- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 103
- 32
Hayırlı olsun sağlıkla pozitif görürsün inşallahSelam canım bende dün transfer oldum
31 mayis oldum bugün 6. Gunum5.gün 6 AB di Siz ne zaman transfer oldunuz
Ay hadi İnşallah sende de varmi göğüs hassaslığı bel ve sol kasik agrisi dun gece baya agridi kimi ilac diyo kimi yerlesme belirtisi bilemedimBende oyle canim haziranin 3 transfer oldum o agrilar gayet normal bikac gun agri yapiyor sol kasik ama suan ben cok iyim
Ayniymisiz hadi guzel haberler almak nasip olsun canimm
O agrilar oluyor canim evet gayet normalmiş Ama ona tutunmamak gerek ilaclarin etkisi oluyor genellikle cunki bu benim 2.ci transferim ilkindede bunlarin hepsi vardi Fakat nasip olmadi Insallah Hayirlisi ise bu sefer olur kendini fazla dinleme kafani dagit baska seylerle ilgilenAy hadi İnşallah sende de varmi göğüs hassaslığı bel ve sol kasik agrisi dun gece baya agridi kimi ilac diyo kimi yerlesme belirtisi bilemedim
Bi belirtiniz varmi ? Acaba
İnşallah dun fark edince merak ettim sadece aslindda bende ilaclardan die düşünüyorum bakalim nasipfr ne varsa onu yasicaz artik duadan baska biseyimiz yokO agrilar oluyor canim evet gayet normalmiş Ama ona tutunmamak gerek ilaclarin etkisi oluyor genellikle cunki bu benim 2.ci transferim ilkindede bunlarin hepsi vardi Fakat nasip olmadi Insallah Hayirlisi ise bu sefer olur kendini fazla dinleme kafani dagit baska seylerle ilgileninsallah guzel haberler vermek nasip olucakk
Ewt sanirim ölee bakalım ya nasip artikBelirtim yok sadece hafif bacak ağrım varbelirtiler yanıltıcı olabiliyor ilaçlardan filan
İnşallah çok güzel geçer transferiniz, dualarımız sizinleMerhaba benimde bugün transferim var dualarımızi bekliyorumsanırım en zoru test gününe kadar beklemek olacak
Kac yasindasin canim? Bu ilk tedavinmi? Hangi sehirdensin? Biraz sohbet edelimİnşallah dun fark edince merak ettim sadece aslindda bende ilaclardan die düşünüyorum bakalim nasipfr ne varsa onu yasicaz artik duadan baska biseyimiz yok
Merhaba benimde bugün transferim var dualarımızi bekliyorumsanırım en zoru test gününe kadar beklemek olacak
Ewt ilk ankara 29 yasindayim sizKac yasindasin canim? Bu ilk tedavinmi? Hangi sehirdensin? Biraz sohbet edelim
Adetime 6 gün vardı bilemedimBnm hic kanamam olmadi hsg de tekrar adet gormustum hs de sorunum olmamisti hemen adet pesinemi yapti doktor hs yi belki ondandir
Anladım canım saolMerhaba ben histeroskopi sonrası hemen ertesi gün divina kullandım 2 ay boyunca kendiliğinden değil ilaç olduğu için 28 günde oldum mecburen ilaç kullanırken de ara kanama oldu
Aa genelde adet bitimi yumutlama başında yapıyorlar saniyodum bence adet oluyosun canm hgs yi bn adet bitti2 gun sonra yaptilar tekrar adet oldum mesela ama hs yi adet bitti bir hafta gecti öle yapti hic sorunum olmadi .sAdetime 6 gün vardı bilemedim
Hayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunsun bebeğinizBugün transfer günüm kızlar duanızı beklerim 10 gün nasıl dayanıcam bilmiyorum
Canım inşallah sımsıkı tutunur bebeğinMerhaba benimde bugün transferim var dualarımızi bekliyorumsanırım en zoru test gününe kadar beklemek olacak
İnşallah canımHayırlı olsun sağlıkla pozitif görürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?