- 15 Şubat 2022
- 305
- 489
- 23
Canım benim çok sağol. Darısı başına olsun inşallah sen de mor kalplen tez vakitteYa bugun aklıma düştünnn baktım isim değişikliği yapmışın sonra mutlu haberinle mutlu oldum kuzumm gözün aydınnAyy çook güzell mor kalpler seninle olsunn
Masallah canım yüksek çıkmış degerin iki bebişin de seninle galibaKızlar bayramdan dolayı pek takip edemedim grubu bugün kan testi verdim 1994 ciktiiki embriyo transfer olmuştum acaba ikiz mi bana mı yüksek geldi.
Canım sevindim bulantina çözüm bulmanaKizlar daha once de yazmistim dun geceden beri bulantim basladi diye gun boyu dayanilmaz hal aldi gercekten. Sanirim betahcg arttikca bulantilar hissettiriyor kendini. Arastirmalarim sonucu tum ingilizce kaynaklar zencefil sekeri oneriyordu sansa evde vardi ve denedim baya iyi geldi aklinizda olsun. Sabaha da 2. Kan testim var heyecan dorukta
Canım muhtemelen tahriş olmuştur. Enfeksiyon olunca sirkeli su yapip o bolgeyi temizleyenleri duydum ama insan bu dönemde ne yapacağını şaşırıyor. Stres yapma kontrolde gösterirsin kötü bişey çıkmayacaktır Allah'ın izniyleKızlaar bugün fitil koyarken bir sızlama hissettim, içeri doğru olan dudak kısmında bir tahriş olmuş, böyle su toplamış gibi sanki nokta noktalar vardı. Bir yandan korktum siğil mi bunlar diye. Acaba fitil kullandığımız için olabilir mi, korkmalı mıyım? Cuma randevum var o zaman göstereceğim ama pimpirik yaptım ya. Kaşıntım yok ama sızlamam var dokununca fitil koyarken falan
Bnmde bugün kan testin var 12. Gün bugünKizlar daha once de yazmistim dun geceden beri bulantim basladi diye gun boyu dayanilmaz hal aldi gercekten. Sanirim betahcg arttikca bulantilar hissettiriyor kendini. Arastirmalarim sonucu tum ingilizce kaynaklar zencefil sekeri oneriyordu sansa evde vardi ve denedim baya iyi geldi aklinizda olsun. Sabaha da 2. Kan testim var heyecan dorukta
Kaçıncı günde o çıktı kuzum maşallah hayırlı olsunKızlar bayramdan dolayı pek takip edemedim grubu bugün kan testi verdim 1994 ciktiiki embriyo transfer olmuştum acaba ikiz mi bana mı yüksek geldi.
Merhaba canm Allah şahit şimdi seni etiketliyip sormak için geldim sen yazmışsın saat kaçta vericeksin kanı hayırlı haberler al inşallahBnmde bugün kan testin var 12. Gün bugün
Ben de sana yazacaktım canım habersiz birakma biziBnmde bugün kan testin var 12. Gün bugün
Daha köydeyim balım eve geçmeden hemen hastaneye gtcmMerhaba canm Allah şahit şimdi seni etiketliyip sormak için geldim sen yazmışsın saat kaçta vericeksin kanı hayırlı haberler al inşallah
Anladım canım aynı saate vermen gerekiyor diğer kanla yetişecek misinDaha köydeyim balım eve geçmeden hemen hastaneye gtcm
Yok Kuzum diğer kan 9.15 de vermiştim anca perşembeyi bklmm lazımAnladım canım aynı saate vermen gerekiyor diğer kanla yetişecek misin
Anladım canm hayırlısı olsun inşallahYok Kuzum diğer kan 9.15 de vermiştim anca perşembeyi bklmm lazım
Kuzu zaten bi önceki verdiğimiz kan saatinden önce verirsek eksik çıkar beta strese girmeyelim diye olmuyor muydu oAnladım canm hayırlısı olsun inşallah
Vallahi canım bana aynı saatte aynı 2 kanı vermemi söylediler saat farkı falan da etkiliyormuş dedi yine de bilmiyorum tam olarak neden öyle yaptıklarını ben dakika dakika aynı saate verdimKuzu zaten bi önceki verdiğimiz kan saatinden önce verirsek eksik çıkar beta strese girmeyelim diye olmuyor muydu o
A valla perşembeyi sabredemm kuzum gidince vercem inş güzel sonuç alırımVallahi canım bana aynı saatte aynı 2 kanı vermemi söylediler saat farkı falan da etkiliyormuş dedi yine de bilmiyorum tam olarak neden öyle yaptıklarını ben dakika dakika aynı saate verdim
Sen verdin mi kuzum tabi haber etcmmBen de sana yazacaktım canım habersiz birakma bizi
Ben de tazenzencefil çiğnemenin iyi olduğunu duymuştum. Ben de 1 saat sonra 2. Kanı vereceğim, çok heyecanlıKizlar daha once de yazmistim dun geceden beri bulantim basladi diye gun boyu dayanilmaz hal aldi gercekten. Sanirim betahcg arttikca bulantilar hissettiriyor kendini. Arastirmalarim sonucu tum ingilizce kaynaklar zencefil sekeri oneriyordu sansa evde vardi ve denedim baya iyi geldi aklinizda olsun. Sabaha da 2. Kan testim var heyecan dorukta
İnşallah canım hayırlı haberler ver bizlereA valla perşembeyi sabredemm kuzum gidince vercem inş güzel sonuç alırım
12. Gun canimKaçıncı günde o çıktı kuzum maşallah hayırlı olsun
Bunu yazdıktan sonra bir tatilcimin mangal kokusuyla felc oldumOh iyi olmana sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?