Aksam 9 gibi yattim o mangal kokusu yuzunden 11 gibi kalktm oglen 1 gibi yine yattim halaa uykum varBen de uyanamadım 11 saat uyumuşum hâlâ uykum var. Yok çok şükür bişey olmadı o farklı bi durumdan olmuş muhtemelen
Merhaba ben kalp atışı duyduktan sonra tüp bebek doktoru benimle işin bitti dedi 10 gün sonra normal doktora yönlendirdi. Yarın ilk doktor randevum var sonrasında yazarım grubaAmin inşallah. 245’di 12. Gün bu 14. Gün değeri. Doktorum mesajımı görmedi hala ne zaman çağıracak çok merak ediyorum.
Tüp bebek tedavisini yaptığınız doktordan, doğum takinizi yapmak istediğiniz doktora ne zaman geçiş yaptınız kızlar? Gitmek istediğim doktora ne zaman randevu alsam? Bir de yeni doktora geçince bu hormonlara devam ettiriyor mu tüp bebekçi olmayan doktorlarda? Estrofem, progestan ve oksapar 3lüsüyle ne zaman vedalaşacağız acaba? Folic
k asit yanında vitamin falan alan normal gebeler gibi hissetmek iyi gelecek, en azından stresi azaltır sanki
Hayırlısı olsun canım hakkında tüp bebek tedavisini yanlış değilsem 10 12 haftaya kadar aynı doktorla devam ediyorsun zaten gittiğin tüp bebek merkezi sana söyler ilaçları da aynı 10 12 haftaya kadar kullanmamız gerektiğini biliyorum o yüzden doktorunla konuşunca en iyi cevabı alacaksındır ama folik asit vitaminler normal gebeliklerde de 4 aya kadar kullanıldığını biliyorum hayırlısıyla şu fitil ve iğnelerden bir kurtulsaydık vitamin zaten normal gebeliklerde de veriliyorAmin inşallah. 245’di 12. Gün bu 14. Gün değeri. Doktorum mesajımı görmedi hala ne zaman çağıracak çok merak ediyorum.
Tüp bebek tedavisini yaptığınız doktordan, doğum takinizi yapmak istediğiniz doktora ne zaman geçiş yaptınız kızlar? Gitmek istediğim doktora ne zaman randevu alsam? Bir de yeni doktora geçince bu hormonlara devam ettiriyor mu tüp bebekçi olmayan doktorlarda? Estrofem, progestan ve oksapar 3lüsüyle ne zaman vedalaşacağız acaba? Folic
k asit yanında vitamin falan alan normal gebeler gibi hissetmek iyi gelecek, en azından stresi azaltır sanki
Ay galiba hayırlısı AllahtanMaşallah kuzum bncede ikizler geliyooo
Ayy öyle miCanım bana tek emriyo transfer edilmişti 12.günüm benimde 1224 dü ama şu an tek yumurta ikizi bence seninde ikiz hayırlı olsun:))
Canım ikinci kanı ne zaman verdinKızlar merhabalar 12.gün testim benimde dün 971 çıktı çift embriyo transferi olmuştum sanırım tek benimde18 inde kese görmek için çağırdı doktorum heyecanla bekliyoruz
Bence sonuç güzel mutluluktan bakmaya firsat bulamadı
Bencede öyle oldu keyiften aklına gelmedik bileBence sonuç güzel mutluluktan bakmaya firsat bulamadı
Kalp atışını duyduktan sonra istediğin Dr a gidebilirsin dediler. İlaçları da 12. Haftada buraya gel muayeneye göre bıraktırırız dediler.Amin inşallah. 245’di 12. Gün bu 14. Gün değeri. Doktorum mesajımı görmedi hala ne zaman çağıracak çok merak ediyorum.
