2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

selam kızlar transfer sonra 6. günüm bu gün wc de peçeteye kahverengi akıntı bulaştı ve sabah erken saatlerden beri göğüslerim kaşınıyor, inşallah adet olmam çok korkuyorum sizde hiç kahverengi lekelenme olmuşmuydu?

Benim iki gündür geçti ağrılarım sadece göğüslerim aşırı hassas.5+0 görünüyor bugün
Benimde 5+1 kendi hesaplamama göre senin son adet tarih 9-10 Haziran mı benimde göğüsler hasas en başından beri ama transfer sürecinde daha kötüydü şuan bi tık daha iyi ayakta felan durunca kasık yada batman olmuyor mu

Burda lekenmesi kanaması olan arkadaşlarda var olmayanda benim yoktu ama kişiden kişiye değişiyor sıkıntı yapma ilaçlarını kullan yat dinlen ayaklarının altına yada belinin altına yastık koyup dinlen canm inşallah yerleşme kanamasıdır bebeşin kendisine yer yapıyordur

Hahaha ben de dedim en eglenceli yerde gitti benimde annem basak ayy basaka da zor hayat herkesi kontrol et herseyi mukemmelestirme calis, anlatirken yoruldum butun acilari balik cekti cok iyiymis ya hahahaaa benimde babam balik, icinde hep duygu firtinalari

Benim bundan önceki tüp bebek tedavimde 7.günden itibaren 3.aya kadar lekelenmem oldu her gun progestan igne vuruluyordum şimdi oğlum 3 yaşında şimdi ki tedavimde su an 13.günümdeyim pozitif gördüm ama lekelenmem olmadı yani demek istediğim hiç belli olmuyor sadece lekelenmen varsa merkezinle iletişime geç iğne vs kullanmaya başla genelde bir de kan sulandırıcı iğneyi kesiyorlar

Kızlar kasık ağrım devam ediyor sizinde devam mı
benimde bugun sag kasigimdqn bacagima dogru vuran agrim var. kahvalti yaptim zor oturup sonra dayanamadim yatiyorum sabahtan beri. Cok sukur kanama yok. Hemsiremi aramicam simdilik gunde 3 tane parol alabilirin diyor. Ne fitik agrilari cekmis insanim dayandigim surece ilk 12 hafta hamilelikte alinabilen ilaclari bile almadan dayanmak istiyorum. Tabi zorunlu kalirsam ihmal etmem. Dinlen sen de sirt ustu yatarken daha az aciyor

Ay evet nasil güzel tanimladn basak burcunu kontrol delisi temizlik hastasi detaylarda bogulan ruh hastasi burclarimizdsn
Balik burcu uzerinde cokca duruyorum bebesi balik burcu olacak cok kişiyiz
İcinde kopan firtinalar dinmez onlarin

Ay evet nasil güzel tanimladn basak burcunu kontrol delisi temizlik hastasi detaylarda bogulan ruh hastasi burclarimizdsn
Ay dusundukce ana yuregim sizliyirrrrr. Kahpe bizansi izlemismiydin? Orda bi kadin vardi oglu icin ona xxxx yapmayin bana yapin ona demeyin bana diyin super komik bir karakter, ana yuregim o firtinalari cekmek istedi su an

Ya o kadar burç dediniz ki meraktan gititm baktım 18 Haziran ikizlermiş onlar nasıl kızlar ben anlamam ben koçum eşim boğa bizde durumlar ne olacak

2 doz progesteron vuruluyorum, bir dozda kan sulandırıcı bu gün biraz daha bekleyip duruma göre yazacağım doktoruma inşallah yerleşmedir

Ya benimde öyle bazen korkuyorum başka belirti yok.
Kizlar gosus agrisi bende transfer gununden beri var, yuz ustu yatmadan uyuyamam oyle aciyor ki. Sirt ustu yatincada kedim ustu e cikiyor, patisi degdigi an ahhh diye bagiriyorum. Ama bence cok fazla ostrojenden oluyor bu, normalde uretim artti bi de ustune gunde 3 tablet, normal sanirim

Ya o kadar burç dediniz ki meraktan gititm baktım 18 Haziran ikizlermiş onlar nasıl kızlar ben anlamam ben koçum eşim boğa bizde durumlar ne olacak
Sen lider inatci burcsun, ben koclarida cok severim, aslan koc yay cok iyi anlasir, kocan safi inat, benimkinden biliyorum :) ama sizde cok inatlasma olur ikizlerin bir an ruh hali obur anina uymaz, kafa karistirir ama cokkk eglencelidirler

Sen lider inatci burcsun, ben koclarida cok severim, aslan koc yay cok iyi anlasir, kocan safi inat, benimkinden biliyorum :) ama sizde cok inatlasma olur ikizlerin bir an ruh hali obur anina uymaz, kafa karistirir ama cokkk eglencelidirler
Eşim inat ben inat hep keçi gibiyiz zaten ama ben ona göre daha inadım vay kuzum bi öyle bi öyle olacak desene azıcık daha tutup onuda koç mu yapsam çokta anlamam bu burç işlerinden ama

Estrofemden de olabilir. Ama biz hamileyiz normal gebeliklerdede göğüs ağrısı oluyor

Ah cnm gecmis olsun bugune hamd olsun diyelim... Bende 2011de evlendim kidemi gectik emeklilige dogru gidiyoruz yas 36 tabi bu söze bayildim ya hic duymamisim nasibinde yoksa dayak bile yiyemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…