2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhaba benim de transferim 17 Haziran kısmetse günde 4 tane estrofem kullanıyorum , ben de 10 gün izin almayı planlıyorum evde kalicam , ama çok heyecanlıyım ilk denemem ve çok korkuyorum olmazsa diye nasıl baş ediyorsunuz bu düşüncelerle , burasi çok iyi geldi tek benmişim gibi düşünüyordum kader ortağı olmuşuz sizlerle meğersem, inşallah hepimiz bebislerimize kavuşuruz sağlıkla.

Merhabaaaa hosgeldiniz korkularla bas etme yöntemim hep en zor kısımları aştığımı düşünmekten geçiyor. Tüplerin alinmasi iğne kullanma opu surecini atlatma gibi

Şu 3. Gün 5. Gün olayını çok takıyorum ben ya , bana da 3. Gün embriyosu konulcak 2 tane 6 tane dondurulmuş embriyom var , doktoruma 5 e gidelim dedim ama yumurta sayın az dedi o yüzden 3 te dondurdu , kaliteleri iyi dendi ama çok korkuyorum

Merhabaaaa hosgeldiniz korkularla bas etme yöntemim hep en zor kısımları aştığımı düşünmekten geçiyor. Tüplerin alinmasi iğne kullanma opu surecini atlatma gibi
3.gun 5. Gün olayında kendimi rahatlatamiyorum , diyorum ki 3 u de yaşatan Allah 5 i de yapcak biseyimiz yok , doktorumw çok güveniyorum ama açıklamaları beni tatmin etmedi maalesef

3.gun 5. Gün olayında kendimi rahatlatamiyorum , diyorum ki 3 u de yaşatan Allah 5 i de yapcak biseyimiz yok , doktorumw çok güveniyorum ama açıklamaları beni tatmin etmedi maalesef
Hangi konu da soru işareti kaldı aklınızda

Hangi konu da soru işareti kaldı aklınızda
İnternet yorlari 5. Günde tutunma özelliği kazandigi yönünde ve genelde3 gün embriyolarinda 5 embriyodan 1 tanesi gider gibi bı açıklama var embriyolog tarafından , bu kafamı çok karıştırdı

Kızlar 30 Mayısta transfer olmuştum Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Aynı gün transferimiz. Bence erken olduğu için çıkmamış olabilir, tamamen umutsuz olma derim. 5. Gün embriyosu muydu? Ben dün akşam normal test yaptım negatif bir de sabah yapacağım.

Aynı gün transferimiz. Bence erken olduğu için çıkmamış olabilir, tamamen umutsuz olma derim. 5. Gün embriyosu muydu? Ben dün akşam normal test yaptım negatif bir de sabah yapacağım.
Evet 5.gün Akşamüstü olmuştu transfer bir de test için sabah ilk idrar ya da en az 4 saat idrar tutma öneriliyor Öyle değildi Bakınız pozitif olmaya çalışıyorum

Evet 5.gün Akşamüstü olmuştu transfer bir de test için sabah ilk idrar ya da en az 4 saat idrar tutma öneriliyor Öyle değildi Bakınız pozitif olmaya çalışıyorum
Bence böyle de olmanız lazım hala pozitife dönme ihtimali çok yüksek İnşallah da öyle olur

İnternet yorlari 5. Günde tutunma özelliği kazandigi yönünde ve genelde3 gün embriyolarinda 5 embriyodan 1 tanesi gider gibi bı açıklama var embriyolog tarafından , bu kafamı çok karıştırdı
Offf onu bende okudum benimde donmuş 2 tane 3. Gün embriyom var transfer bekliyorum. Doktorum amh düşük olduğu için havuz yapalım dedi sanırım devam edeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…