Ben de uyudum az önce kalktımAksam 9 gibi yattim o mangal kokusu yuzunden 11 gibi kalktm oglen 1 gibi yine yattim halaa uykum varsistim uyumaktan
Dün verdim canım 371 di 10.gün 12.gün 971 çıktıCanım ikinci kanı ne zaman verdin
Çıktı çıktı canımmm 959
Maşallah kuzumÇıktı çıktı canımmm 959
Ay hatırladım canm 126 tıydı 8. Gün maşallah 4 günde iyi artmış maşallahMaşallah kuzumilk sonuç kaçtı bu gün kaçıncı gün
Gözün aydın canım sağlıkla devam etsin inşallahÇıktı çıktı canımmm 959
Canım belirtilerin nelerdiÇıktı çıktı canımmm 959
Merhaba ben kalp atışı duyduktan sonra tüp bebek doktoru benimle işin bitti dedi 10 gün sonra normal doktora yönlendirdi. Yarın ilk doktor randevum var sonrasında yazarım gruba
Sağ olun kızlar. Benim doktorum tüp bebek merkezinde değil, kendi muayenehanesi var, hamile takibi de yapıyor. Bugün haberleştik ikinci tahlilden sonra, ptesi görüşelim demiş. Aslında çok seviyorum kendisini. Çok içten cana yakın. Belki 25-34 arası olsam onunla devam ederdim ama 39 yaşına giriyorum bu ay, o yüzden iyi bir perinatologla devam ettirmek istiyorum hamileliğimi, öyle içim daha rahat edecek. Nasıl söyleyeceğim bilmiyorum, ya yanlış karar verirsem off zaten zor karar veririm, şimdi her şey daha zor. Ptesi için gitmek istediğim bir perinatologa da randevu aldım, ikisiyle de aynı gün görüşüp ona göre karar vereceğim artık. Hayırlısıyla inşallah kalbi de keseyi de görürüm, biraz daha stresim azalır. Bir sürü video izledim 6. Haftada kalp atışı da duyulabilir diyor bir sürü doktor. Benim son adetin ilk günü 8 haziran, bu durumda 5+5 oluyor randevu günü, belki duyulur sanki, inşallah. Tabi o da doğru hesapladıysam. 5+5 de duyan var mı aramızda kalp atışını?Kalp atışını duyduktan sonra istediğin Dr a gidebilirsin dediler. İlaçları da 12. Haftada buraya gel muayeneye göre bıraktırırız dediler.
Ben de uyudum az önce kalktım
Hayırlısıyla kalp atışını duymak nasip etsin rabbim inşallahSağ olun kızlar. Benim doktorum tüp bebek merkezinde değil, kendi muayenehanesi var, hamile takibi de yapıyor. Bugün haberleştik ikinci tahlilden sonra, ptesi görüşelim demiş. Aslında çok seviyorum kendisini. Çok içten cana yakın. Belki 25-34 arası olsam onunla devam ederdim ama 39 yaşına giriyorum bu ay, o yüzden iyi bir perinatologla devam ettirmek istiyorum hamileliğimi, öyle içim daha rahat edecek. Nasıl söyleyeceğim bilmiyorum, ya yanlış karar verirsem off zaten zor karar veririm, şimdi her şey daha zor. Ptesi için gitmek istediğim bir perinatologa da randevu aldım, ikisiyle de aynı gün görüşüp ona göre karar vereceğim artık. Hayırlısıyla inşallah kalbi de keseyi de görürüm, biraz daha stresim azalır. Bir sürü video izledim 6. Haftada kalp atışı da duyulabilir diyor bir sürü doktor. Benim son adetin ilk günü 8 haziran, bu durumda 5+5 oluyor randevu günü, belki duyulur sanki, inşallah. Tabi o da doğru hesapladıysam. 5+5 de duyan var mı aramızda kalp atışını?
Aklımdan geçen o sanırım. 2sini bir süre devam ettirmek. Perinatoloğu sağlık sigortam karşılayacak umuyorum ki, ptesi göreceğim onu. Tüp bebek doktorum ne zaman muayene parası isteyecek onu da ptesi göreceğim :) büyük gün pazartesi.Hayırlısıyla kalp atışını duymak nasip etsin rabbim inşallahbi süre iki doktorla devam etsen çok mu maliyetli ve karışık olur bu arada benimde son adet tarihim 8 Haziran bende büyük ihtimalle pazartesi gideceğim yarın randevu vericek hemşire bu gün 4+6 mısın ben doğrumu hesaplıyorum
Doktorum biraz riskli dedi inşallah mucizelerimi sağ salim kucağıma alırım inşallah seninkide ikizdir inan çok başka bir duygu tadmanı isterim❤❤Ayy öyle miseninki de tam mucizeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?