- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
Ben 5+5 te keseyi bebeği ve ultrasonda kalp atışını gördüm ama sesini dinletmedi 6+6 da dinledimSağ olun kızlar. Benim doktorum tüp bebek merkezinde değil, kendi muayenehanesi var, hamile takibi de yapıyor. Bugün haberleştik ikinci tahlilden sonra, ptesi görüşelim demiş. Aslında çok seviyorum kendisini. Çok içten cana yakın. Belki 25-34 arası olsam onunla devam ederdim ama 39 yaşına giriyorum bu ay, o yüzden iyi bir perinatologla devam ettirmek istiyorum hamileliğimi, öyle içim daha rahat edecek. Nasıl söyleyeceğim bilmiyorum, ya yanlış karar verirsem off zaten zor karar veririm, şimdi her şey daha zor. Ptesi için gitmek istediğim bir perinatologa da randevu aldım, ikisiyle de aynı gün görüşüp ona göre karar vereceğim artık. Hayırlısıyla inşallah kalbi de keseyi de görürüm, biraz daha stresim azalır. Bir sürü video izledim 6. Haftada kalp atışı da duyulabilir diyor bir sürü doktor. Benim son adetin ilk günü 8 haziran, bu durumda 5+5 oluyor randevu günü, belki duyulur sanki, inşallah. Tabi o da doğru hesapladıysam. 5+5 de duyan var mı aramızda kalp atışını?
Canım seninde ikiz olabilir 3 kat artmış nerdeyse:))Dün verdim canım 371 di 10.gün 12.gün 971 çıktı
Duymasam da görsem bile içim biraz daha rahatlar. Oyun oynuyoruz da level atlıyoruz sanki. Level bir tuttu mu, level 2 bhcg çıktı mı level 3 bhcg arttı mı ilk ödül kimyasal değil level 4 kese var mı rahim de mi ikinci ödül dış gebelik değil level 5 kese dolu mu level 6 kalbi atıyor mu. Bu kadar level bilgisindeyim şimdilik. İnşallah bu aşamaları geçebilirsek oyunun yeni levellrı gelecek :) heyecandan kafayı yiyorum. Zaten kontrol delisiyim. Her şeyden haberim olmalı. Çok zor olacak bu şekilde bu zamanı geçirmek ki hayırlısıyla tadını sonuna kadar çıkarmak o kadar çok istiyorum ki. Off off.Ben 5+5 te keseyi bebeği ve ultrasonda kalp atışını gördüm ama sesini dinletmedi 6+6 da dinledim
Umarım sadece korkudur hissettiğin, hayırlısıyla normal hamilelik olduğu haberin alırsın ÇisemSanırım benim yine kimyasal olucak 2. Demem kimyasalla sonuçlanmış ti sanki aynı gidiyor keyfim kacti
YaaaaCanım seninde ikiz olabilir 3 kat artmış nerdeyse:))
Ben gebelik rutin testlerimi yaptırmıştım onları yeni doktoruma götürdüm, kullandığım ilaçları söyledim başka da bişey yokDuymasam da görsem bile içim biraz daha rahatlar. Oyun oynuyoruz da level atlıyoruz sanki. Level bir tuttu mu, level 2 bhcg çıktı mı level 3 bhcg arttı mı ilk ödül kimyasal değil level 4 kese var mı rahim de mi ikinci ödül dış gebelik değil level 5 kese dolu mu level 6 kalbi atıyor mu. Bu kadar level bilgisindeyim şimdilik. İnşallah bu aşamaları geçebilirsek oyunun yeni levellrı gelecek :) heyecandan kafayı yiyorum. Zaten kontrol delisiyim. Her şeyden haberim olmalı. Çok zor olacak bu şekilde bu zamanı geçirmek ki hayırlısıyla tadını sonuna kadar çıkarmak o kadar çok istiyorum ki. Off off.
bu arada arkadaşlar, özellikle yeni doktora geçenler, ilk muayene için doktora söylememiz gereken, ne bileyim yanımızda dgötürmemiz gereken bir şey var mı? Tahlil, falan gibi
InsallahUmarım sadece korkudur hissettiğin, hayırlısıyla normal hamilelik olduğu haberin alırsın Çisem
InsallahYaaaarabbim en hayırlısını versin inşallah
Çisemcim birşey mi oldu yoksa sen mi bi evhama kapıldın ?Sanırım benim yine kimyasal olucak 2. Demem kimyasalla sonuçlanmış ti sanki aynı gidiyor keyfim kacti
Tatlim yorum yapilacak bana gore bisey yok cunku biz burda daha iyi embryolarin tutunmadigini da gorduk daha kotu embryolarin tutundugunu da gorduk bundan sonrasi nasip isi. Transferiniz oldu mu? Ayrica bu benim 4. Denemem yurtdisindayim ve su ana kadar hep tek embryo konuldu 3 farkli doktorla yaptim transferleri 3u de 2 embryo koymayi hamilelik komplikasyonlarindan dolayi uygun gormedi.Arkadaslar, 3aa tek embr. Var. 34 yasindayim. Sizin yorumlariniz nedir
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canm Rabb'im pazartesi güzelliklerini nasip etsin evet aynıyız kaçıncı gün embriyosu seninAklımdan geçen o sanırım. 2sini bir süre devam ettirmek. Perinatoloğu sağlık sigortam karşılayacak umuyorum ki, ptesi göreceğim onu. Tüp bebek doktorum ne zaman muayene parası isteyecek onu da ptesi göreceğim :) büyük gün pazartesi.
çok güzel, aynı siklustayız o zaman. Evet benim de hesabıma göre bugün 4+6
4 gün önce 126 ydi bugün 12. Gün kuzumMaşallah kuzumilk sonuç kaçtı bu gün kaçıncı gün
Yerlesme olabilir canim cunku transferden 10-14 gun sonra oluyormus benim de 10. Gunumde boyle lekelenmem olmustu. Tum kaynaklara gore lekelenme siddetlenmedikce ve kirmizi kan rengine donmedikce (yani kahve veya pembeyse) sorun yok insallah. Eger yarin da devam ederse doktoruna danisabilirsinKızlar size bir sorum var 4-5 saattir dışarıdayım eve yeni geldim ve çamaşırımda az miktarda kahverengi leke gördüm.12.gün bugün bunu yaşayan arkadaşlar nedir ne değildir korkmalı mıyım
Kuzum bnm sağolasın ailelere söyledik milletle sevinç paylaşmaktan giremedim burayaAy hatırladım canm 126 tıydı 8. Gün maşallah 4 günde iyi artmış maşallahRabbi Hebli Mines Salihin
Sağol kuzuşummGözün aydın canım sağlıkla devam etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?