- 16 Temmuz 2021
- 320
- 512
- 23
- 42
2 gunde bir iki kat gibi artıyor yani 10. Gun 100 civarı desen, 12. Gun 200-220 desen, 14. Gune 500 lerde olması normal. Bence 2 tahlilin arası olması gerektiği gibi 2 gün olmadığı için öyle hissediyorsun. Allah bilir elbet ama sayılarında bir gariplik yok. Sende benim gibi 28 haziranda transfer olmuştun. Benim de bugun 14. Gun 503 çıktı, aynı yerlerde
Canm dediğim gibi tam bilmiyorum ama yükselmen iyi bence
Saçmalams bacım herkesin bünye vücut farklı öle yorumlamalara sakın girme.. Biz iyiyiz bebeklerimiz sağlıklıBenimki düşük mü diye korktum
Ay yazın benimde içimi rahatlattı bende düşük mü diye düşünüyordum benim 11.gün test gününüde sayarak söylüyorum 11 diye 90.08 13. Gün 214.96 azmı yükseldi diyordum iyi ama demi2 gunde bir iki kat gibi artıyor yani 10. Gun 100 civarı desen, 12. Gun 200-220 desen, 14. Gune 500 lerde olması normal. Bence 2 tahlilin arası olması gerektiği gibi 2 gün olmadığı için öyle hissediyorsun. Allah bilir elbet ama sayılarında bir gariplik yok. Sende benim gibi 28 haziranda transfer olmuştun. Benim de bugun 14. Gun 503 çıktı, aynı yerlerde
İnşallah canm ne bilim neler okuyorum görüyorum herşey insanın aklına geliyorSaçmalams bacım herkesin bünye vücut farklı öle yorumlamalara sakın girme.. Biz iyiyiz bebeklerimiz sağlıklı
Sağlıklı bi hamilelik için 2 katı yeterli bacım içini ferah tutAy yazın benimde içimi rahatlattı bende düşük mü diye düşünüyordum benim 11.gün test gününüde sayarak söylüyorum 11 diye 90.08 13. Gün 214.96 azmı yükseldi diyordum iyi ama demi
Yapma bebeklermz hissederİnşallah canm ne bilim neler okuyorum görüyorum herşey insanın aklına geliyor
Haklısın canım Allah'ım sağlıkla bi keseyi kalbi göreyim, görelim inşallah nolurYapma bebeklermz hisseder
Çok güzel yükselmiş korkma. 12. Gün ne salgıladığı ne zaman yerleştiğine tutunduğuna göre değişiyor. Önemli olan 2 günde bir olan artış. %60 üstü arttıysa sağlıklı gidiyor demek. Çoğunlukla doktorlar 2 katı görmek istiyorlar ama %60 olsa bile sağlıklı diyorlar. İkimizinde bir gıdım fazla artmış 2 kattan. Bu da mutlu olup negatif düşünmemek için yeterli :)Ay yazın benimde içimi rahatlattı bende düşük mü diye düşünüyordum benim 11.gün test gününüde sayarak söylüyorum 11 diye 90.08 13. Gün 214.96 azmı yükseldi diyordum iyi ama demi
Teşekkür ederim canm moral oldunÇok güzel yükselmiş korkma. 12. Gün ne salgıladığı ne zaman yerleştiğine tutunduğuna göre değişiyor. Önemli olan 2 günde bir olan artış. %60 üstü arttıysa sağlıklı gidiyor demek. Çoğunlukla doktorlar 2 katı görmek istiyorlar ama %60 olsa bile sağlıklı diyorlar. İkimizinde bir gıdım fazla artmış 2 kattan. Bu da mutlu olup negatif düşünmemek için yeterli :)
İnşallah canım. Bence ikimizin çok benzer gidiyor moralimizi yüksek tutalım. Embriyolarımızda 3 gün fark var, senin 13. Gün betayla benim 10. Gün beta aynı nerdeyse. Bence benzer zamanlamamız var embriyo gelişimimizde :)Teşekkür ederim canm moral olduninşallah sağlıkla geriside gelir hayırlı haberlerle
Mutlu oldum sonunda kendime bir yoldaş buldumİnşallah canım. Bence ikimizin çok benzer gidiyor moralimizi yüksek tutalım. Embriyolarımızda 3 gün fark var, senin 13. Gün betayla benim 10. Gün beta aynı nerdeyse. Bence benzer zamanlamamız var embriyo gelişimimizde :)
Seni ne zaman ultrasona çagrdıHaklısın canım Allah'ım sağlıkla bi keseyi kalbi göreyim, görelim inşallah nolur
Valla yarın hemşireyi arayıp randevu alıcam inşallah büyük ihtimalle pazartesi diye düşünüyorumSeni ne zaman ultrasona çagrdı
Bana iki hafta sonra direk kalp atışı dedi kuzu ya kese için geleyim dedim kabul etmedi çok küçükler henüz o zaman daha net olur herşey kalp atışını duyarız ne güzel dedi senin için stresten uzak dur kafana takma anı yaşa dedi bakalım sabır sabır nereye kadarValla yarın hemşireyi arayıp randevu alıcam inşallah büyük ihtimalle pazartesi diye düşünüyorum
23 temmuza da bna gel dediValla yarın hemşireyi arayıp randevu alıcam inşallah büyük ihtimalle pazartesi diye düşünüyorum
Kuzucum okuyamadım geçmiş mesajları giremedim bir kaç gündür hamilesin tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah sağlıkla herşey ilerlesin çooook sevindimmm23 temmuza da bna gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?