2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Normalde 1.gün dinlendikten sonra 2.gün başlayacaktım ama haftasonuna denk geldi o yüzden 4.gün başlıyorum ben :)

Ben 10 gün rapor alacağım çalışmana bir engel yok dendi ama stresli ve yorucu bir işim var , kendime oyalanacak kitap el isi gibi şeyler aldım daha günlük yaşamdan uzak gecirmeyi planlıyorum

Ben de normalde yarın baslayacaktim ama yarınki program biraz yoğun diye salı başlayacağım. Öğretmenim rapor almak biraz sıkıntı oluyor

Kızlar 5. Gününde falan var mı idrar testi yapan ben yaptım negatif ama daha erken diye düşünyorum
AdrianaJely aynı seyı 5.günümde ben de yaptım ve aglamaktan helak oldum sabahtan beri .once idrar yaptım direkt negatif idi ,sonra gittim kan verdim o da negatif .tutunma olsa idi 3-5 bi şey çıkardı

Ayni tedaviyi gorduk benim transferim dün oldu canim hadi guzel haberlerle dönersin inşallah
Cnm sakıncası yoksa neden 6 tane verılıyor estrofem sana acaba .boy ve kilonu öğrenebilir miyim sakıncası yoksa ? Bana 4tane verdıler bu maksimum verebikecegımız doz dedıler .rahım duvarım yeterınce kalınlaşmıyor kurtaj ve işlemlerden sebep histeroskopi de oldum ama malesef .8.3 ile süper bi embriyo kondu ziyan oldu embriyom.bugün kan testi verdim sonuç negatıf

AdrianaJely aynı seyı 5.günümde ben de yaptım ve aglamaktan helak oldum sabahtan beri .once idrar yaptım direkt negatif idi ,sonra gittim kan verdim o da negatif .tutunma olsa idi 3-5 bi şey çıkardı
Bugün mü 5. Gününüz bence kan için bile olsa çok erken Geç tutunma olabiliyor 8. Günde 18 vs ile başlayan gördüm yine de çok umutlandırmak istemem ama tamamen umutsuz bir durum değil gibi geldi bana

Yaşıt sayılırız cnm bugün kan testi yaptırdım 5.gün embriyosu 5.gün sonuç negatif .tutunma olsa idi 3-5 çıkardı bi şeyler ..benım de 3.denemem cok üzgünüm

Bugün mü 5. Gününüz bence kan için bile olsa çok erken Geç tutunma olabiliyor 8. Günde 18 vs ile başlayan gördüm yine de çok umutlandırmak istemem ama tamamen umutsuz bir durum değil gibi geldi bana
Ben daha önceki tecrübelerimden biliyorum cnm sanmıyorum yukselevegını .merkez degıstırecegım sanırım bahceci umut a gececegım

Offf onu bende okudum benimde donmuş 2 tane 3. Gün embriyom var transfer bekliyorum. Doktorum amh düşük olduğu için havuz yapalım dedi sanırım devam edeceğim..
Hayırlısı artık hakkımızda 3. Gün çok tutan da var bı de 5 inde garantisi yok ki forumlardan okuyoruz netice de bana doktor 3. Gün yüzde 65 , 5 gün yüzde 70 dedi . Neden 5 e gitmiyoruz dediğimde embriyoll sayin az dedi 6 tane embriyom oluştu halbuki çok kafam karışık bu yüzden

Bı de bu transferden sonra nasıl beslenicez o konuda da hiç bir bilgim yok , bol su içilmeli diye okudum , sıcak duş alınmamalı , ağır iş yapilmamali , kabız olmamaya calismali başka nelere dikkat etmem gerekiyor

Çok yukarı doğru uzanma dolaptan filan bişey alırken. Sürekli uzanma arada evin içinde yürü, Maydanoz yeme söktürücü özelliğinden dolayı. Protein, sebze ve meyve ağırlıklı beslen

Bana 6tane verilmediki siz karistirdiniz sanirim ben gunde 1 tane iciyorum estiframi

Ebru hoca benim de doktorum. Tek opu 3 transfer bir histereskopi. İlk denemede pozitifti düşükle sonuçlandı maalesef
AdrianaJely pgt genetik tarama yapılmış mıydı size bahcecide ya da önerildi mi ? Sakkncası yoksa yaş kaç ? Benım 1.transfer negatif 2.si pozitif fakat boş gebelikti kürtaj 3.sü de şimdi negatıf oldu ve hepsi pgt Li idi .genetik taramaya güvenim azaldı inan.şimdi geride son bi tane daha embriyom var ..sizin başka embriyo var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…