Siz tekrar kan verdiniz mi ? Kesin negatife mi döndü İnşallah bir dahakine olur Rahim duvarında nasıl bir sorun varBenım de 5.gün 6ab kalitede süper çözünmüş çözülürken daha da genıslemıs bir embriyo idi .Cok inanmıştım nasiprahım duvarı sorunum var
Cnm bugün 5.gün bugün kan verdim negatıf başka bi kan daha vermedım yani .3.denemem cok modum düştü ama elden gelen bi şey yok .rahım duvarım asgari düzeyde 8.3 mm kadar kalınlaşabildi malesef cok yoğun östrojen almama rağmen .günde 4estrofem ,ayrıca 48 saatte bir climara bantSiz tekrar kan verdiniz mi ? Kesin negatife mi döndü İnşallah bir dahakine olur Rahim duvarında nasıl bir sorun var
Devlettemi yumurta toplama oldu bnmde 23 yumurta 18 döllenmiş 13 embriyo olmus ama 5 tane eondurmuslar açık lamada yapmadilar soramadimda opunoldum 1 hafta yattim ertesi ay bayram die yaomadilar bu ay 3 de transfer oldum bi tane embriyo koydular. Nie 13 tane embriyo yu degilde 5 tane dondurdular bn saniyodumki 5 taneyle kısıtlı herhaldeMerhabalar :) daha bir ay var ama zaman çabuk geçer biri açsın diye bekledim ama başlığı dayanamadım
19 Nisan'da Opu oldum. 5. Güne ulaşan iyi kalite 15 embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra regli oldum. Haziran 2. Haftasinda transfer olacağım.
Erken degilmi test icin bnmde 8 civariydi rahik duvarim ama doktor cok iyi dedi iki iğne 3 fitil 2 cevirmeli ilacdan aliyorum su an kan değerleri guzel dedi bnde uzulmeliyim ozmn siz bole olumsuz konusunca doktor bana nie cok güzel dedi ki ?Cnm bugün 5.gün bugün kan verdim negatıf başka bi kan daha vermedım yani .3.denemem cok modum düştü ama elden gelen bi şey yok .rahım duvarım asgari düzeyde 8.3 mm kadar kalınlaşabildi malesef cok yoğun östrojen almama rağmen .günde 4estrofem ,ayrıca 48 saatte bir climara bant
Erken degilmi test icin bnmde 8 civariydi rahik duvarim ama doktor cok iyi dedi iki iğne 3 fitil 2 cevirmeli ilacdan aliyorum su an kan değerleri guzel dedi bnde uzulmeliyim ozmn siz bole olumsuz konusunca doktor bana nie cok güzel dedi ki ?
Bana yapıldı canısı
Merhaba 2 defa oldum ben
Ya kızlar yazanların hepsini alamadım alıntıya ama adetiniz ne zaman olmuştu histereskopi sonrası benim dün akşamdan kanamam yoğunlaştı doktoruma yazdım ilaçları bıraktığın için normal dedi sizce normal mi içim pek rahat etmedi korkuyorum daha da aksi bişey olacak diyeBen hiteroskopi oldum geçen ay
Yok transfer den bi gun önce bi nie kalinlasmamis dedi kan degerine bakti bu e2 ve progesteron bakilio ya cok guzel tek ogneyle bile dedi ertesi gun ultrason da transfer öncesi cok guzel rahmin 3 cizgin cok iyi fln dedi madem üzüldüğünüz bi durum bana nie doktor iyi dediki kötüyseAndyou cnm benım uzulme tabi ki . Her birimizin durumu apayrı .doktorunuz size neye iyi dedi rahım duvarınıza mı yoksa kan değeri derken beta yaptırdınız ona mı
Selam canım bende oldum ama hemen ertesi gün adetim başladı transfer aşamasındaydım doktorum ilaçları bıraktığın için normal dedi ama korkuyorum aksi bişeyler çıkacak diye normal mi sizceBen de oldum çok kolay bı islem anestezi altında oluyor ertesi gün ise dahi gittim
Bnm hic kanamam olmadi hsg de tekrar adet gormustum hs de sorunum olmamisti hemen adet pesinemi yapti doktor hs yi belki ondandirYa kızlar yazanların hepsini alamadım alıntıya ama adetiniz ne zaman olmuştu histereskopi sonrası benim dün akşamdan kanamam yoğunlaştı doktoruma yazdım ilaçları bıraktığın için normal dedi sizce normal mi içim pek rahat etmedi korkuyorum daha da aksi bişey olacak diye
Bi belirtiniz varmi ? AcabaEstrofeme devam edeceğim yanına progestan fitil ve prolutex iğne verdi. 2 Haziran Perşembe günü transfer olacak inşallah
Merhaba ben histeroskopi sonrası hemen ertesi gün divina kullandım 2 ay boyunca kendiliğinden değil ilaç olduğu için 28 günde oldum mecburen ilaç kullanırken de ara kanama olduYa kızlar yazanların hepsini alamadım alıntıya ama adetiniz ne zaman olmuştu histereskopi sonrası benim dün akşamdan kanamam yoğunlaştı doktoruma yazdım ilaçları bıraktığın için normal dedi sizce normal mi içim pek rahat etmedi korkuyorum daha da aksi bişey olacak diye
Selam canım bende dün transfer oldumSelam kızlar bu topiği yeni gördümben dün transfer oldum var mı aranızda dün olan?
