2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

2 gunde bir iki kat gibi artıyor yani 10. Gun 100 civarı desen, 12. Gun 200-220 desen, 14. Gune 500 lerde olması normal. Bence 2 tahlilin arası olması gerektiği gibi 2 gün olmadığı için öyle hissediyorsun. Allah bilir elbet ama sayılarında bir gariplik yok. Sende benim gibi 28 haziranda transfer olmuştun. Benim de bugun 14. Gun 503 çıktı, aynı yerlerde

Ay yazın benimde içimi rahatlattı bende düşük mü diye düşünüyordum benim 11.gün test gününüde sayarak söylüyorum 11 diye 90.08 13. Gün 214.96 azmı yükseldi diyordum iyi ama demi

Ay yazın benimde içimi rahatlattı bende düşük mü diye düşünüyordum benim 11.gün test gününüde sayarak söylüyorum 11 diye 90.08 13. Gün 214.96 azmı yükseldi diyordum iyi ama demi
Çok güzel yükselmiş korkma. 12. Gün ne salgıladığı ne zaman yerleştiğine tutunduğuna göre değişiyor. Önemli olan 2 günde bir olan artış. %60 üstü arttıysa sağlıklı gidiyor demek. Çoğunlukla doktorlar 2 katı görmek istiyorlar ama %60 olsa bile sağlıklı diyorlar. İkimizinde bir gıdım fazla artmış 2 kattan. Bu da mutlu olup negatif düşünmemek için yeterli :)

Teşekkür ederim canm moral oldun inşallah sağlıkla geriside gelir hayırlı haberlerle

Teşekkür ederim canm moral oldun inşallah sağlıkla geriside gelir hayırlı haberlerle
İnşallah canım. Bence ikimizin çok benzer gidiyor moralimizi yüksek tutalım. Embriyolarımızda 3 gün fark var, senin 13. Gün betayla benim 10. Gün beta aynı nerdeyse. Bence benzer zamanlamamız var embriyo gelişimimizde :)

Mutlu oldum sonunda kendime bir yoldaş buldum gerçi hepimiz yoldaşız ama tam benzeyen yoldaş buldum rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlısıyla birbirimize müjdelerimizi yada senin deyiminle level atlamamızın haberini verelim inşallah

Kızlar ilk değerim yani 12.gün 718 di atmıştım buraya iki gün sonra tekrar kan istedi doktorum bugün sabah verdim 14.gün 1600 küsür çıktı gayet güzel dedi ve iki hafta sonrası için randevu verdi direk kalp atışı için sizlerde de öyle mi oldu kese görmeye gittiniz mi ?

Valla yarın hemşireyi arayıp randevu alıcam inşallah büyük ihtimalle pazartesi diye düşünüyorum
Bana iki hafta sonra direk kalp atışı dedi kuzu ya kese için geleyim dedim kabul etmedi çok küçükler henüz o zaman daha net olur herşey kalp atışını duyarız ne güzel dedi senin için stresten uzak dur kafana takma anı yaşa dedi bakalım sabır sabır nereye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…