2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kkızlar hurma yemek düşük riski oluşturur mu 3 tane yiyom
Vala artık ne yiyip yemiyeceğimizi şaşıcaz ben kendim gördüğüm bildiğim kişilerin hamleliklerinede dayanarak herşeyden abartmadan dozunda yeme kararı aldım gidip de 20 tane hurma yersen günde ya da bir tabak tabii ki de Rahmi açar ama bir tane 3 tane Rabbimin izniyle hurma hamilelikte şifadır tabii yine de doktoruna sor

Merhaba kızlar, 11.20’de kan verdim. 12. Günüm. Heyecandan midem ağzımda. 2-3 saati bulur dedi hemşire. Dua edin benim için, hayırlı haberler alayım.
Hayırlı haberler al canım benim bu beklemek insaanı perişan ediyor bu süreçte bol bol Meryem suresi fetih suresi ya oku ya da dinle

Yok canım. Çok zor oldu ama tuttum kendimi. İnşallah yüksek sayı görürsem, hatıra diye yapacağım bir tane. O 2 çizgiyi görmek de ayrı bir mutluluk :)
Ah canım bir çoğumuz yapacağız bunu emin olabilirsin ben de doktora gittiğim gün alacağım ve o testi yapacağım sırf o iki çizgi için

Benim adımı etiketle lütfen kaçırıyorum göremiyom çogu şeyi duam seninle
Hayırlı haberler al canım benim bu beklemek insaanı perişan ediyor bu süreçte bol bol Meryem suresi fetih suresi ya oku ya da dinle
Kizlar herkesi ekleyemedim, diger soran dua eden herkesten Allah razı oldun. Şimdi aldım sonucu doktorumla konuşuyordum. 245 çıktı. ekrana bakıp ağlamaya başladım, kocam karşımdaydı kötü haber sandı beni sakinleştirmeye çalıştı 4-5 dakika susup da paylaşamadım haberi. O kadar zor tutuyorum ki kendimi, herkesi arayıp haber vermemek için. Ama Allahın izniyle kalbini duyalım öyle haber vereceğim. Allah korusun birşey olmasın ama olursa kendi üzüntümün yanında kimsenin üzüntüsünü de çekemem. İyi ki siz varsınız. Birileriyle paylaşmak, birilerinin sevindiğini bilmek öyle iyi geliyor ki!! Çok sağ olun dualarınız güzel dilekleriniz için. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almak da nasip olur

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesin

maşallah canım değerin çok iyi çıkmış gözünüz Aydın olsun inşallah

Maşallah canm Allah hayırlı uğurlu eylesin ilk keseyi görlim sonra kalbini duyalım sonrada kucağımıza alıp kokularını çekelim inşallah valla ben söyledim çok samimi olduğum kişilere yapacak bir şey dayanamadım

Arkadaşlar merhaba
2 gun önce kan testi yaptırdım beta 8.77 oldu
Bugün tekrarladı 1.91 çıktı ne demek bu sonuç bilgisi olan varmidir
Kimyasal gebelik yaşıyorsun galiba kuzum tabi doktorun daha iyi bilir. Allah kolaylıkla yormadan evlat sahibi olmanı sağlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…