Benimde 5+1 kendi hesaplamama göre senin son adet tarih 9-10 Haziran mı benimde göğüsler hasas en başından beri ama transfer sürecinde daha kötüydü şuan bi tık daha iyi ayakta felan durunca kasık yada batman olmuyor muBenim iki gündür geçti ağrılarım sadece göğüslerim aşırı hassas.5+0 görünüyor bugün
Burda lekenmesi kanaması olan arkadaşlarda var olmayanda benim yoktu ama kişiden kişiye değişiyor sıkıntı yapma ilaçlarını kullan yat dinlen ayaklarının altına yada belinin altına yastık koyup dinlen canm inşallah yerleşme kanamasıdır bebeşin kendisine yer yapıyordurselam kızlar transfer sonra 6. günüm bu gün wc de peçeteye kahverengi akıntı bulaştı ve sabah erken saatlerden beri göğüslerim kaşınıyor, inşallah adet olmam çok korkuyorumsizde hiç kahverengi lekelenme olmuşmuydu?
Hahaha ben de dedim en eglenceli yerde gittiSohbetin en keyifli yerinde uyumusum be
Aslinda hepimiz ne kadarda burçlarımizi yansıtıyormusuz boyle bakinca daha mantikli geldi
Hele Çisem tam bir balık çıktı10 yıldır kocam 28 yildir kardesim 12 yildir en yakin arkadasim Balık olduğu icin o karamsar asla olumlu bakamayan ruh hallerini iyi bilirim hep şey derim balik için bütün acıları balik cekti susun ama cok severim en sevdiklerimin hepsi balık.
Bu arada asla anlasamadigim burç BAŞAK
O da annem ve kayinvalidem yani anlasmak zorundayimdir
Benim bundan önceki tüp bebek tedavimde 7.günden itibaren 3.aya kadar lekelenmem oldu her gun progestan igne vuruluyordum şimdi oğlum 3 yaşında şimdi ki tedavimde su an 13.günümdeyim pozitif gördüm ama lekelenmem olmadı yani demek istediğim hiç belli olmuyor sadece lekelenmen varsa merkezinle iletişime geç iğne vs kullanmaya başla genelde bir de kan sulandırıcı iğneyi kesiyorlarselam kızlar transfer sonra 6. günüm bu gün wc de peçeteye kahverengi akıntı bulaştı ve sabah erken saatlerden beri göğüslerim kaşınıyor, inşallah adet olmam çok korkuyorumsizde hiç kahverengi lekelenme olmuşmuydu?
benimde bugun sag kasigimdqn bacagima dogru vuran agrim var. kahvalti yaptim zor oturup sonra dayanamadim yatiyorum sabahtan beri. Cok sukur kanama yok. Hemsiremi aramicam simdilik gunde 3 tane parol alabilirin diyor. Ne fitik agrilari cekmis insanim dayandigim surece ilk 12 hafta hamilelikte alinabilen ilaclari bile almadan dayanmak istiyorum. Tabi zorunlu kalirsam ihmal etmem. Dinlen sen de sirt ustu yatarken daha az aciyorKızlar kasık ağrım devam ediyor sizinde devam mı
Ay evet nasil güzel tanimladn basak burcunu kontrol delisi temizlik hastasi detaylarda bogulan ruh hastasi burclarimizdsnHahaha ben de dedim en eglenceli yerde gittibenimde annem basak ayy basaka da zor hayat herkesi kontrol et herseyi mukemmelestirme calis, anlatirken yoruldum butun acilari balik cekti cok iyiymis ya hahahaaa benimde babam balik, icinde hep duygu firtinalari
Ya benimde öyle bazen korkuyorum başka belirti yok.Benim iki gündür geçti ağrılarım sadece göğüslerim aşırı hassas.5+0 görünüyor bugün
Ay dusundukce ana yuregim sizliyirrrrr. Kahpe bizansi izlemismiydin? Orda bi kadin vardi oglu icin ona xxxx yapmayin bana yapin ona demeyin bana diyin super komik bir karakter, ana yuregim o firtinalari cekmek istedi su anAy evet nasil güzel tanimladn basak burcunu kontrol delisi temizlik hastasi detaylarda bogulan ruh hastasi burclarimizdsn