Rabbim hepimizin gönlündekini nasip eylesin hayırlısıyla
Hayırlı olsun allah kucağınıza almayı da nasip etsinSelam canım bende dün transfer oldum
Amin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun allah kucağınıza almayı da nasip etsin
Cnm dedıgım gibi benım durumum sizden cok farklı .bi sürü kürtaj gecırıdm 2 de histeroskopi.eskıden hiç ilac almadan rahım duvarım 10-11 mm ölçülürdü .şimdi gevırılen işlemler dolayısıyla günde 4 estrofem ve bant kullanmama rağmen ancak 8..3 oldu .başarılı transferın bileşenlerinden biri de endometrium kalınlıgı 10-14 mm arası en güzeli .7,5naltına transfer yapılmıyor bile zaten tutunma ıhtımali dusuk diye .benım de 7,5 un az üstü .ama o 3 çizgi patternı de onemlıymıs cok kalıslasmasada bu görüntü onemli demıstı doktorum .Yok transfer den bi gun önce bi nie kalinlasmamis dedi kan degerine bakti bu e2 ve progesteron bakilio ya cok guzel tek ogneyle bile dedi ertesi gun ultrason da transfer öncesi cok guzel rahmin 3 cizgin cok iyi fln dedi madem üzüldüğünüz bi durum bana nie doktor iyi dediki kötüyse
Anladim üzülme güzel düşün ben öyle yapıyorum inşallah bu sınavı gecicez rabbim sewdigi kulunu sinarmis artik cok üzülüyorum napalim ömrumuz boyu biz kadinlar herseyeden korkup endişe edicez rabbim sınıyor sağlığımızla cözemicegimiz dertle sınamasın hep dua ediyorum cümlemizeCnm dedıgım gibi benım durumum sizden cok farklı .bi sürü kürtaj gecırıdm 2 de histeroskopi.eskıden hiç ilac almadan rahım duvarım 10-11 mm ölçülürdü .şimdi gevırılen işlemler dolayısıyla günde 4 estrofem ve bant kullanmama rağmen ancak 8..3 oldu .başarılı transferın bileşenlerinden biri de endometrium kalınlıgı 10-14 mm arası en güzeli .7,5naltına transfer yapılmıyor bile zaten tutunma ıhtımali dusuk diye .benım de 7,5 un az üstü .ama o 3 çizgi patternı de onemlıymıs cok kalıslasmasada bu görüntü onemli demıstı doktorum .
Ben fransada yasiyordum evlenince bu tarafa gectimNe zamandır Almanyadasınız bizim de gitme durumumuz var eşim denklik alıyor
Bende oyle canim haziranin 3 transfer oldum o agrilar gayet normal bikac gun agri yapiyor sol kasik ama suan ben cok iyimHerkeze hayırlı olsun inşallah bende bu ayin 3 transfer oldum bugun kasigim agrio belimde ve göğüsler hassaslasti fitil veya ignelerdenmi bilemedim erkendir herhalde dimi ? Sol kasigim agriyo ve sola ultrason tutuo transfer ettiler acaba bnmi uyduruyorum agriyi bilemedim . Sizin ne zaman en erken belirti oldu ? 5gun embiriyosu bnmki
Pgt önermedi doktorum periferik kanda kromozom testimiz bozuk çıksaydı isteyecekti. Yaş 29-30 . Donmuş var toplam 7 tane oluşmuştu 4 kaldı geriye. İnşallah kullanmama gerek kalmaz bu olumlu olurAdrianaJely pgt genetik tarama yapılmış mıydı size bahcecide ya da önerildi mi ? Sakkncası yoksa yaş kaç ? Benım 1.transfer negatif 2.si pozitif fakat boş gebelikti kürtaj 3.sü de şimdi negatıf oldu ve hepsi pgt Li idi .genetik taramaya güvenim azaldı inan.şimdi geride son bi tane daha embriyom var ..sizin başka embriyo var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?