2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhaba ben kalp atışı duyduktan sonra tüp bebek doktoru benimle işin bitti dedi 10 gün sonra normal doktora yönlendirdi. Yarın ilk doktor randevum var sonrasında yazarım gruba

Hayırlısı olsun canım hakkında tüp bebek tedavisini yanlış değilsem 10 12 haftaya kadar aynı doktorla devam ediyorsun zaten gittiğin tüp bebek merkezi sana söyler ilaçları da aynı 10 12 haftaya kadar kullanmamız gerektiğini biliyorum o yüzden doktorunla konuşunca en iyi cevabı alacaksındır ama folik asit vitaminler normal gebeliklerde de 4 aya kadar kullanıldığını biliyorum hayırlısıyla şu fitil ve iğnelerden bir kurtulsaydık vitamin zaten normal gebeliklerde de veriliyor

Kalp atışını duyduktan sonra istediğin Dr a gidebilirsin dediler. İlaçları da 12. Haftada buraya gel muayeneye göre bıraktırırız dediler.
Aksam 9 gibi yattim o mangal kokusu yuzunden 11 gibi kalktm oglen 1 gibi yine yattim halaa uykum var sistim uyumaktan
Ben de uyudum az önce kalktım

Merhaba ben kalp atışı duyduktan sonra tüp bebek doktoru benimle işin bitti dedi 10 gün sonra normal doktora yönlendirdi. Yarın ilk doktor randevum var sonrasında yazarım gruba
Kalp atışını duyduktan sonra istediğin Dr a gidebilirsin dediler. İlaçları da 12. Haftada buraya gel muayeneye göre bıraktırırız dediler.

Ben de uyudum az önce kalktım
Sağ olun kızlar. Benim doktorum tüp bebek merkezinde değil, kendi muayenehanesi var, hamile takibi de yapıyor. Bugün haberleştik ikinci tahlilden sonra, ptesi görüşelim demiş. Aslında çok seviyorum kendisini. Çok içten cana yakın. Belki 25-34 arası olsam onunla devam ederdim ama 39 yaşına giriyorum bu ay, o yüzden iyi bir perinatologla devam ettirmek istiyorum hamileliğimi, öyle içim daha rahat edecek. Nasıl söyleyeceğim bilmiyorum, ya yanlış karar verirsem off zaten zor karar veririm, şimdi her şey daha zor. Ptesi için gitmek istediğim bir perinatologa da randevu aldım, ikisiyle de aynı gün görüşüp ona göre karar vereceğim artık. Hayırlısıyla inşallah kalbi de keseyi de görürüm, biraz daha stresim azalır. Bir sürü video izledim 6. Haftada kalp atışı da duyulabilir diyor bir sürü doktor. Benim son adetin ilk günü 8 haziran, bu durumda 5+5 oluyor randevu günü, belki duyulur sanki, inşallah. Tabi o da doğru hesapladıysam. 5+5 de duyan var mı aramızda kalp atışını?

Hayırlısıyla kalp atışını duymak nasip etsin rabbim inşallah bi süre iki doktorla devam etsen çok mu maliyetli ve karışık olur bu arada benimde son adet tarihim 8 Haziran bende büyük ihtimalle pazartesi gideceğim yarın randevu vericek hemşire bu gün 4+6 mısın ben doğrumu hesaplıyorum

Aklımdan geçen o sanırım. 2sini bir süre devam ettirmek. Perinatoloğu sağlık sigortam karşılayacak umuyorum ki, ptesi göreceğim onu. Tüp bebek doktorum ne zaman muayene parası isteyecek onu da ptesi göreceğim :) büyük gün pazartesi.
çok güzel, aynı siklustayız o zaman. Evet benim de hesabıma göre bugün 4+6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…