18 mart BalikAyyy pardon 18 Mart diyecektim
Bebegin kova olursa gerisini unutBi yorum da bana yapiverin sayın astrolog hatunlarben ve eşim koç bebiş de kova görünüyor gecikirse balık olacak ama inşallah kova olur
Hadi bakalım zamanında gelirse kova bebesi olacakBebegin kova olursa gerisini unutonun enerjisi hayal dunyasi hepinize yeter
Ya sabahın köründe deli gibi bebek arabası bakıyorum günlerdir böyleyim zevk oldu resmennormalde de inanılmaz araba düşkünlüğüm vardır bakarım sürekli bebek araba modeli bakmak müthiş motive ediyor delirdim galiba
Ben de yenidogan fotograf cekimlerine bakiyorum simdiden sehirdeki en iyi fotografciyi ariyorum
Ahahahaha kızlar en saftirik benim galiba yaaSen yine kalp atışını felan duyup başlamışsın biz beşik araba hepsine baktık eşimle sonra bize noluyor ya diyip usulca kapatık
Hahahah18 mart Balikbalık anasi sanada hayırlı olsun koç ve boga erkegni cok bilmem bak boga kadini güçlü karakterdir onu bilirim erkegi aynı midir bilemedim fark edebiliyor
Ay benim aklıma geliyorda kalp atışını duyayım diyorum kendimi boş umutlandırmamak için ama bebek arabası ve beşik baktım kendimle çelişerekAhahahaha kızlar en saftirik benim galiba yaazıbın falan baktim ben
Evet 9 Haziran.transferim de 29 HaziranBenimde 5+1 kendi hesaplamama göre senin son adet tarih 9-10 Haziran mı benimde göğüsler hasas en başından beri ama transfer sürecinde daha kötüydü şuan bi tık daha iyi ayakta felan durunca kasık yada batman olmuyor mu
Valla ben de balıktansa koç olsun isterdim hem çok iyi anlaşırdıkEşim inat ben inat hep keçi gibiyiz zaten ama ben ona göre daha inadım vay kuzum bi öyle bi öyle olacak desene azıcık daha tutup onuda koç mu yapsamçokta anlamam bu burç işlerinden ama
Seninlede aynıyız 1-2 gün var arada ben 8 Haziran transfer 27 Haziran kaçıncı gün embriyosu transfer edildi canmEvet 9 Haziran.transferim de 29 Haziran
Allah’ın izni ile birşey olmazYa benimde öyle bazen korkuyorum başka belirti yok.
Ben tam bilmem ama ben koçum benim gibi olsun yeterValla ben de balıktansa koç olsun isterdim hem çok iyi anlaşırdık)
Ah en fenamız senmişsin doğana kadar neler olur nelerİyi siz bakıyosunuz ben alıyorum bile artıkindirimde gördükçe alıyorum beğendiklerimi
Hahahaaa yapalım bakalım. İki inat lider dediğim dedik anne babaya, kendine has, kendi istediğini yapan çocuk, zor biraz ama ben şahsen kovanın kendine haslığını seviyorum, mutlu olmayı kolay başarıyorşar başkalarına göreBi yorum da bana yapiverin sayın astrolog hatunlarben ve eşim koç bebiş de kova görünüyor gecikirse balık olacak ama inşallah kova olur
Valla ben transferden sonra 1 hafta yattım sonra kocama kalk cıkıyoruz dedim haftasonu, soluğu avm de aldım, 3 tane zıbın aldım. Tutamadım kendimi. Dedim inşallah yavruma giydirmek nasip olur, kısmet degılse görümcem 3 aylık hamile ona yollarım, yegenimiz giyer dedim. Pişman değilimAhahahaha kızlar en saftirik benim galiba yaazıbın falan baktim ben
Bebe bizi dize getirecek deseneHahahaaa yapalım bakalım. İki inat lider dediğim dedik anne babaya, kendine has, kendi istediğini yapan çocuk, zor biraz ama ben şahsen kovanın kendine haslığını seviyorum, mutlu olmayı kolay başarıyorşar başkalarına göre
Hahaaaa deme aman büyük konuşma. Burda bir sürü potansiyel balık anasıyız. İnsallah zar zor kavusacagımız evlatlar aglak maglak, hepsi ciğer paresi (tabi gönül koç ya da kova istiyor ;DBen tam bilmem ama ben koçum benim gibi olsun yetertabi babasınada sormak lazım görümcem in kızı balık hep ağlak mıy mıy Allah'ım büyük konuşmayayımda
İlaclar ve hormonların etkis cnm ... Ah bende yuz üstü uyuyan biriydim ama simdi aklim cikiyor yan yatmakhan yanlarım agriyor sabahlarıKizlar gosus agrisi bende transfer gununden beri var, yuz ustu yatmadan uyuyamam oyle aciyor ki. Sirt ustu yatincada kedim ustu e cikiyor, patisi degdigi an ahhh diye bagiriyorum. Ama bence cok fazla ostrojenden oluyor bu, normalde uretim artti bi de ustune gunde 3 tablet, normal sanirim
Bence o kadar evlat evlat diyip de burcuna takilcak degiliz herhaldeHahaaaa deme aman büyük konuşma. Burda bir sürü potansiyel balık anasıyız. İnsallah zar zor kavusacagımız evlatlar aglak maglak, hepsi ciğer paresi (tabi gönül koç ya da kova istiyor ;D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?