2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Çok üzüldüm bu durumda ne denir bilemiyorum benim 4. Denemem de pozitif gördüm demek ki senin tutma olasılığın daha yüksek ikinci denemende eminim daha guzel olucak kucağına alicaksin bebeğini yeter ki sen iyi ol

Ah kuzum rabbim yardımcın olsun inşallah diyecek söyleyecek hiçbir şey yok inşallah doğru zamanda daha güzeli seninle olsun

Bi güneydoğu esintisi aldım sanki

Ya canım çok üzüldüm Allah yormadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Yaa ay inşallah canısı ekstra vitamin almam lazımmış gibi hissettim hep bakalım pazartesi gidicem doktora ne dicek

Rabbim ne verirse hayırlısını sağlıklısını versin inşallah daha fazla yorulmadan sürpriz yapar

İlk transferimde benim de olumsuz olmuştu önce mutlu olup sonra üzülmek öyle kötü bi his ki ve öyle bi durumdayız ki her an her şey olabilir evet normal hamileliklerde de bu ihtimaller var ama bizimki kadar yıkıcı olmuyordur. Bi süre uzak kalmanda fayda var hem vücut hem kafa olarak ne zaman hazır hissedersen o zaman yola çıkarsınız Rabbim yardımcın olsun canım

Çok tşk ederim ...

Çok çok üzüldüm Allahım en yakın vakitte kalbini yormadan hayırlısını nasip etsin inşallah .

Cok sag ol Firuzecim, cok guzel ozetlemissin.esimin bir aradasi var greencardla yerlesti, onun yanina gitmeyi planliyorduk, boylece cocugun rizkini kiraya en azindan vermemis oluruz. Bahsettigin arkadasinla irtibata gecirebilirsen beni cok mutlu olurum, belki emal adresimi paylassan bana yazarsa ben sorularimi sorabilirim. Cok cok sagol (tubacimmm gmail)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…