2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Bende oyle canim haziranin 3 transfer oldum o agrilar gayet normal bikac gun agri yapiyor sol kasik ama suan ben cok iyim
Ayniymisiz hadi guzel haberler almak nasip olsun canimm
Ay hadi İnşallah sende de varmi göğüs hassaslığı bel ve sol kasik agrisi dun gece baya agridi kimi ilac diyo kimi yerlesme belirtisi bilemedim

Ay hadi İnşallah sende de varmi göğüs hassaslığı bel ve sol kasik agrisi dun gece baya agridi kimi ilac diyo kimi yerlesme belirtisi bilemedim
O agrilar oluyor canim evet gayet normalmiş Ama ona tutunmamak gerek ilaclarin etkisi oluyor genellikle cunki bu benim 2.ci transferim ilkindede bunlarin hepsi vardi Fakat nasip olmadi Insallah Hayirlisi ise bu sefer olur kendini fazla dinleme kafani dagit baska seylerle ilgilen insallah guzel haberler vermek nasip olucakk

İnşallah dun fark edince merak ettim sadece aslindda bende ilaclardan die düşünüyorum bakalim nasipfr ne varsa onu yasicaz artik duadan baska biseyimiz yok

Merhaba benimde bugün transferim var dualarımızi bekliyorum sanırım en zoru test gününe kadar beklemek olacak
İnşallah çok güzel geçer transferiniz, dualarımız sizinle bende dün akşamdan beri hafif bacağımda ve alt belimde çekilme var çok çoı hafif belli belirsiz ama onunla alakası yoktur gibime geliyor ya başka belirtim yok hiç

Adetime 6 gün vardı bilemedim
Aa genelde adet bitimi yumutlama başında yapıyorlar saniyodum bence adet oluyosun canm hgs yi bn adet bitti2 gun sonra yaptilar tekrar adet oldum mesela ama hs yi adet bitti bir hafta gecti öle yapti hic sorunum olmadi .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…