2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ben 5+5 te keseyi bebeği ve ultrasonda kalp atışını gördüm ama sesini dinletmedi 6+6 da dinledim

Sanırım benim yine kimyasal olucak 2. Demem kimyasalla sonuçlanmış ti sanki aynı gidiyor keyfim kacti

Ben 5+5 te keseyi bebeği ve ultrasonda kalp atışını gördüm ama sesini dinletmedi 6+6 da dinledim
Duymasam da görsem bile içim biraz daha rahatlar. Oyun oynuyoruz da level atlıyoruz sanki. Level bir tuttu mu, level 2 bhcg çıktı mı level 3 bhcg arttı mı ilk ödül kimyasal değil level 4 kese var mı rahim de mi ikinci ödül dış gebelik değil level 5 kese dolu mu level 6 kalbi atıyor mu. Bu kadar level bilgisindeyim şimdilik. İnşallah bu aşamaları geçebilirsek oyunun yeni levellrı gelecek :) heyecandan kafayı yiyorum. Zaten kontrol delisiyim. Her şeyden haberim olmalı. Çok zor olacak bu şekilde bu zamanı geçirmek ki hayırlısıyla tadını sonuna kadar çıkarmak o kadar çok istiyorum ki. Off off.
bu arada arkadaşlar, özellikle yeni doktora geçenler, ilk muayene için doktora söylememiz gereken, ne bileyim yanımızda dgötürmemiz gereken bir şey var mı? Tahlil, falan gibi

Kızlar size bir sorum var 4-5 saattir dışarıdayım eve yeni geldim ve çamaşırımda az miktarda kahverengi leke gördüm.12.gün bugün bunu yaşayan arkadaşlar nedir ne değildir korkmalı mıyım

Ben gebelik rutin testlerimi yaptırmıştım onları yeni doktoruma götürdüm, kullandığım ilaçları söyledim başka da bişey yok ben de stresli biriyim ama artık oluruna bıraktım her şeyi kontrol altında tutamıyor insan keyfini çıkarmak lazım

Arkadaşlar merhaba ben en son 2 gün önce kan testi yaptırdım 16. Günümde 4400 küsürlerde çıktı betam ve bıraktım uygulamaya göre 5+0 gözüküyor son adet tarihime göre iki gün sonraya da randevu aldım sizce kese ve bebek görünür mü aranızda var mı erkenden gören ?

Arkadaslar, 3aa tek embr. Var. 34 yasindayim. Sizin yorumlariniz nedir
Tatlim yorum yapilacak bana gore bisey yok cunku biz burda daha iyi embryolarin tutunmadigini da gorduk daha kotu embryolarin tutundugunu da gorduk bundan sonrasi nasip isi. Transferiniz oldu mu? Ayrica bu benim 4. Denemem yurtdisindayim ve su ana kadar hep tek embryo konuldu 3 farkli doktorla yaptim transferleri 3u de 2 embryo koymayi hamilelik komplikasyonlarindan dolayi uygun gormedi.

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canm Rabb'im pazartesi güzelliklerini nasip etsin evet aynıyız kaçıncı gün embriyosu senin

Kızlar size bir sorum var 4-5 saattir dışarıdayım eve yeni geldim ve çamaşırımda az miktarda kahverengi leke gördüm.12.gün bugün bunu yaşayan arkadaşlar nedir ne değildir korkmalı mıyım
Yerlesme olabilir canim cunku transferden 10-14 gun sonra oluyormus benim de 10. Gunumde boyle lekelenmem olmustu. Tum kaynaklara gore lekelenme siddetlenmedikce ve kirmizi kan rengine donmedikce (yani kahve veya pembeyse) sorun yok insallah. Eger yarin da devam ederse doktoruna danisabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…