Çok üzüldüm bu durumda ne denir bilemiyorum benim 4. Denemem de pozitif gördüm demek ki senin tutma olasılığın daha yüksek ikinci denemende eminim daha guzel olucak kucağına alicaksin bebeğini yeter ki sen iyi olMerhabalar , bugün randevum vardı . Düşük başlamış kese bozulmus. İlk tüp bebek denememdi. 5 AA embriyo konulup yüksek beta ile ogrenmistim pozitif olduğunu .Bir süre ara verecegiz hem düşükten sonra toparlanmam için hem de kafamı toplamam için buna ihtiyacım var . Hepinize çok sağlıklı gebelikler diliyorum .
Merhabalar , bugün randevum vardı . Düşük başlamış kese bozulmus. İlk tüp bebek denememdi. 5 AA embriyo konulup yüksek beta ile ogrenmistim pozitif olduğunu .Bir süre ara verecegiz hem düşükten sonra toparlanmam için hem de kafamı toplamam için buna ihtiyacım var . Hepinize çok sağlıklı gebelikler diliyorum .
Cook tşk ederim ...Çok üzüldüm bu durumda ne denir bilemiyorum benim 4. Denemem de pozitif gördüm demek ki senin tutma olasılığın daha yüksek ikinci denemende eminim daha guzel olucak kucağına alicaksin bebeğini yeter ki sen iyi ol
Çok tşk ederim .Ah kuzum rabbim yardımcın olsun inşallah diyecek söyleyecek hiçbir şey yok inşallah doğru zamanda daha güzeli seninle olsun
Bende pazartesi nasip olursaİnşallah canım. Pazartesiye kadar zor bekliyorumilk muayenemi olacam Allahın izniyle
Bi güneydoğu esintisi aldım sankiBi de canım hep acı ekşi yemek istiyor sağlıklı değil ama en çok da iştahla bunları yiyorummide bulantım vs vardı onları atlattım şükür ama tansiyonum hep düşük yerlerde resmen devamlı bişeyler yemem lazım yerken de kısır yemek istiyorum çiğ köfte istiyorum şalgam istiyorum bunları yerken de çocuk vitaminsiz kalıyor biliyorum napıcaz onu bilmiyorum
Ya canım çok üzüldüm Allah yormadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMerhabalar , bugün randevum vardı . Düşük başlamış kese bozulmus. İlk tüp bebek denememdi. 5 AA embriyo konulup yüksek beta ile ogrenmistim pozitif olduğunu .Bir süre ara verecegiz hem düşükten sonra toparlanmam için hem de kafamı toplamam için buna ihtiyacım var . Hepinize çok sağlıklı gebelikler diliyorum .
Çok tşk ederim ,inşallah .Ya canım çok üzüldüm Allah yormadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Yaa ay inşallah canısı ekstra vitamin almam lazımmış gibi hissettim hep bakalım pazartesi gidicem doktora ne dicekKorkma, 3 ay bizim depolardan besleniyir sadece folik asit depolanmadigi ve cok onemli oldugu icin onu almak zorundayiz. 3-4 ay dolaylarinda bir yerde de demir zorunlu galiba o da bizim stoklari bitirmesin diye. Beslenmene ozellikle protein almana dikkat et hayirlisiyla o ihtiyacini bulur alir
Rabbim ne verirse hayırlısını sağlıklısını versin inşallah daha fazla yorulmadan sürpriz yaparMerhabalar , bugün randevum vardı . Düşük başlamış kese bozulmus. İlk tüp bebek denememdi. 5 AA embriyo konulup yüksek beta ile ogrenmistim pozitif olduğunu .Bir süre ara verecegiz hem düşükten sonra toparlanmam için hem de kafamı toplamam için buna ihtiyacım var . Hepinize çok sağlıklı gebelikler diliyorum .