Balik burcu uzerinde cokca duruyorum bebesi balik burcu olacak cok kişiyiz
İcinde kopan firtinalar dinmez onlarin
Ya o kadar burç dediniz ki meraktan gititm baktım 18 Haziran ikizlermiş onlar nasıl kızlar ben anlamam ben koçum eşim boğa bizde durumlar ne olacakAy evet nasil güzel tanimladn basak burcunu kontrol delisi temizlik hastasi detaylarda bogulan ruh hastasi burclarimizdsn
Balik burcu uzerinde cokca duruyorum bebesi balik burcu olacak cok kişiyiz
İcinde kopan firtinalar dinmez onlarin
Ayyy pardon 18 Mart diyecektimYa o kadar burç dediniz ki meraktan gititm baktım 18 Haziran ikizlermiş onlar nasıl kızlar ben anlamam ben koçum eşim boğa bizde durumlar ne olacak
2 doz progesteron vuruluyorum, bir dozda kan sulandırıcı bu gün biraz daha bekleyip duruma göre yazacağım doktoruma inşallah yerleşmedirBenim bundan önceki tüp bebek tedavimde 7.günden itibaren 3.aya kadar lekelenmem oldu her gun progestan igne vuruluyordum şimdi oğlum 3 yaşında şimdi ki tedavimde su an 13.günümdeyim pozitif gördüm ama lekelenmem olmadı yani demek istediğim hiç belli olmuyor sadece lekelenmen varsa merkezinle iletişime geç iğne vs kullanmaya başla genelde bir de kan sulandırıcı iğneyi kesiyorlar
Kizlar gosus agrisi bende transfer gununden beri var, yuz ustu yatmadan uyuyamam oyle aciyor ki. Sirt ustu yatincada kedim ustu e cikiyor, patisi degdigi an ahhh diye bagiriyorum. Ama bence cok fazla ostrojenden oluyor bu, normalde uretim artti bi de ustune gunde 3 tablet, normal sanirimYa benimde öyle bazen korkuyorum başka belirti yok.
Sen lider inatci burcsun, ben koclarida cok severim, aslan koc yay cok iyi anlasir, kocan safi inat, benimkinden biliyorum :) ama sizde cok inatlasma olurYa o kadar burç dediniz ki meraktan gititm baktım 18 Haziran ikizlermiş onlar nasıl kızlar ben anlamam ben koçum eşim boğa bizde durumlar ne olacak
Balik seninki de :) hepimizinki normal term de balık oluyor, subatçılarda martçılardaAyyy pardon 18 Mart diyecektim
Eşim inat ben inat hep keçi gibiyiz zaten ama ben ona göre daha inadım vay kuzum bi öyle bi öyle olacak desene azıcık daha tutup onuda koç mu yapsamSen lider inatci burcsun, ben koclarida cok severim, aslan koc yay cok iyi anlasir, kocan safi inat, benimkinden biliyorum :) ama sizde cok inatlasma olurikizlerin bir an ruh hali obur anina uymaz, kafa karistirir ama cokkk eglencelidirler
Estrofemden de olabilir. Ama biz hamileyiz normal gebeliklerdede göğüs ağrısı oluyorKizlar gosus agrisi bende transfer gununden beri var, yuz ustu yatmadan uyuyamam oyle aciyor ki. Sirt ustu yatincada kedim ustu e cikiyor, patisi degdigi an ahhh diye bagiriyorum. Ama bence cok fazla ostrojenden oluyor bu, normalde uretim artti bi de ustune gunde 3 tablet, normal sanirim
Evet ben yanlışlıkla 18 hazirana baktımBalik seninki de :) hepimizinki normal term de balık oluyor, subatçılarda martçılarda
Ah cnm gecmis olsun bugune hamd olsun diyelim... Bende 2011de evlendim kidemi gectik emeklilige dogru gidiyoruzAyy ben de 3 kez polip ameliyatı oldum ama söylemedim hiç birini uzaktayız zaten endişelensinler istemedim. Ben 2016da evlendim sen kıdemliymişsinÖyle yaa çok sevdiğim bi söz var nasibinde yoksa dayak bile yiyemezsin bizim vaktimiz de şimdiyeymiş inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?