- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
Normalde 1.gün dinlendikten sonra 2.gün başlayacaktım ama haftasonuna denk geldi o yüzden 4.gün başlıyorum ben :)
Ben 10 gün rapor alacağım çalışmana bir engel yok dendi ama stresli ve yorucu bir işim var , kendime oyalanacak kitap el isi gibi şeyler aldım daha günlük yaşamdan uzak gecirmeyi planlıyorum
Kızlar 5. Gününde falan var mı idrar testi yapan ben yaptım negatif ama daha erken diye düşünyorum
Cnm sakıncası yoksa neden 6 tane verılıyor estrofem sana acaba .boy ve kilonu öğrenebilir miyim sakıncası yoksa ? Bana 4tane verdıler bu maksimum verebikecegımız doz dedıler .rahım duvarım yeterınce kalınlaşmıyor kurtaj ve işlemlerden sebep histeroskopi de oldum ama malesef .8.3 ile süper bi embriyo kondu ziyan oldu embriyom.bugün kan testi verdim sonuç negatıfAyni tedaviyi gorduk benim transferim dün oldu canim hadi guzel haberlerle dönersin inşallah
Cnm bence umut varÇok erken yapmışsın varsa da çıkmaz bence
Ben varım cnm hem de 2 defa dilediğini sorabilirsinSelam kızlar aranızda önceden histereskopi yaptıran var mı?
Bugün mü 5. Gününüz bence kan için bile olsa çok erkenAdrianaJely aynı seyı 5.günümde ben de yaptım ve aglamaktan helak oldum sabahtan beri .once idrar yaptım direkt negatif idi ,sonra gittim kan verdim o da negatif .tutunma olsa idi 3-5 bi şey çıkardı
Yaşıt sayılırız cnm bugün kan testi yaptırdım 5.gün embriyosu 5.gün sonuç negatif .tutunma olsa idi 3-5 çıkardı bi şeyler ..benım de 3.denemem cok üzgünümEvet canım. 37 yaşındayım. 40 yaşıma kadar olmazsa olana kadar deneyeceğim. O zaman olmazsa pes ederim. Bu 3.denememdi. Temmuz ya da ağustosta doktor başlatırsa çok ara vermeden başlamak istiyorum. Geçen yıl 2.denememi yapmıştım. 1 yıl ara verdim. Bu kez o kadar beklemek istemiyorum
Ben daha önceki tecrübelerimden biliyorum cnm sanmıyorum yukselevegını .merkez degıstırecegım sanırım bahceci umut a gececegımBugün mü 5. Gününüz bence kan için bile olsa çok erkenGeç tutunma olabiliyor 8. Günde 18 vs ile başlayan gördüm yine de çok umutlandırmak istemem ama tamamen umutsuz bir durum değil gibi geldi bana
Hayırlısı olsun hakkınızdaBen daha önceki tecrübelerimden biliyorum cnm sanmıyorum yukselevegını .merkez degıstırecegım sanırım bahceci umut a gececegım
Hayırlısı artık hakkımızda 3. Gün çok tutan da var bı de 5 inde garantisi yok ki forumlardan okuyoruz netice de bana doktor 3. Gün yüzde 65 , 5 gün yüzde 70 dedi . Neden 5 e gitmiyoruz dediğimde embriyoll sayin az dedi 6 tane embriyom oluştu halbuki çok kafam karışık bu yüzdenOfff onu bende okudum benimde donmuş 2 tane 3. Gün embriyom var transfer bekliyorum. Doktorum amh düşük olduğu için havuz yapalım dedi sanırım devam edeceğim..
Bı de bu transferden sonra nasıl beslenicez o konuda da hiç bir bilgim yok , bol su içilmeli diye okudum , sıcak duş alınmamalı , ağır iş yapilmamali , kabız olmamaya calismali başka nelere dikkat etmem gerekiyor
Sağol cnm hepımızın insallah .sizin doktorunuz kim ? Ben ebru hocayla görüşmek isteyecegımHayırlısı olsun hakkınızdaBen de bahçeci umuttayım 3. Denemem ama bakalım pozitif görebilcek miyim
Hayırlısı olsun hakkınızdaBen de bahçeci umuttayım 3. Denemem ama bakalım pozitif görebilcek miyim
Ebru hoca benim de doktorum. Tek opu 3 transfer bir histereskopi. İlk denemede pozitifti düşükle sonuçlandı maalesefAdrianaJely 3 deneme derken 3 opu mu ?3 transfer mi ? Hepsı bahcecide miydi
Bana 6tane verilmediki siz karistirdiniz sanirim ben gunde 1 tane iciyorum estiframiCnm sakıncası yoksa neden 6 tane verılıyor estrofem sana acaba .boy ve kilonu öğrenebilir miyim sakıncası yoksa ? Bana 4tane verdıler bu maksimum verebikecegımız doz dedıler .rahım duvarım yeterınce kalınlaşmıyor kurtaj ve işlemlerden sebep histeroskopi de oldum ama malesef .8.3 ile süper bi embriyo kondu ziyan oldu embriyom.bugün kan testi verdim sonuç negatıf
5.gün 6 AB di Siz ne zaman transfer oldunuz6. Gün blastokist miydi bende sabah deneyeceğim 6 Gün yarı benimde yine de umutsuz olma sonra tekrar dene
Ebru hoca benim de doktorum. Tek opu 3 transfer bir histereskopi. İlk denemede pozitifti düşükle sonuçlandı maalesef
Pardon yanlış etıketledım sanırımBana 6tane verilmediki siz karistirdiniz sanirim ben gunde 1 tane iciyorum estiframi
Benım de 5.gün 6ab kalitede süper çözünmüş çözülürken daha da genıslemıs bir embriyo idi .Cok inanmıştım nasip5.gün 6 AB di Siz ne zaman transfer oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?