Sonuna kadar katılıyorum , tüplerimin teshisi için farkli bir uzman gözü almak için bir doktora gitmiştim. Bana bütün istediğiniz merkez ve doktorlarla görüşün ama tedavi yöntemlerini birbiriyle karsilastirmayin çünkü hem merkeze hem kişiye göre değişiyor demişti. Demek istediğini burada sizlerle konuştukca anladım ve anladikca ayni sureci yaşayan dostlarima tek tavsiyem doktorunuza güvenin olduO kadar bireysel ki canım. O yüzden diğer arkadaşlar lütfen negatif görünce umutsuz olmayın. Bu tedaviler tamamen kişiye göre farklı netice veriyor
Benim bugün 5.gün 2 embriyo transferimden sonra 3.günüm ama hiiiçbir belirti yok . Beta 5.günden sonra yükselmeye başlarmış dedi dr, belirti olursa da hormon kullandığın için ayırt etmen zor dediTransferin kacinci gunundesiniz kizlar Nasil gidiyor? Neler yapiyorsunuz ? Biraz sohbet edelim
Aa ne guzel benimde 2.ci gunum bugun hafta sonu zamanda gecmiyor yaa cok iyi dusunmussun ohh cikgez tabi Ama kendini cokda yorma canimmBenim bugün 5.gün 2 embriyo transferimden sonra 3.günüm ama hiiiçbir belirti yok . Beta 5.günden sonra yükselmeye başlarmış dedi dr, belirti olursa da hormon kullandığın için ayırt etmen zor dedi
Bende bi dışarı çıktım iyi geldi, haftaiçi işten sebep daha hızlı geçer diye umuyorumBen testi 9.günden önce yaptırmayı düşünmüyorum
Heycan yapma Canim sakin olMerhabalar hanimlar benim de 1 Haziran'da transferim oldu ,hafif bel kasık agrisi oluyor da esas psikolojik mi bilmiyorum sürekli bir yorgunluk var sizde de olmuş muyduçok zorlu bir bekleyiş kan testi,ardından kese goruncek mi kalp atışını duyacak miyiz doktorum 13 ünde kan testine çağırdı ama 10 unda belli olmaz mı acaba
Kullandığın ilaçlara bi bak istersen yan etkisi mi acaba bişeylerinKizlar Benim sol ayagimda Karincalanma oluyor Acaba Neden BilemedimAslinda surekli kalkip yuruyorum zaten bugun 2.ci gunum Daha
Kullandigim ilaclar yeni kullanmiyorumki transferden oncede kullaniyodum Anlamadim nedenKullandığın ilaçlara bi bak istersen yan etkisi mi acaba bişeylerin
Ben Aslen Kayseriliyim Ama Almanyada Yaşiyorum canim Sen?Hangi şehirdesiniz kızlar bu arada :)
Ben kocaeli darıcadayımHangi şehirdesiniz kızlar bu arada :)
Ne zamandır Almanyadasınız bizim de gitme durumumuz var eşim denklik alıyorBen Aslen Kayseriliyim Ama Almanyada Yaşiyorum canim Sen?
Normalde 1.gün dinlendikten sonra 2.gün başlayacaktım ama haftasonuna denk geldi o yüzden 4.gün başlıyorum ben :)Çalışan hanımlar işe transferin kaçıncı günü başlayacaksınız
Ben İstanbulHangi şehirdesiniz kızlar bu arada :)
Ben 10 gün rapor alacağım çalışmana bir engel yok dendi ama stresli ve yorucu bir işim var , kendime oyalanacak kitap el isi gibi şeyler aldım daha günlük yaşamdan uzak gecirmeyi planlıyorumÇalışan hanımlar işe transferin kaçıncı günü başlayacaksınız
10 haziran transfer günü , 24 mayistan beri kullanıyorum 17 gün olacak yaklaşıkMerhaba arkadaşlar transfer gününden önce kaç gün estrofem kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?