaba kızlar, 11.20’de kan verdim. 12. Günüm. Heyecandan midem ağzımda. 2-3 saati bulur dedi hemşire. Dua edin benim için, hayırlı haberler alayım.
Benim adımı etiketle lütfen kaçırıyorum göremiyom çogu şeyi duam seninle
Kizlar herkesi ekleyemedim, diger soran dua eden herkesten Allah razı oldun. Şimdi aldım sonucu doktorumla konuşuyordum. 245 çıktı. ekrana bakıp ağlamaya başladım, kocam karşımdaydı kötü haber sandı beni sakinleştirmeye çalıştı 4-5 dakika susup da paylaşamadım haberi. O kadar zor tutuyorum ki kendimi, herkesi arayıp haber vermemek için. Ama Allahın izniyle kalbini duyalım öyle haber vereceğim. Allah korusun birşey olmasın ama olursa kendi üzüntümün yanında kimsenin üzüntüsünü de çekemem. İyi ki siz varsınız. Birileriyle paylaşmak, birilerinin sevindiğini bilmek öyle iyi geliyor ki!! Çok sağ olun dualarınız güzel dilekleriniz için. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almak da nasip olurHayırlı haberler al canım benim bu beklemek insaanı perişan ediyor bu süreçte bol bol Meryem suresi fetih suresi ya oku ya da dinle
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesinKizlar herkesi ekleyemedim, diger soran dua eden herkesten Allah razı oldun. Şimdi aldım sonucu doktorumla konuşuyordum. 245 çıktı. ekrana bakıp ağlamaya başladım, kocam karşımdaydı kötü haber sandı beni sakinleştirmeye çalıştı 4-5 dakika susup da paylaşamadım haberi. O kadar zor tutuyorum ki kendimi, herkesi arayıp haber vermemek için. Ama Allahın izniyle kalbini duyalım öyle haber vereceğim. Allah korusun birşey olmasın ama olursa kendi üzüntümün yanında kimsenin üzüntüsünü de çekemem. İyi ki siz varsınız. Birileriyle paylaşmak, birilerinin sevindiğini bilmek öyle iyi geliyor ki!! Çok sağ olun dualarınız güzel dilekleriniz için. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almak da nasip olur
maşallah canım değerin çok iyi çıkmış gözünüz Aydın olsun inşallahKizlar herkesi ekleyemedim, diger soran dua eden herkesten Allah razı oldun. Şimdi aldım sonucu doktorumla konuşuyordum. 245 çıktı. ekrana bakıp ağlamaya başladım, kocam karşımdaydı kötü haber sandı beni sakinleştirmeye çalıştı 4-5 dakika susup da paylaşamadım haberi. O kadar zor tutuyorum ki kendimi, herkesi arayıp haber vermemek için. Ama Allahın izniyle kalbini duyalım öyle haber vereceğim. Allah korusun birşey olmasın ama olursa kendi üzüntümün yanında kimsenin üzüntüsünü de çekemem. İyi ki siz varsınız. Birileriyle paylaşmak, birilerinin sevindiğini bilmek öyle iyi geliyor ki!! Çok sağ olun dualarınız güzel dilekleriniz için. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almak da nasip olur
Maşallah canım çok iyi çıkmış sonucun çift embriyo muydu senin?Kızlar 12.gündü test günümdü bugün sabah kan verdim sonucum çıktı etiketleyemedim tek tek Allahım şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Maşallah canm Allah hayırlı uğurlu eylesin ilk keseyi görlim sonra kalbini duyalım sonrada kucağımıza alıp kokularını çekelim inşallah valla ben söyledim çok samimi olduğum kişilere yapacak bir şey dayanamadımKizlar herkesi ekleyemedim, diger soran dua eden herkesten Allah razı oldun. Şimdi aldım sonucu doktorumla konuşuyordum. 245 çıktı. ekrana bakıp ağlamaya başladım, kocam karşımdaydı kötü haber sandı beni sakinleştirmeye çalıştı 4-5 dakika susup da paylaşamadım haberi. O kadar zor tutuyorum ki kendimi, herkesi arayıp haber vermemek için. Ama Allahın izniyle kalbini duyalım öyle haber vereceğim. Allah korusun birşey olmasın ama olursa kendi üzüntümün yanında kimsenin üzüntüsünü de çekemem. İyi ki siz varsınız. Birileriyle paylaşmak, birilerinin sevindiğini bilmek öyle iyi geliyor ki!! Çok sağ olun dualarınız güzel dilekleriniz için. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almak da nasip olur
Kimyasal gebelik yaşıyorsun galiba kuzumArkadaşlar merhaba
2 gun önce kan testi yaptırdım beta 8.77 oldu
Bugün tekrarladı 1.91 çıktı ne demek bu sonuç bilgisi olan varmidir
Masllah canım değerin cok iyi bence darısı başıma yarın ınsalahKızlar 12.gündü test günümdü bugün sabah kan verdim sonucum çıktı etiketleyemedim tek tek Allahım şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?