Ve hangi fitili kullaniyon canim fitilj verdikten sonra 1 sat kadar ayaga kalkma popo kismina yastik koy ben ole yapiyorumFitil kullanıyor muydunuz belki ondan olabilir ben kullanıyorum ama aşırı geri gelmesi dışında bi rahatsızlık hissim yokkasık ağrısı bence olumlu bişey bende yok Normalde adet gününüze ne kadar var kızlar?
Lutinus kullanıyorum hemşire dedi ki koyduktan sonra 5 dakika yat sonra 10 dakika yürü o şekilde yapıyorum ama fitil 3-5 saat sonra çok geri geliyo bembeyaz şekildeVe hangi fitili kullaniyon canim fitilj verdikten sonra 1 sat kadar ayaga kalkma popo kismina yastik koy ben ole yapiyorum
Ama fitil girmeden geri 5 dakkadan , neden yuruduyorki anlamadim ozaman cikar evetLutinus kullanıyorum hemşire dedi ki koyduktan sonra 5 dakika yat sonra 10 dakika yürü o şekilde yapıyorum ama fitil 3-5 saat sonra çok geri geliyo bembeyaz şekilde
Netflixteki dizilere bakıyorum stranger things yeni sezonu izledim erşan kuneri ve bir tane de adada geçen dizi vardı ismini hatırlayamadımValla bilmiyorum bu benim 2.ci tedavim Ikisindede olustu ama kasik agrisi Ole bakmamak gerek asiri kanama sonucu tutunamamislardi. O yuzden hersey nasip kismet canjmve sabirr dogru zamanda.
Neler izledin ben bisey bulamiyorum yaa
Kalçadan yapılanlar gibi ağrı yapmıyor demi yağlı çünkü bu daBen kullandım. Eczane verdi canım
Bi aparatı var baya bi içeri itiyorum ama yine de geliyoAma fitil girmeden geri 5 dakkadan , neden yuruduyorki anlamadim ozaman cikar evet
Benimkide ultrogest Fitil ama dedigim sekil yapiorum hic cikmiyor
Benim sonucum negatif maalesefSizde transfer mi olmustunuz??
Yok canım ağrısı yokKalçadan yapılanlar gibi ağrı yapmıyor demi yağlı çünkü bu da
Fitil kullanıyorum günde 3. Bu rahimde batma Bende adet öncesi de çok oluyordu ondan diye şüpheleniyorum. Adet günü yok bende 15 ne oldum negatif olursa ilacı bırakıp adet oluruz herhldeFitil kullanıyor muydunuz belki ondan olabilir ben kullanıyorum ama aşırı geri gelmesi dışında bi rahatsızlık hissim yokkasık ağrısı bence olumlu bişey bende yok Normalde adet gününüze ne kadar var kızlar?
Benim sonucum negatif maalesef
İlaçları kullanırken adet olan çok gördüm burda ben olmadım ama sanırım ilaçlar engel olmuyor embriyo tutunmadıysa olabiliriz günümüz geldiğinde. Ben de en son 10 Mayıs’ta oldum 10-11 gibi tekrar olurum diye düşünüyorum eğer tutmadıysa ki inşallah tutmuşturFitil kullanıyorum günde 3. Bu rahimde batma Bende adet öncesi de çok oluyordu ondan diye şüpheleniyorum. Adet günü yok bende 15 ne oldum negatif olursa ilacı bırakıp adet oluruz herhlde
Canim hersey dogru zamanini bekliyor bidakine insallah uzulme demek elde degil amaBenim sonucum negatif maalesef
Benimde ilk denemede transfer testine 2 Gün kala leke geldi adet olucam dedim akşamına söküldü ama o zamn sadece günde 1 fitili şimdi 3 Protestan 2 estrofemİlaçları kullanırken adet olan çok gördüm burda ben olmadım ama sanırım ilaçlar engel olmuyor embriyo tutunmadıysa olabiliriz günümüz geldiğinde. Ben de en son 10 Mayıs’ta oldum 10-11 gibi tekrar olurum diye düşünüyorum eğer tutmadıysa ki inşallah tutmuştur
Evet canım. 37 yaşındayım. 40 yaşıma kadar olmazsa olana kadar deneyeceğim. O zaman olmazsa pes ederim. Bu 3.denememdi. Temmuz ya da ağustosta doktor başlatırsa çok ara vermeden başlamak istiyorum. Geçen yıl 2.denememi yapmıştım. 1 yıl ara verdim. Bu kez o kadar beklemek istemiyorumVardır bir hayır inşallah. Nasipte öte yol yok tekrar deniycek misiniz
Aynen öyle canım, hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim nasibimize hayırlı olanı kılsın. Muhakkak üzüldüm ama canımız sağ oldukça deneriz yine. Çok şükür maddi sıkıntımız da yok.Canim hersey dogru zamanini bekliyor bidakine insallah uzulme demek elde degil amaElimizden duâ dan baska biside gelmiyorki maglesef.s
Kesinlikle bekleme 43 e kadar yolu var. Allahim inşallah tez zamanda nasip eder sizede. Herkes o kadar duamda ki Rabbım dileyen isteyen herkese versin . Bende ilkinden 2 arası çok ara verdim pişmanım verme ara maddiyata sıkıntı illaki oluyor ama ne yapalımEvet canım. 37 yaşındayım. 40 yaşıma kadar olmazsa olana kadar deneyeceğim. O zaman olmazsa pes ederim. Bu 3.denememdi. Temmuz ya da ağustosta doktor başlatırsa çok ara vermeden başlamak istiyorum. Geçen yıl 2.denememi yapmıştım. 1 yıl ara verdim. Bu kez o kadar beklemek istemiyorum
Tabiki Rabbimin izniyle durmak yok yola devam canim Bu gunlerimizede sukurAynen öyle canım, hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim nasibimize hayırlı olanı kılsın. Muhakkak üzüldüm ama canımız sağ oldukça deneriz yine. Çok şükür maddi sıkıntımız da yok.
O kadar bireysel ki canım. O yüzden diğer arkadaşlar lütfen negatif görünce umutsuz olmayın. Bu tedaviler tamamen kişiye göre farklı netice veriyorSelam kızlarşimdi kaldığım yerden okuyarak geldim son sayfaya ve çok duygulandım. Ekim ayından beri topiclerde geziyorum. Bu topigi açarken hiç bu kadar kişi olacağımızı düşünmemiştim. Yazılanları okurken bir an bile umutsuzluğa kapılmadim hiç birimiz için en güzeli de bu galiba.
Heyecan , umut , sabırsızlık , mutluluk , endişe bütün duygulari birlikte yaşamak çok güzel. Güzel kalplerinizden öperim
Uzman oldum zaten nerdeyseTabiki Rabbimin izniyle durmak yok yola devam canim Bu gunlerimizede sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?