Güneyi olmasa da doğusu doğruBi güneydoğu esintisi aldım sanki
İnşallah hayırlı haber alırız ikimizdeBende pazartesi nasip olursa
İlk transferimde benim de olumsuz olmuştu önce mutlu olup sonra üzülmek öyle kötü bi his ki ve öyle bi durumdayız ki her an her şey olabilir evet normal hamileliklerde de bu ihtimaller var ama bizimki kadar yıkıcı olmuyordur. Bi süre uzak kalmanda fayda var hem vücut hem kafa olarak ne zaman hazır hissedersen o zaman yola çıkarsınız Rabbim yardımcın olsun canımMerhabalar , bugün randevum vardı . Düşük başlamış kese bozulmus. İlk tüp bebek denememdi. 5 AA embriyo konulup yüksek beta ile ogrenmistim pozitif olduğunu .Bir süre ara verecegiz hem düşükten sonra toparlanmam için hem de kafamı toplamam için buna ihtiyacım var . Hepinize çok sağlıklı gebelikler diliyorum .
Çok tşk ederim ...İlk transferimde benim de olumsuz olmuştu önce mutlu olup sonra üzülmek öyle kötü bi his ki ve öyle bi durumdayız ki her an her şey olabilir evet normal hamileliklerde de bu ihtimaller var ama bizimki kadar yıkıcı olmuyordur. Bi süre uzak kalmanda fayda var hem vücut hem kafa olarak ne zaman hazır hissedersen o zaman yola çıkarsınız Rabbim yardımcın olsun canım
Çok çok üzüldüm Allahım en yakın vakitte kalbini yormadan hayırlısını nasip etsin inşallah .Merhabalar , bugün randevum vardı . Düşük başlamış kese bozulmus. İlk tüp bebek denememdi. 5 AA embriyo konulup yüksek beta ile ogrenmistim pozitif olduğunu .Bir süre ara verecegiz hem düşükten sonra toparlanmam için hem de kafamı toplamam için buna ihtiyacım var . Hepinize çok sağlıklı gebelikler diliyorum .
İnşallah bekleyen herkeseİnşallah hayırlı haber alırız ikimizde
Elbette paylasirim, hayirlisiyla bir hazirlama asamasina geleyim :)Bnde çok üşengecim listeni bnle de paylaş bacım sonra:)
Cok sag ol Firuzecim, cok guzel ozetlemissin.esimin bir aradasi var greencardla yerlesti, onun yanina gitmeyi planliyorduk, boylece cocugun rizkini kiraya en azindan vermemis oluruz. Bahsettigin arkadasinla irtibata gecirebilirsen beni cok mutlu olurum, belki emal adresimi paylassan bana yazarsa ben sorularimi sorabilirim. Cok cok sagol (tubacimmm gmail)Benim tavsiyem kesinlikle araci danisma firmalariyla ugrasmamak onlar cunku arada cook fazladan para aliyorlar. Maliyeti dusurmek icin kuzey ya da bati eyaletlerindense guney eyaletlerine gitmek cok daha mantikli cunku ucuz. Tavsiyem Texas ya da New Mexico. Vize olduktan sonra biliyorsun gelmisken 6ay kalma iznin oluyor zaten ve son hamileligin son ayinda Amerikaya girmen problemli olabilir o yuzden en iyisi 6-7. Aylarda Amerikaya gelmek boylece sinirda ulkeye girerken bi problem yasanmaz. Eger Amerikada hala tanidiklarin varsa onlarin yanina gitmek de financial olarak rahatlatir en azindan kalma parasi odemezsin. Ama kimse yoksa tabii aylik $1000 ev kirasi(lux olmayan ortalama bir semte ev tuttugunuzu farzediyorum ve Texas icin konusuyorum Californiada bu $2000 olur). Yasam masraflari tamamen size bagli artik arti bi $1000-2000 olabilir araba kirasini falan da dusununce. Doktor ve hastane isi de googledan bereye gideceksen arayip buluyorsun. Medicaid yardimi uyguladiklarindan ucretsiz oluyor dogum diye biliyorum. (Ciddi dusunurseniz buraya doguma gelen sonra buraya yerlesen bir arkadasim var dilerse ozelden irtibatini verebilirim) iste bebegin dogum sertifikasini aldiktan sonra Turk konsolosluguna bildirip pasaport cikartip Turkiyeye geri donersiniz bu surec de 1-2 hafta surer. Amerikan pasaportu 7-8 haftada geldiginden oncelikli Turk pasaportu cikartip sonra Amerikadaki konsolosluktan bebegin pasaport isini halletmek daha mantikli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?