2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ve hangi fitili kullaniyon canim fitilj verdikten sonra 1 sat kadar ayaga kalkma popo kismina yastik koy ben ole yapiyorum

Ve hangi fitili kullaniyon canim fitilj verdikten sonra 1 sat kadar ayaga kalkma popo kismina yastik koy ben ole yapiyorum
Lutinus kullanıyorum hemşire dedi ki koyduktan sonra 5 dakika yat sonra 10 dakika yürü o şekilde yapıyorum ama fitil 3-5 saat sonra çok geri geliyo bembeyaz şekilde

Lutinus kullanıyorum hemşire dedi ki koyduktan sonra 5 dakika yat sonra 10 dakika yürü o şekilde yapıyorum ama fitil 3-5 saat sonra çok geri geliyo bembeyaz şekilde
Ama fitil girmeden geri 5 dakkadan , neden yuruduyorki anlamadim ozaman cikar evet
Benimkide ultrogest Fitil ama dedigim sekil yapiorum hic cikmiyor

Valla bilmiyorum bu benim 2.ci tedavim Ikisindede olustu ama kasik agrisi Ole bakmamak gerek asiri kanama sonucu tutunamamislardi. O yuzden hersey nasip kismet canjm ve sabirr dogru zamanda.
Neler izledin ben bisey bulamiyorum yaa
Netflixteki dizilere bakıyorum stranger things yeni sezonu izledim erşan kuneri ve bir tane de adada geçen dizi vardı ismini hatırlayamadım hoşuma giden içeriklere bakıyorum

Ama fitil girmeden geri 5 dakkadan , neden yuruduyorki anlamadim ozaman cikar evet
Benimkide ultrogest Fitil ama dedigim sekil yapiorum hic cikmiyor
Bi aparatı var baya bi içeri itiyorum ama yine de geliyo yürümeyi de ilaç emilsin diye söyledi. Yürümek gece 11deki fitili attıktan sonra çok zor geliyor ama zorla yürüyorum çünkü 9 buçuk 10da uyuyakalıyorum uyku arası biraz zor oluyor

Fitil kullanıyorum günde 3. Bu rahimde batma Bende adet öncesi de çok oluyordu ondan diye şüpheleniyorum. Adet günü yok bende 15 ne oldum negatif olursa ilacı bırakıp adet oluruz herhlde

Fitil kullanıyorum günde 3. Bu rahimde batma Bende adet öncesi de çok oluyordu ondan diye şüpheleniyorum. Adet günü yok bende 15 ne oldum negatif olursa ilacı bırakıp adet oluruz herhlde
İlaçları kullanırken adet olan çok gördüm burda ben olmadım ama sanırım ilaçlar engel olmuyor embriyo tutunmadıysa olabiliriz günümüz geldiğinde. Ben de en son 10 Mayıs’ta oldum 10-11 gibi tekrar olurum diye düşünüyorum eğer tutmadıysa ki inşallah tutmuştur

Benimde ilk denemede transfer testine 2 Gün kala leke geldi adet olucam dedim akşamına söküldü ama o zamn sadece günde 1 fitili şimdi 3 Protestan 2 estrofem

Vardır bir hayır inşallah. Nasipte öte yol yok tekrar deniycek misiniz
Evet canım. 37 yaşındayım. 40 yaşıma kadar olmazsa olana kadar deneyeceğim. O zaman olmazsa pes ederim. Bu 3.denememdi. Temmuz ya da ağustosta doktor başlatırsa çok ara vermeden başlamak istiyorum. Geçen yıl 2.denememi yapmıştım. 1 yıl ara verdim. Bu kez o kadar beklemek istemiyorum

Canim hersey dogru zamanini bekliyor bidakine insallah uzulme demek elde degil ama Elimizden duâ dan baska biside gelmiyorki maglesef.s
Aynen öyle canım, hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim nasibimize hayırlı olanı kılsın. Muhakkak üzüldüm ama canımız sağ oldukça deneriz yine. Çok şükür maddi sıkıntımız da yok.

Kesinlikle bekleme 43 e kadar yolu var. Allahim inşallah tez zamanda nasip eder sizede. Herkes o kadar duamda ki Rabbım dileyen isteyen herkese versin . Bende ilkinden 2 arası çok ara verdim pişmanım verme ara maddiyata sıkıntı illaki oluyor ama ne yapalım

Selam kızlar şimdi kaldığım yerden okuyarak geldim son sayfaya ve çok duygulandım. Ekim ayından beri topiclerde geziyorum. Bu topigi açarken hiç bu kadar kişi olacağımızı düşünmemiştim. Yazılanları okurken bir an bile umutsuzluğa kapılmadim hiç birimiz için en güzeli de bu galiba.
Heyecan , umut , sabırsızlık , mutluluk , endişe bütün duygulari birlikte yaşamak çok güzel. Güzel kalplerinizden öperim

O kadar bireysel ki canım. O yüzden diğer arkadaşlar lütfen negatif görünce umutsuz olmayın. Bu tedaviler tamamen kişiye göre farklı netice veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…