İzmir :)Hangi şehirdesiniz kızlar bu arada :)
Transferden 16 gün önce kullanmaya başladım Estrofemi . Günde 3 kezMerhaba arkadaşlar transfer gününden önce kaç gün estrofem kullandınız
Ben hiteroskopi oldum geçen aySelam kızlar aranızda önceden histereskopi yaptıran var mı?
Ben de oldum çok kolay bı islem anestezi altında oluyor ertesi gün ise dahi gittimBen hiteroskopi oldum geçen ay
Merhabaaaa hosgeldinizMerhaba benim de transferim 17 Haziran kısmetse günde 4 tane estrofem kullanıyorum , ben de 10 gün izin almayı planlıyorum evde kalicam , ama çok heyecanlıyım ilk denemem ve çok korkuyorum olmazsa diye nasıl baş ediyorsunuz bu düşüncelerle , burasi çok iyi geldi tek benmişim gibi düşünüyordum kader ortağı olmuşuz sizlerle meğersem, inşallah hepimiz bebislerimize kavuşuruz sağlıkla.
Şu 3. Gün 5. Gün olayını çok takıyorum ben ya , bana da 3. Gün embriyosu konulcak 2 tane 6 tane dondurulmuş embriyom var , doktoruma 5 e gidelim dedim ama yumurta sayın az dedi o yüzden 3 te dondurdu , kaliteleri iyi dendi ama çok korkuyorumBen açtiğin bu konuda da sana eşlik edeyim. Herşey iyi giderse haziranda olacak transfer InsaAllah başka sorun çikmaz. Benim 8 embriyom var 3 gunluk donduruldi ama transferden 2 gun once çozdurulecek ve 5 gunluk transfer edilecek. 5 gune kaçi ulaşir bilemiyorum. Senin embriyolarin için MasAllah diyelim
3.gun 5. Gün olayında kendimi rahatlatamiyorum , diyorum ki 3 u de yaşatan Allah 5 i de yapcak biseyimiz yok , doktorumw çok güveniyorum ama açıklamaları beni tatmin etmedi maalesefMerhabaaaa hosgeldinizkorkularla bas etme yöntemim hep en zor kısımları aştığımı düşünmekten geçiyor. Tüplerin alinmasi iğne kullanma opu surecini atlatma gibi
Hangi konu da soru işareti kaldı aklınızda3.gun 5. Gün olayında kendimi rahatlatamiyorum , diyorum ki 3 u de yaşatan Allah 5 i de yapcak biseyimiz yok , doktorumw çok güveniyorum ama açıklamaları beni tatmin etmedi maalesef
İnternet yorlari 5. Günde tutunma özelliği kazandigi yönünde ve genelde3 gün embriyolarinda 5 embriyodan 1 tanesi gider gibi bı açıklama var embriyolog tarafından , bu kafamı çok karıştırdıHangi konu da soru işareti kaldı aklınızda
Aynı gün transferimiz. Bence erken olduğu için çıkmamış olabilir, tamamen umutsuz olma derim. 5. Gün embriyosu muydu? Ben dün akşam normal test yaptım negatif bir de sabah yapacağım.Kızlar 30 Mayısta transfer olmuştum Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Evet 5.gün Akşamüstü olmuştu transfer bir de test için sabah ilk idrar ya da en az 4 saat idrar tutma öneriliyor Öyle değildi Bakınız pozitif olmaya çalışıyorumAynı gün transferimiz. Bence erken olduğu için çıkmamış olabilir, tamamen umutsuz olma derim. 5. Gün embriyosu muydu? Ben dün akşam normal test yaptım negatif bir de sabah yapacağım.
6. Gün blastokist miydi bende sabah deneyeceğim 6 Gün yarı benimde yine de umutsuz olma sonra tekrar deneKızlar 30 Mayısta transfer olmuştum Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Bence böyle de olmanız lazımEvet 5.gün Akşamüstü olmuştu transfer bir de test için sabah ilk idrar ya da en az 4 saat idrar tutma öneriliyor Öyle değildi Bakınız pozitif olmaya çalışıyorum
Ankara :)Hangi şehirdesiniz kızlar bu arada :)
Raporu tüp bebek doktorunuzdan mı alacaksınızBen 10 gün rapor alacağım çalışmana bir engel yok dendi ama stresli ve yorucu bir işim var , kendime oyalanacak kitap el isi gibi şeyler aldım daha günlük yaşamdan uzak gecirmeyi planlıyorum
Evet onlara soyledik engel yok calismaniz icin ama isterseniz yazariz dediRaporu tüp bebek doktorunuzdan mı alacaksınız
Offf onu bende okudum benimde donmuş 2 tane 3. Gün embriyom var transfer bekliyorum. Doktorum amh düşük olduğu için havuz yapalım dedi sanırım devam edeceğim..İnternet yorlari 5. Günde tutunma özelliği kazandigi yönünde ve genelde3 gün embriyolarinda 5 embriyodan 1 tanesi gider gibi bı açıklama var embriyolog tarafından , bu kafamı çok karıştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?