2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

İlaclar ve hormonların etkis cnm ... Ah bende yuz üstü uyuyan biriydim ama simdi aklim cikiyor yan yatmakhan yanlarım agriyor sabahları
ya sorma. Fitik ameliyati oldugumda 8 ay sirt ustu yattim ne uykusuz geceler sonu zar zor uyumaya baslamistim. Simdi ozellikle karnim izin verdigi surece yuzustu yatmaya niyetlitim uyudugum yanima kar

İyi siz bakıyosunuz ben alıyorum bile artık indirimde gördükçe alıyorum beğendiklerimi
Ya ben hala bakamıyorum yani bir bakayim diyorum sonra bırakıyorum anlamiyorum diye ama mesela bebek arabasi alinacak ama nasil almak daha kullanisli olur bunu arastirmaya usendigimden bakamiyorym
Ama ufak tefek seyler bende favoriyee aliyorum indirime girerse alicam

Aslında doğru yani iyi yapmışsın ben ozaman zıbına devam edeyim

Bence o kadar evlat evlat diyip de burcuna takilcak degiliz herhalde eşim koç ben yay bebisler balik olursa ates ve su yanyana hadi bakalimmm
Siz kari koca iyi uyumlusunuz. Ama kyzum senin ikizler 40 hafta beklemez. Saglikla zamaninda gelsin tabi ama ikizlerin galiba direkt zamani daha once olarak hesaplaniyor. Seninkiler kova olur ;D

ya sorma. Fitik ameliyati oldugumda 8 ay sirt ustu yattim ne uykusuz geceler sonu zar zor uyumaya baslamistim. Simdi ozellikle karnim izin verdigi surece yuzustu yatmaya niyetlitim uyudugum yanima kar
Ben nedense bi korkuyla yuz üstü yatmaya cekiniyorum ya anormal miyim neyim

Siz kari koca iyi uyumlusunuz. Ama kyzum senin ikizler 40 hafta beklemez. Saglikla zamaninda gelsin tabi ama ikizlerin galiba direkt zamani daha once olarak hesaplaniyor. Seninkiler kova olur ;D
Ebet oyleymis kova da su grubu galiba aman olsun bea takacak sey degil bunlar kizanlarim saglikla gelsin de .... Bak Trakya sifesi yaptim size

Bence o kadar evlat evlat diyip de burcuna takilcak degiliz herhalde eşim koç ben yay bebisler balik olursa ates ve su yanyana hadi bakalimmm
Benim ameliyat günü cok komikti tabi psikolojik olarak berbatiz ( ben haric yine ) ameliyattan çıktım ayildim şeyi daha bilmiyorum tüplerimin alındığıni çünkü doktorum birini açmaya calisicam diye girmişti ameliyata ama ben kendimi zaten ikisininde alınacağına ikna etmistim ondan cok etkilenmedim ama eşim bana moral vermek icin sey diyordu cocugumuzun burcuna karar verebilecekmisiz ( tüp bebek yapacagiz demenin baska bir yolu)

Whahahahaah iste balik erkegi en hassas noktadan vurur cok iyi yaaa

Ben nedense bi korkuyla yuz üstü yatmaya cekiniyorum ya anormal miyim neyim
Gayri ihtiyari korkuyor insan ama ben cok okudum, bir tek sirt ustunde, bazi damarlarin uzerine baski oluyormus o yuzden onu onermiyorlar ki, hic degil sadece surekli yatma diyorlar. Yuzustu icin tek denilen bir seviyeden sonra istesen de yatamayacaksin, yoksa sakincali diyen tek yazi gormedim. Gidebildigince planim yuzustu yatip uykumu almak

Keske bu muhabbeti daha onceden yapsaymisiz da rahatca uyusaymisim ah Tübi nerelerdeydin

Hahhahahahaah guzel yurekli olumlu adam hahahhahah

Keske bu muhabbeti daha onceden yapsaymisiz da rahatca uyusaymisim ah Tübi nerelerdeydin
Hahhahahahahha konularimin grlmesini bekliyordum hahhaha stresten gulmeye zaman bulmadik ya hayirlisiyla hepimiz pitapit kalpleri duyalim insallah saglikla, sonraki grup insallah doguma kadar hep kahkaha hep zipirlikla tadini cikara cikara grcsin. Yeerunce stres yasadik ki burdaki bir suru arkadasimiz hala yasiyor insallah kisa bir sure daha yasayip saglikla evlatlarina kavysurlar hepimiz kavysuruz insallah. Ama ben artik laklak muhabbet eglence istiyorum. Pozitifimi bile sadece sizsiniz dusunun anam bilmiyor daha :) kiymetlisiniz

Ah cnm benim ya o kadar haklisin ki ... Amin inşallah hepimiz saglikla kavusurz bebislerimize Allah'ın izniyle ben genelde uyumluyu biriyimdir ama burda kimyamin bu kadar uyusacagini tahmin etmezdim aynen hepiniz benim icin de cok kiymetlisinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…