2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Transferin kacinci gunundesiniz kizlar Nasil gidiyor? Neler yapiyorsunuz ? Biraz sohbet edelim
Benim 6. Günüm dün akşam idrar testi yaptım negatif erken olduğunu biliyorum ama dayanamadım yarın da yapıcam size kötü örnek olmıyım ama sizler yapmayın
Bel ağrım göğüs ağrım var kasık ağrım pek olmadı
Sizin kaçıncı gün nasıl gidiyor?

Gerçekten belirtiler gereksiz hormon vere vere taştan OT bitecek durumdayız. Bende yarın erken gebelik testi ile denicem 6. Gün yarın siz hangi test ile denediniz

Gerçekten belirtiler gereksiz hormon vere vere taştan OT bitecek durumdayız. Bende yarın erken gebelik testi ile denicem 6. Gün yarın siz hangi test ile denediniz
Normal kaset test ile denedim ilk transferim olumluydu 7. Gün kaset testte çıkmıştı ama çok silikti muhtemelen öncesinde yapsam çıkmazdı o yüzden şimdi bunlar erken diye düşünüyorum ama yarın 7. Günüm hiç çıkmazsa biraz umutsuzluğa kapılabilirim

Yarın denersen de erken gebelik testi ile dene. Bende yatın 6 gün erken gebelik ile deniycem varsa çıkar hemde 5. Gn embr

Yarın denersen de erken gebelik testi ile dene. Bende yatın 6 gün erken gebelik ile deniycem varsa çıkar hemde 5. Gn embr
Ya elimde normal gebelik testi var o yüzden yine onunla yaparım çıkmazsa da salı günü 8. Gün oluyor sağlık ocağında kan testi yaptırırım ki eğer kanda pozitifse fazla üzülmiyim diye negatifse zaten yapıcak bişey yok ama pozitifse gereksiz üzülmemek lazım benim de 5. Gün bu arada 3. Denemem

8. De kanda belli kesin olur mu niye bekleyemiyorum ki bilmiyorum

Nasılsın ağrı belirti ve neler oluyor vucutta

İlk günüm benim hastaneye iğne vurdurmya gidiyorum Bu iğne ağrıları olduğu için daha bişey anladığım yok acı çekilorum sadece
Ya gercekten bende ilk gun yatamadim transferimin oldugu gun asiri kasik agrimin ustune bide ignem eklenince Bugun daha iyim sukur Hersey bebegimiz icin yaa

8. De kanda belli kesin olur mu niye bekleyemiyorum ki bilmiyorum
En azından bi artış olur illaki diye düşünüyorum bilmem ki
Nasılsın ağrı belirti ve neler oluyor vucutta
bel ağrım var memişlerim acıyor dokununca o kadar bunlar ilaçlardan da olabilir adet yaklaşıyor ondan da hamilelikten de ayırt edici bi durum yaşamıyorum hiç. Sizde meşer var?

Ayy Hayirrr Sabirsiz bi anne adayiii
Gunun gelince yap canim benim daha coook erken kacinci gun embriyosu ?
Valla benim suan 2.ci gunun kasik agrimdan baska bi derdim yok sukur ama Benimde ayaklarim uyusuyor Biraz dolaniyorum geliyorum ama yok anlamadim neden

Kasiklarda belde gogusde var sadece ayırt edebileceğim seyj vajende aşırı Bi batma o da beni adet olacağım diye uzuyor

vallahi belirsizlik beni bitiriyor bir an önce öğrenmem lazım o kadar film dizi vs izledim zaman geçsin diye ama yine de atamıyorum kafamdan tam olarak 5. Gün embriyosu .
Kasık ağrısı iyidir bence tutunmaya çalışıyodur belki bende hiç olmadı

Kasiklarda belde gogusde var sadece ayırt edebileceğim seyj vajende aşırı Bi batma o da beni adet olacağım diye uzuyor
Fitil kullanıyor muydunuz belki ondan olabilir ben kullanıyorum ama aşırı geri gelmesi dışında bi rahatsızlık hissim yok kasık ağrısı bence olumlu bişey bende yok Normalde adet gününüze ne kadar var kızlar?

Valla bilmiyorum bu benim 2.ci tedavim Ikisindede olustu ama kasik agrisi Ole bakmamak gerek asiri kanama sonucu tutunamamislardi. O yuzden hersey nasip kismet canjm ve sabirr dogru zamanda.
Neler izledin ben bisey bulamiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…