2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ben de yenidogan fotograf cekimlerine bakiyorum simdiden sehirdeki en iyi fotografciyi ariyorum

Sen yine kalp atışını felan duyup başlamışsın biz beşik araba hepsine baktık eşimle sonra bize noluyor ya diyip usulca kapatık
Ahahahaha kızlar en saftirik benim galiba yaa zıbın falan baktim ben

18 mart Balik balık anasi sanada hayırlı olsun koç ve boga erkegni cok bilmem bak boga kadini güçlü karakterdir onu bilirim erkegi aynı midir bilemedim fark edebiliyor
Hahahah ben koçum canm eşim boğa hiçte anlamam burçlardan ben onu azıcık tutup koç yapacağım son kararım bu

Bi yorum da bana yapiverin sayın astrolog hatunlar ben ve eşim koç bebiş de kova görünüyor gecikirse balık olacak ama inşallah kova olur
Hahahaaa yapalım bakalım. İki inat lider dediğim dedik anne babaya, kendine has, kendi istediğini yapan çocuk, zor biraz ama ben şahsen kovanın kendine haslığını seviyorum, mutlu olmayı kolay başarıyorşar başkalarına göre

Ahahahaha kızlar en saftirik benim galiba yaa zıbın falan baktim ben
Valla ben transferden sonra 1 hafta yattım sonra kocama kalk cıkıyoruz dedim haftasonu, soluğu avm de aldım, 3 tane zıbın aldım. Tutamadım kendimi. Dedim inşallah yavruma giydirmek nasip olur, kısmet degılse görümcem 3 aylık hamile ona yollarım, yegenimiz giyer dedim. Pişman değilim çok başka birşeymiş bebek alışverişi, kesin olmadan alsan da. Ayrıca hm indiriminden birkaç parça birşey yakalamış olduk

Bebe bizi dize getirecek desene

Ben tam bilmem ama ben koçum benim gibi olsun yeter tabi babasınada sormak lazım görümcem in kızı balık hep ağlak mıy mıy Allah'ım büyük konuşmayayımda
Hahaaaa deme aman büyük konuşma. Burda bir sürü potansiyel balık anasıyız. İnsallah zar zor kavusacagımız evlatlar aglak maglak, hepsi ciğer paresi (tabi gönül koç ya da kova istiyor ;D

İlaclar ve hormonların etkis cnm ... Ah bende yuz üstü uyuyan biriydim ama simdi aklim cikiyor yan yatmakhan yanlarım agriyor sabahları

Hahaaaa deme aman büyük konuşma. Burda bir sürü potansiyel balık anasıyız. İnsallah zar zor kavusacagımız evlatlar aglak maglak, hepsi ciğer paresi (tabi gönül koç ya da kova istiyor ;D
Bence o kadar evlat evlat diyip de burcuna takilcak degiliz herhalde eşim koç ben yay bebisler balik olursa ates ve su yanyana hadi bakalimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…