2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

O kadar bireysel ki canım. O yüzden diğer arkadaşlar lütfen negatif görünce umutsuz olmayın. Bu tedaviler tamamen kişiye göre farklı netice veriyor
Sonuna kadar katılıyorum , tüplerimin teshisi için farkli bir uzman gözü almak için bir doktora gitmiştim. Bana bütün istediğiniz merkez ve doktorlarla görüşün ama tedavi yöntemlerini birbiriyle karsilastirmayin çünkü hem merkeze hem kişiye göre değişiyor demişti. Demek istediğini burada sizlerle konuştukca anladım ve anladikca ayni sureci yaşayan dostlarima tek tavsiyem doktorunuza güvenin oldu

Transferin kacinci gunundesiniz kizlar Nasil gidiyor? Neler yapiyorsunuz ? Biraz sohbet edelim
Benim bugün 5.gün 2 embriyo transferimden sonra 3.günüm ama hiiiçbir belirti yok . Beta 5.günden sonra yükselmeye başlarmış dedi dr, belirti olursa da hormon kullandığın için ayırt etmen zor dedi

Bende bi dışarı çıktım iyi geldi, haftaiçi işten sebep daha hızlı geçer diye umuyorum Ben testi 9.günden önce yaptırmayı düşünmüyorum

Merhabalar hanimlar benim de 1 Haziran'da transferim oldu ,hafif bel kasık agrisi oluyor da esas psikolojik mi bilmiyorum sürekli bir yorgunluk var sizde de olmuş muydu çok zorlu bir bekleyiş kan testi,ardından kese goruncek mi kalp atışını duyacak miyiz doktorum 13 ünde kan testine çağırdı ama 10 unda belli olmaz mı acaba

Aa ne guzel benimde 2.ci gunum bugun hafta sonu zamanda gecmiyor yaa cok iyi dusunmussun ohh cikgez tabi Ama kendini cokda yorma canimm insallah guzel haberler vericez birbirimize kizlar ben inaniyorumm

Heycan yapma Canim sakin ol
Insallah guzel haberler duyacagizz , dr.run hangi tarih dediyse o zaman kan testine git en dogru sonuc o zaman cikar zaten
Hadi guzel haberlerle inşallah
Kendini dinleme canim baska seylerle ilgilen ac tv yi uzan kanepene keyif yap

Kizlar Benim sol ayagimda Karincalanma oluyor Acaba Neden Bilemedim Aslinda surekli kalkip yuruyorum zaten bugun 2.ci gunum Daha

Çalışan hanımlar işe transferin kaçıncı günü başlayacaksınız

Çalışan hanımlar işe transferin kaçıncı günü başlayacaksınız
Ben 10 gün rapor alacağım çalışmana bir engel yok dendi ama stresli ve yorucu bir işim var , kendime oyalanacak kitap el isi gibi şeyler aldım daha günlük yaşamdan uzak gecirmeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…